Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Facebooková stránka Call of Juarez ožívá po pěti letech se slovy: „Nebyl jsem tu spoustu let. Jmenuji se Silas Greaves,“ legendy nikdy neumírají.

    Že by konečně se vrátil pistolnický divoký západ ? To by bylo dobré😎

    • madPav3L

      Myslím, že na PC by měli úspěch zaručený, když Rockstar dělá nedostupnou babu.

      • Jack1947

        RDR2 bude je to jisté, jen otázka kdy ...

  • triptich

    do youtube sa mi primotalo toto video (porovnanie half-life orginal a módov v čase) a nemôžem si pomôcť, ale v dnešnej dobe remastrov a enhanced verzií by toto bol jeden z mála, nad ktorým by som "výskal" radosťou. tá hra fakt zostarla dosť zle. rovnako ako taký deus ex. niežeby to bolo nehrateľné, ale... som rozčičúrkaný hráč no 😇

    • Draken69CZ

      Tak to z roku 2018 je Black Mesa a to máš na steamu.

      • triptich

        toto je black mesa? tak to mi úplne uniklo. vďaka za info, asi dozrel čas na kúpu.

  • PreidaQ

    Po pěti a půl letech vývoje vyjde 17. října 2018 RimWorld ve verzi 1.0.

  • Lukass

    Neustale resim problemy s grafikou ve hrach a mel bych jednu prosbu, mohl by se nekdo mrknout do registru a napsat sem jestli ma v registrech slozku Videodriver

    Zde cesta:HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Videodriver\Device0

    his search only ends with \Services\

    no Videodriver\Device0

    text zkopirovane z fora kde lidi resi podobny problemy

    Nemam totiz v registrech slozku Videodriver  , a  potrebuju vedet jestli je to zdroj problemu.

    • Draken69CZ

      Já tam složku Videodriver nemám. Win 10, GPU nVidia.

      • Lukass

        oki, diky za odpoved.

  • Lukass

    Pridam sem koment o Divinity Original Sin,  koupil sem na Gogu a dekuju vsem kdo podporili vznik tohodle klenotu,  mam ve hre 10 hodin a nadseni je neskutecny.   To je parba u ktere autori premysleli,  vi co hrace bavi a umi udelat paradni svet,  questy (sou lepsi jak v Zaklinaci)  fyziku,  rpg system.  Klobou dolu,  to je tak cista hra. 

    Kdyz to clocek srovna s Assasinama,  a podobnema recyklatama nechape. 

    Klenot. 

    • radim.zaty

      Pokud to dohraješ, aniž by tě začaly iritovat souboje, tak jsi frajer. Já to dohrával na sílu, ale celkově jsem si to užil, ale stejně tak druhý díl. Jen ta hra prostě není tak bezchybná, jak se prvních pár hodin tváří, ale i tak je to ve srovnání s AAA tvorbou klenot.

    • Morraw

      Gratuluju k rozehrání. Na první D: OS mám skvělé vzpomínky. Za prvních 10h jsem sotva prozkoumal Cyseal :))

      Každopádně dvojka, to je teprve klenot. Ani se to nedá popsat.


      • Lukass

        Jo su natom s casem a pruzkumem podobne :) 

    • Pethulla

      Však dej vědět až to dohraješ. Ono je to totiž taková typická Divinity hra. Příběh vypadá zpočátku dost dobře, ale... no však uvidíš sám, kam tě to pátrání zavede, puzzly jsou často otravné - hlavně jejich logika je teda dost šílená. 

      Je fakt, že z těch všech nadšených recenzí jeden očekával něco super extra special, ale dostal "jen" dobrou hru.

    • Jack1947

      U druhého dílu se bud roztečeš a nebo tě to toliik přesytilo že už te to bavit ani nebude 😉😂

      • Lukass

        Spis se roztecu

  • PanS

    Je to trochu smutný, jak to teď s Games je. Kdysi to bylo oblíbený místo na odreagování, protože člověk si mohl pročíst desítky stran diskuzí, které se povětšinou skládaly z urážlivých nebo přinejmenším totálně nesouvisejících příspěvků. Teď po zavedení povinné registrace je tu množství příspěvků asi pětinové, v podstatě mrtvo a Jack je jediný, kdo svými výlevy zajišťuje aspoň nějakou aktivitu, a to je teda co říct.

    Nevím nevím, jestli to byl krok správným směrem. Dát pryč mínuska, ok, s tím naprosto souhlasím, ale byť sem anonymové často šli jenom napsat pár vulgárních výkřiků, tak se tu pořád něco dělo a přijde mi, že povinnou registrací se to víceméně zabilo.

    • Meow

      Souhlas. Diskuze číst byla zábava, hodně mi chybí ty mnohastránkový u recenzí. Chodil jsem sem hlavně kvůli nim, teď už spíš sleduju jen videa na yt a tady je mrtvo. 

    • Jack1947

      To je brekot zase, jinak nemyslíš že tohle neměl být nikdy žádný fun web kde se řešili nesouvisející blbosti? většinou si na absemci mínusek stěžují ti co je hojně využívali a ted jim splaskl trochu pytllík.

      Nicméně děkuji snažím se ale jak řikáš mám to dost těžké 😬😈

      • PanS

        No nevím proč sem lidé chodí, ale většina zajisté ne pro inteligentní diskuzi (včetně tebe). Jakákoliv aktivita je pořád lepší než (téměř) žádná aktivita.

        • Jack1947

          Inteligentní ne ale třeba věcnou, tohle opravdu neměl bejt nikdy nějaký trollý ráj takže za mě jen povinná registrace dobře co ale dobře není ten nový rozbitý formát webu, ale je pravda že za těch pár měsíců už jsem si i zvykl no.

          • PanS

            Hele koukni, já nevím, co tenhle web měl a co neměl být, ale většina lidí se sem evidentně přišla zabavit, jinak by psali komentáře v odlišném stylu. A když takhle osekáš počet přispěvatelů, tak snížíš i počet věcných diskutujících, o čem píšeš. Ať se na to podívám jakkoliv, ten pocit z toho je tu takový prázdný, přijde mi, že sem přispívá vesměs jen omezený počet pravidelných návštěvníků a jinak nikdo, nevídám tu nově příchozí. A to je podle mě velká škoda u serveru jako je tenhle, kde je aktivita hráčů (jakákoliv) stejně důležitá nebo důležitější než aktivita redakce.

            • 0011
              Poslední dobou před zavedením povinných registrací sem chodil akorát jeden ubožáček pod 150 nickama. Pár nových lidí náhodou přibylo a pár registrovaných se vrátilo, když zjistili že trolové jsou deratizovaný
            • Jack1947

              Vždyt nikdy ani předtím nebyl skutečná návětěvnost vůči diskuzím víc jak 6% lidi stejnak nedonutíš psátr když nechtěj. Už tehdy se brečelo že trollové tu odrazují i poslední zlomek "normálních "diskutujících lol.

      • Draken69CZ

        TVL od tebe to sedí 😂

        • Jack1947

          Ještě 41 příspěvlů a máš to v kapse, to dáš 🙂

    • drasta

      Petinove mnozstvi prispevku? Popravde by me docela zajimalo o kolik min prispevku za dan se na games po zavedeni povinne registrace objevi.

      • PanS

        Samozřejmě ruku do ohně bych za ten odhad nedal, ale pokud cenzor nemaže každý druhý příspěvek, tak je ten rozdíl fakt velký. Koukni se třeba na recenzi Shadow of the Tomb Raider nebo Spidermana, v minulých letech by u nich bylo minimálně několik stovek příspěvků (a to i po smazání těch nejhorších), dneska ani ne stovka.

        • ucho

          jinak podle mě je třeba si rovněž uvědomit, že tady dost tro(t)lů používalo víc nicků. přepínat mezi registrovanými účty už je nějaký ten krok navíc. tedy v tom úbytku příspěvků ubyly hlavně ti provokatéři, co střídali nicky jako ponožky. jejich úbytkem stránky opravdu o nic nepřišly. diskuze je zde stále, kdo chce diskutovat, může. kdo nechce, asi stejně nic zajímavého napsat nechtěl.

        • ucho

          dovolím si nesouhlasit. zde dávám na ukázku počet příspěvků v rok starých recenzích:

          4    Knack 2, 22    South Park: The Fractured But Whole, 30    FIFA 18, 34    F1 2017, 62    DiRT 4, 95    Outlast 2, 99    Middle-Earth: Shadow of War, 100    Hellblade: Senua’s Sacrifice, 130    Prey, 131    Wolfenstein II: The New Colossus, 207    Assassin’s Creed Origins

          recenze na Shadow of the Tomb Raider má 48 příspěvků. vůči některým hrám to vybočuje, ale obecně zase tolik ne. a nezapomínal bych na to, že ta hra měla před vydáním několik článků, kde lidé nějaké věci probírali. u recenze už se toho moc probírat nedalo, lidi byli podle mě vykecaný. u některých her to tak bývá. záleží, jak je pokrytá články předtím a jestli je tam nějaká kontroverze. zde holt nebylo asi co probírat. jinak exkluzivní hry na PS4 mají obecně celkem málo příspěvků, pokud někdo nevyvolá flame. Knack 2 měl jen 4 příspěvky. a je to mimochodem fajn hra.

          • PanS

            Budiž, ale sám vidíš, že v té vybrané skupině her má většina počet příspěvků minimálně se hodně blížící stovce. Někde to číslo bylo daleko vyšší (třeba recenzi na Star Wars Battlefront, to koukám, že tam je 342), Rise of the Tomb Raider měl 111. Uznávám, že se to nedá zobecnit jednoduchým procentem, ale pokles je to rozhodně znatelný, i bez konkrétních čísel.

            • Jack1947

              Protože to nebyli žádní důležití přispěvatelé kdo chtěl regnul se už před zavedením povinných prostě blbost. Uznávám že pár anonymů v té trošce bylo ale když je odradila registrace tak jejich smůla. Anonymové žádnému webu nikdy nepobomli k lepší životnosti.

              • PanS

                Reakce na příspěvek:

                Dobrý web by podle mého názoru měl stále lákat nové návštěvníky (tedy aspoň dokud nepřiláká všechny členy cílové skupiny, což se samozřejmě v praxi nemůže stát). Rozhlédni se kolem sebe. Kolik nových diskutujících jsi tu potkal za poslední měsíc? Dva měsíce? Dokázal bys jmenovat jednoho? Nemusíš odpovídat, jsou to řečnické otázky. Chápu, že pro moderátory muselo znít jako dobrý nápad zbavit se plošně většiny trollů (i když příspěvky se mazaly dost nahodile a zřejmě to pokračuje doteď), ale v tomhle případě to evidentně nadělalo spíš škodu. Poslední věta v tvém příspěvku by možná dávala smysl do května, teď je zjevné, že není pravdivá.

                • Jack1947

                  Reakce na příspěvek:

                  Promín ale tyhlety vize a statistiky z něčí hlavy jsou irelevantní, chápeš že za ten zlomek "slušných" anonymů to nestálo a ne nepotkávám zde nové lidi - teda až na pár případů ale pro mě jsou to jen zbytní anonymové ostatně jsem rád že ubylo anonymů a napadání. Není moc legrace když nějaký anonym třeba uráží a pak mění nicky/ip adresy to ted už naštěstí nejde - a kvůli hádání jsem mnohdy dostal ban já a on zase utekl anonymně někam do prčic.

                  Kolik si zde naprskal rozumů/trolingu ty ještě v dobách anobnymu ? neodpovídej nikoho to asi ani zajímat nebude. Navíc se můžu kdo sakra si ty , vůbec jsem tě tady skoro neviděl a ano na jména mám bohudík velice dobrou pamět.

                  Nesouhlasím s tím že by dobrý web měl lákat co nejvíce odpadu do diskuzí to není dobrá vizitka, ale jsem zase rád že to nemá na starosti někdo jako ty toby dopadlo, bany nemá smysl řešit prostě si tady postavily hlavu. Nojo feedback ale ten je tady respkt jeho braní nazřetel dost pochybné.

                  Jenom se vžij do role modů/adminů třeba tebe by to jako nápln práce bavila až do k uzoufání k smrti mazat stohy nesmyslů stále dokola ale oni mají i jinou práci tak asi jim to tak popukání nepříjde.

                  • PanS

                    Reakce na příspěvek:

                    Zjevně máme na věc odlišný názor. Já otevřeně přiznávám, že právě živá diskuze (ať už věcná/slušná nebo ne) byla důvodem, proč jsem sem chodil. U tebe ne, takže to vnímáš jinak. (I když pak je otázkou, proč píšeš každý den tolik příspěvků, když ti to tu nepřijde mrtvé?)

                    Jestli je tohle jediná alternativa k bývalému stavu diskuzí, pak si myslím, že to mělo zůstat, jak to bylo.

                    • Jack1947

                      Reakce na příspěvek:

                      Určitě narozdíl od tebe nepláču, jak je to tady zlé, píšu proto že se vždy najde někdo kdo zareaguje. Prostě máme na mrtvost webu odlišný názor no.

  • martin.hromadko.14

    Spisovatel Brandon Sanderson by CD Projektu rád poskytl licenci na svou knižní sérii Mistborn i zadarmo (pokud by byl zájem). Reaguje tak na Sapkowskiho žádost o peníze.

    To by byla bomba tohle převést do hry. Svět Mistbornu je originální a fascinující.

    • MidnighT91

      By mě zajímalo jak by se cejtil po tom co by jeho licence zdarma vydělala pár desítek miliónů.

      • ucho

        tak zdarma... když by to mělo úspěch, jeho dílo by získalo reklamu, vydělal by na prodeji knih a ono už to, že tě zná velká část světa, je pro autora čehokoli velká odměna.

  • i586

    84000 post😀

    • SalemCZ

      škoda že je každou chvíli mažou 

      • Jack1947

        Nojo to jw tšžké asi nechtějí aby se zde řešily jiné věci co nejsou v bleskovkách ale herně souvisejí.

        • SalemCZ

          Tak od toho jsou ty diskuze ne teď? Ty jak tam nikdo nechodí.

    • Draken69CZ

      Měl Jack smůla no 😂

      • Jack1947

        Ty seš taky taková smůla noo , Btw 99 a mám 25k lol

        • Draken69CZ

          To je smutný ☹

          • Jack1947

            Nebreč tak se víc snaž a budeš mít aspon ty 4k ty joudulo 😀

            • x_ander

              Víš Jacku, někdo má i kamarády, partnery/ky, i nějaké rozmanité zájmy a tak. A někdo... má 25k komentů. Ale gratuluju samozřejmě.

  • Jack1947

    Rage 2 se obejde bez battle royale módu.

    Chvála bohu !

  • ringmancz

    GDS 2018

    Možná se to řešilo někdy v podcastu, ale ten nestíhám sledovat, tak se ptám: GDS letos nebude? Facebook i web od loňska mrtvej.

    • omiklon

      No, no, ale hlavně.. videa z loňska byla zveřejněna teprve před 2 dny!

    • Still

      Povídá se o datu 7. a 8. prosince 2018. To je prý oficiální datum.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit