Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Majkl

    Komu přišlo jméno Monitor jako vhodné pro záporáka? Co třeba autorům jednoho z nejslavnějších příběhů od DC Comics Crisis on Infinite Earths? (pro rýpaly, vím že ten zlej byl Anti-Monitor a Monitor byl hodnej, ale i tak)

    • nightborne

      Počítám nicméně, že v roce 82, kdy se Monitor v DC poprvé vyskytl, nebyla ta asociace s počítačovým příslušenstvím až tak zásadní =).

      Já chápu, že tím ani zde nikdo nemyslel obrazovku, ale tak přeci existují synonyma nebo alespoň slova s podobným významem... Overseer, Director, Auditor, Beholder, Observer, Keeper, Watchman... co já vim, sice to, pravda, pořád zní příšerně béčkově, ale nemůžu si pomoct, lepší než Monitor =)

      • Majkl

        no, ptal jsi se koho by něco takového napadlo, tak tady máš odpověď! 🙂

    • Veskoslav

      No je to celkem bezvýznamná postava v DC Universu. Takových tam mají desítky. Při největším rozkvětu DC i Marvelu použivali pro své hrdiny snad všechny možné názvy. A ano, Monitor je pořád pitomé jméno. Navíc je i rasa Monitorů (Monitors), ale tam se hodí je překládat jako Prefekti například. Navíc je to rok 82...

  • 0011

    Obávám se že to "už to takhle bude stačit" neřekli v Bioware. Pořád tam je spousta talentovaných lidí, ale bohužel je spolknula mýtická příšera dEvelopers Anihilator který je postupně pohřbívá. Dragon Age 2 mohl být nejlepším dílem série nebýt EA. Vždycky jsem chtěl pokračování singleplayerového KOTORu, ale i když EA má SW licenci od Dysneyho, tak budu raději když se na to vykašlou.

    • Veskoslav

      Z původního Bioware, co mělo na starost I. a II. díl ME, DA:O, Baldurs či KoToR tam už nikdo defacto není. Bioware je mrtvé. Hodilo si oprátku s ME:A a teď jenom skoplo tu stoličku, co mělo připravenou.

      • 0011

        Teď už tam skoro nikdo nezbyl, ale do vydání DAI tam ještě bylo spoustu
        původních pak tam nasadili popravčího Samanhu Ryan. Jsou tam ještě lidi kteří dělali na hrách co mladší generace považuje za zlatou éru, např. se tam dokonce vrátil Kyle Scott, ale pro mě většina nejdůležitějších utekla po vydání KOTORu. Btw vítej z zpátky z
        exilu 😉

        • Veskoslav

          Děkuji, ale jenom na skok a na chvíli. Ale pár známých tváří se tu vrátilo, tak jsem s pár lidma "pokecal":)

  • Čekal někdo něco jiného? BioWare se jmenují už jen na papíře, všichni lidé, kteří stáli za jejich staršími peckami už jsou dávno pryč :/

  • species
    https://imgur.com/gallery/3Cvyl
  • Lukass

    Me by tak zajimalo kolik by dal Jan Slavik Apexu:) 

    Co se tyce Anthem,  potvrdilo se co se ocekavalo,  Bioware je mrtva firma po Andromede dalsi brak z jejich produkce. 

    • Delinom

      Mě se zas potvrdilo, že má Bioware obrovský potenciál a hra je všechno jen ne brak, navíc nemá bambilion mikrotransakcí jako destiny 2, které je prakticky mrtvé dneska a jinou podobnou hru takového typu člověk nenajde.

      • Daver

        Warframe? Kterej je za a) f2p a za b) do něj není potřeba nasypat ani kapku peněz (to že to člověk stejně udělá aby podpořil tvůrce je věc jiná) 

        • Delinom

          Kromě pořizovací ceny tady člověk taky nemusí utratit ani halíř. 

          • Veskoslav

            V Destiny taky ne. Tím tvoje argumentace padá. A narozdíl od Anthemu mám několik typů zbrojí zbraní atd. Tady se to fakt říct nedá. Chápu, že jsi z toho nadšený a evidentně je to tvoje první hra od Bioware...ale ta hra naprosto nesplnila to, co kecali vývojáři.

            • Delinom

              Tohle fakt není moje první hra od Bioware, pamatuji si čerstvé vydání Balduru dvojky a u jedničky jsem strávil pár set hodin, Neverwinter je moje nejoblíbenější hra a dohrál jsem ji asi 100x, takže od Bioware mám "trošku" nahráno :-) 

              Jen prostě nejde srovnat old school isometrické RPG a akční MMO,. A v Destiny taky ne... *cough*cough* a těch 80 Euro nebo kolik za DLC a Pass je co?:-D

              • NEkromanT

                Reakce na příspěvek:

                ta naivní představa, že placený DLC u Anthemu nikdy nebudou, je kouzelná

                • Reakce na příspěvek:

                  Nebude. Pac to za mesic zavrou.

  • Hidden

    Pri vsi ucte, minimalne prvni polovina recenze pusobi jak splneni zadani "hlavne to co nejvice strhat a pouzit prehrsel jedovatych primeru" a az pote se dostava do nejake normalnejsi vecne roviny. Mimochodem, slovo "monitor" nema jen vyznam te magicke bednicky, do ktere zirame u pocitace. ;)

    • nightborne

      Jistě, že nemá, ale to je jak pojmenovat postavu "Big Black Cock" a pak se hájit, že má černý peří a zobák. Technicky vzato budeš mít pravdu, ale ta asociace bude i tak jasná.

      Jinak mě samozřejmě mrzí, že ti přijde struktura textu nevyvážená, nicméně někam ta kritika otřesnýho příběhu přijít musela =). 

      • Hidden

        Kritika obecne je zcela na miste, Anthem ma radu chyb a i onen pribeh, zjevne nemajici za cil vybocovat z bezne hollywoodske produkce superhrdinskych filmu je v rade mist zkratkovity a zaslouzil by i v ramci zanru vetsi peci. Jen mi velka cast recenze proste prisla v duchu: "Me ta hra hrozne stvala, smlsnu si na ni v recenzi stuj co stuj." Samozrejme, ciste subjektivni ctenarsky vjem cloveka, ktery Anthem hral a nepovazuje ho navzdory cetnym chybam za takovou katastrofu, jakou text navozuje. ;)

  • BoB.2

    A sakra tady je někdo krutopřísnej doufám že nebude Honza psát recenzi na Division 2.😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit