Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • funza
    je to podle pravdy *2*
  • MalyZeli
    “Spíš to záleží na rodičích a na tom, co hrají jejich děti. Ty hry jsou pro dospělé - je to napsáno přímo na obalu.”... presne tak, kdyz stupidni rodice nehledej na to co jejich decka hrajou, nebo vubec co jim kupujou, a pak nadavaji na nasili a jine dobroty ve hrach, a ze jim to kazi decka. A davat Trevora jako obrazek ke clanku kterej mluvi o drogach zobrazovanejch v pozitivnim svetle :D, to me rozesmalo.
    • ucho
      ze ty nemas deti :)
    • Rating je dost zavádějící. Hektoliktry krve a masakr většinou vůbec nevadí, ale jakmile se objeví kus bradavky, tak už je zle. Navíc spojitost mezi tím co je ve hře a následným chováním je silně diskutabilní. Respektive kdyby to mělo nějaký reálny vliv, tak už by se asi miliony hráčů masakrovaly v ulicích, ale to se neděje. Člověk už k tomu musí mít nějaké predispozice a hodně dělá i vliv okolí, ale samotná hra zase takový vliv nemá. A co se týče drog, tak zrovna TES nebo Fallout mi jako propagátoři nepřišli moc dobří, možná tak na roli dealera. Prodat se to dalo vždy slušně, ale s kozumací vždy přišel nějaký postih. Podobně třeba alkohol v zaklínačovi, tam to bylo dobré jen na minihry a odměny, ale pak se Geralt motal tak, že bylo lepší se někam zdekovat a prospat. Nic co by mě lákalo to dělat. Navíc počítám, že většina z nás hrála hry nehledě na rating a z nikoho není psychopat.
    • ale ta pasáž, jak Michael plachtí v rauši nad městem, je fajn *4*
  • No tak je pravda, ze nejen ve hrách. Třeba kdo viděl Breaking Bad, tak to je vpodstatě jedna velká reklama na to proc zacit vařit perník. Ano, sice to vše skončí špatně, ale to si clovek rekne ze hrdina udělal chyby, ktere se daji odstranit. Jinak hlavní vzkaz z celého seriálu - chcete jednoduše vydělat, buďte dealerem drog. Tak to není zrovna výchovné.
    • To jsme asi každý viděli jiný seriál. Já si pamatuji seriál, kde jde všechno celou dobu od desíti k pěti a špatně to dopadne právě proto, že ty chyby se odstranit nedají, protože ta základní chyba - vařit perník - je jaksi v jádru věci a ostatní chyby a průšvihy se na ní nabalují jako sněhová koule.

      Myslím, že to nijak nevybočuje z vyznění jiných slavných gangsterek.

      Naopak u GTA5 je to podle mě trochu jinak
    • Z Breaking Bad jsem spíš pochopil vzkaz, aby se lidi pořádně učili a mohli být vařičem v balíku, který všechny přečůrá až přečůrá i sebe, než blbým dealerem, který dostával ťafky ze všech stran. *1*
  • když se s Trevorem načicháte v jeho přívěsu ředidla a pak se probudíte ráno v ženských šatech na vrcholu Mt. Chillad, to mi moc jako pozitivní světlo nepřijde *4*
    • Ty šaty nebo Mount Chiliad? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit