Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže se neřeší, že nějakej malej cucák si koupí za kapesný paysafecard a koupí si erotiku do svýho Steam účtu? :D když věk vlastně jen odklikáte ve steam store.
    • 0011
      Proč by řešily, že si nějaký cucák může koupit za peníze erotickou hru, když se ten cucák může bez problémů podívat na pornografii zadarmo a ani nemusí nic stahovat? Já jsem rád že si nemusím stahovat patche (většinou od samotných tvůrců her) proto, že jsem chtěl např nekopara na steamu. Docela mi vadí tenhle přístup rozstřílený mozek je ok ale odhalená bradavka je nepřítel státu, za tohle si Valve vážím tak, že bych si klidně koupil všechny jejich hry, ovšem kdybych je už dávno neměl *5*
      • Třeba proto, že by je to mohlo dostat na blacklisty?
  • Amylee.Anderson
    wtf
  • Je to rozhodně zajímavé řešení - upřímně na jednu stranu jsem rád, že se Steam takto zbaví zbytečné cenzury, na rovinu si stačí říct, že kontroverze ohledně her, které chtěl stáhnout z prodeje byla vskutku absurdní, protože zrovna v těchto hrách se toho moc nenacházelo. Na druhou stranu začne Steam trpět přesyceností a to hlavně brakových her, kterých už je tam i tak dost. Osobně bych asi nejraději uvítal přístup, kdy by si Steam hlídal kvalitu prodávaných her, ale zase je neomezoval nad tím, že se někdo pohorší nad nahým tělem. No uvidíme jak se s tím popere.
  • Takže krom tun špatných, nedodělaných a hnusných her, se i bude zobrazovat to samé ale s nahotinkami? Ať si dam dávají co uznají za vhodné ale musí to mít nějakou kvalitu. Před pár lety, by si nikdo neodvážil chtít ani to euro za ty paskvily dnešních "vývojářů".
  • zmínka o černých detech je težký prešlap. jako chápu že pecháček je mileniál a trochu ret.rd ale není prací šefredaktora si ty blitky číst a trochu je korigovat?
  • Jsem rád za tenhle krok, protože ty poslední kauzy s příliš horlivou cenzurou byly už moc.

    Pro ty co nesledovaly: pár her bylo dočasně staženo ze Steamu, protože byly reportovány Muslimskými kurátory jako "nevhodné". Jednalo se o hry buď "lesbického" a nebo "erotického" obsahu.
    Je to prostě postavené na hlavu, že nějaká jedna konkrétně smýšlející skupina mohla způsobit celosvětové stažení z trhu, protože oni to považovali za "nevhodné".
    • "Reportovány muslimskými kurátory" = "partička scammerů a trollů si hrála na nějakou Islámskou fedaraci". Takže klídeček, invaze se zase nekoná *3*
      • Těch případů bylo víc. Nevím, které konkrétně pokládate za scammery, ale nemyslím si, že všechno to byl trolling.
    • Kdyby jen skupina. To Obsidian musel odstranit obsah ze hry kvůli rantu jednoho transgendera...
  • To zas bude na FemFreq natrigerováno...
  • Vice Asijských her by se hodilo *14*
  • MickeyMutant
    V principu správně. Praxe ukáže, jak budou fungovat třeba ty filtry, aby člověk nebyl zavalený tunou nesmyslů, co by mohly stránky potenciálně znepřehlednit a návštěvníka jen otravovat a zdržovat.

    Námitky v textu ohledně "zcestných pokusů šokovat" nebo "salámu z masa vyuzených afrických dětí" nejsou zcela košer*4*Extrémy by měl řešit existující zákon, a ne nějaký Valve kontrolor, jenž ke všemu skutečně nelegálnímu bude z vlastní iniciativy ještě přistavovat svou ideologickou a politickou hradbu. Tahle přiznaná rezignace na cenzuru eroticky, genderově, rasově, světonázorově a bůhví jak ještě nevhodných titulů, co by mohly někomu rozhazovat čakry, je podle mého názoru to nejlepší, co Valve mohlo v současné situaci udělat. Politicky i obchodně.
    • zakon rekne, je to ok, ale pobouri to potencialni zakazniky, proto to kurator zakaze, o penize jde v prvni rade
      • MickeyMutant
        Myslím, že výnosy z nového obsahu převáží nad ztrátami od pobouřených zákazníků.
        • prachy v tom ma ovsem Steam, proto ma taky posledni slovo v tom, jestli to bude nebo nebude delat kurator Steamu a ne nejaky zakon....
  • Nechápem čo majú ľudia s tým hľadaním titulov. Známych hier až tak veľa nie je. Stačí pozrieť recenzie a sme v obraze. Prípadne na YouTube nejaké video recenzie menej známych titulov, alebo si nájsť nejaký blog, či fan stránku s obľúbeným žánrom.
    Ale kto má toľko času, aby stále hľadal nové hry? Už takto mám nakúpené hry, ktoré zrejme nikdy ani neskúsim. Nechce sa mi veriť, že by bolo toľko ľudí na indie hry. Iste, komercia je hnus a bla, bla, bla, hrajme sa na originálnych. Ale aj tak si v komercii väčšina nájde niečo obľúbené a hrateľné.
    Vždy mám čo hrať a mám aj hry, ktoré by som si rád zahral znova, len nie je čas. Ešte sa mi nikdy nestalo, aby som musel listovať hodiny v blbostiach a hľadal hry, ktoré si zahrať.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit