Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

    Microsoft vážně nechce aby lidi kupovali X-Boxe...

    Nejsem si jistý jestli je zrovna tohle ta správná cesta...

    • PatchmaN

      Proč by ne. Spousta lidí obhajuje hraní na konzoli kvůli pohodlnosti a ti se asi jentak nevrátí zpět k PC. A pokud má někdo konzoli a počítač, tak bude Microsoft rád za každou prodanou hru. Neříká se, že konzole se prodávají s mírným či žádným ziskem a vydělává se na hrách a předplatným? Takhle může mít Microsoft předplatné jak na PC tak i na konzoli (která je vlastně také PC). Jakákoliv exkluzivita je pro mě mor, ikdyž chápu, že každý si může určit, kde svou hru bude prodávat.

      BTW mám pouze PC a žádná hra mě zatím nedonutila se zaprodat a koupit si nějakou konzoli. Halo na PC jsem hrál a byla to pro mě dost průměrná hra, už si z ní ni nepamatuji.

      • Derp_1337

        "Mám pouze PC a žádná hra mě zatím nedonutila se zaprodat a koupit si nějakou konzoli"

        Když jsi ty vynikající exluzivní hry nikdy nehrál a nemáš vůbec představu, jak jsou dobré, tak tě asi těžko "donutí" si koupit konzoli a zahrát si danou hru.


        Osobně můžu doporučit perfektní hry jako je Uncharted 4: Thief's End, The Last of Us, Detroit Become Human, Heavy Rain, God of War, Spider-Man, Horizon: Zero Dawn.

        Každý, kdo tyhle hry nehrál, přišel o hodně...

        • Wolfcastle

          PC možná nemá "exluzivní" hry za to má nespočet her které na konzoli NIKDY nebudou jako nemoct si zahrát StarCraft 2 to by zamrzelo a MP hry jsou na PC mnohem lepší a hlavně hratelnější než z páčkovačem jako hrát FPS na konzolích to je masochyzmus a každej ví že v FPS by na konzolích proti PC hráči s myší něměl sebemenší šanci😂

          • Derp_1337

            Tvůj komentář o tom, jestli je PC lepší než konzole je absolutně bezpředmětný.

            Tohle vlákno je o tom, že Patchman má PC a neví, jestli si k tomu má koupit i konzoli. Já mu na to řekl, že doporučuji PS4, protože na tom jsou vynikající hry. 


            PS: a ty kecy, že v FPS by hráči na konzoli neměli šanci proti PC hráčům, jsou nesmysl. Chápu, že konzoli nemáš a proto neznáš žádné detaily, ale na PS4 si v klidu můžeš zapojit klávesnici a myš.

            • PCMR

              Hele, derpík pacient opět perlí.


              Samozejmě, že hráč na gamepadu by nikdy neměl šanci proti myši v FPS (samozřejmě při stejném skillu, jinak ten argument postrádá smysl). To je jednoduchý fakt prověřený dekádama e-sportu. Jen konzolový fanatik nebo id*ot to může popírat...


              Btw, koukám, že zdejší neobolševický senzor se opět činil.

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Co tu pleteš za nesmysly? Předpokládám, že sám máš velké zkušenosti s tím být neobolševickým senzorem, když dokážeš tak hezky poznat "tobě podobné".


                Navíc ti unikla podstata. Nelze generalizovat, že "konzolista" prohraje s PC hráčem, protože "konzolista" nutně neznamená, že hraje na gamepadu. Na ty konzole totiž jde v klidu zapojit klávesnice a myš, jestli ti to nedošlo.

        • Tak víš jak, já například nepochybuju o tom, že třeba Bloodborne je super a bavilo by mě. V Souls sérii jsem strávil stovky hodin, takže si troufam tvrdit, že s tvorbou From Software jsem poměrně dobře obeznámen, viděl jsem screeny a gameplay záběry, viděl jsem hodnocení kritiků i hráčů. A z toho si dovedu udělat dost přesnou představu - ano, tohle je hra pro mě. A stejně mě to nedonutilo si PS4 koupit, protože prostě na třetí platformu nemam čas.

          Pointa ovšem je, že jakmile máš něco odehráno - a že my tady všichni máme odehráno poměrně dost - nemusíš hru hrát, abys dokázal odhadnout, jestli je dobrá, nebo špatná. Samozřejmě si nikdy nemůžeš bejt jistej, jak moc dobrá, nebo špatná daná hra je, určitý aspekty prostě musíš zažít na vlastní kůži, ale nějak zhruba? Úplně v pohodě. Nemůžu mluvit za ostatní, ale pokud hru nějakym způsobem sleduju, dokážu její kvality odhadnout půl roku dopředu. S úspěšností zhruba 95 %.

          • Derp_1337

            Tak samozřejmě většina her se dá zhruba odhadnout. Každý zkušený hráč dokáže rozeznat od pohledu "totální brak" a nebo "průměrnou" či "nadprůměrnou až dobrou" hru. Jelikož absolutní většina her se pohybuje právě v tom rozsahu odpad až nadprůměr, tak nevidím problém v úspěšnosti odhadu 90-95%.

            Problém je pak od pohledu rozlišit ty dobré hry od opravdu vynikajících her. Ty vynikající hry musí totiž obsahovat takové abstraktní věci jako je třeba atmosféra, atd. A tohle prostě nejde rozeznat z nějakého videa. K zhodnocení těch věcí je potřeba si hru zahrát a nebo slyšet názor někoho, kdo hru dohrál (třeba recenzent).


            Třeba ten Uncharted 4: Thief's End - z videí se vůbec nedá odhadnout, jak je ta hra vynikající. Ta hra má fakt vynikající atmosféru, která vás do sebe vtáhne a nepustí. Dokonce se musím přiznat, že jsem se u ní dost nasmál různým vtipným hláškám... a to se mi běžně u her nestává.

            • PCMR

              Lol... opět nesmysly a konzolový fanatismus. Atmosféra je vždy postavená z většiny na vizuálu a hlavně zvuku/hudbě (zbytek je lore) a Uncharted není vyjímkou. Tyhle bláboly (znějící jak Sony PR) o tom jak zrovna u tý hry to nejde poznat si strč za tu šaškovskou čepičku.

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                ^ Typický trolling od člověka, co hru vůbec nehrál a nemá vůbec žádnou představu.


                Naštěstí většina lidí ví, že v klidu můžou ignorovat názor "PC fanboy" na konzolové hry.

  • Sr_Lobo

    Paráda! Už se těším! 🙂

  • uaxpk

    No konečně. To trvalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit