Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    Stále si myslím už od prvního traileru , že tohle musí být o životě a .... o životě po životě . Ta druhá strana možná nebude nic jiného než to co přijde po smrti . Možná v realitě hry padla bariéra mezi životem a smrtí  , mezi tokem času a bezčasím okamžiku smrti . Na tohle čekám ;) ...

    Mrtví vojáci , snaha zničit počínající život ( resp budoucnost...) 

    Mimochodem ta klíčenka se skafandrem a lebkou se mi moc líbí .

    PS : Survival prvky hry mne trochu děsí ,chodit po prázdných pláních zavání nudou i když budu mít cepín a provazový žebřík ...kvůli tomuto hru primárně kupovat nebudu ;)

  • Lukyz

    Tak tohle bude parádní schýza 😍

    A ke konci to snad byl "Master Miller" 😍 😍

  • No vypadá to zajímavě. To bude buď velký malér nebo majstrštyk, nic mezi tím. Každopádně důstojná součást poslední PS4 etapy. Ještě Last of Us 2, Ghost of Tsushima a pak hurá pro PS5 :-)

  • lito

    paráda, paráda, paráda. Tohle bude super rozlučka s PS4, pak ji vyhodím a koupím pětku. Jinak to vypadá fakt sakra dobře. Tohle musí vyjít na zasloužených 10/10 ne jak u MGS, kde to bylo za jméno.

    • Derp_1337

      Proč by jsi vyhazoval PS4? Jako obvykle na počátku vydání nové generace konzole bude chvíli trvat než na ni začnou vycházet dobré hry.

      Byl bych rád, kdyby mě nějací vývojáři překvapili s nečekaně dobrou hrou, ale zkušenosti mě naučili nemít přehnané očekávání. Takže já osobně s koupí nebudu nějak spěchat, počkám aspoň tak rok.

  • Cvicme_v_rytme

    Dobrý, až teda na tu zapálenou cigaretu. Cigaretu zapálí poletujícím uhlíkem a když ji odhodí, začne hořet ta voda. To už ji stejně tak mohly podpálit ty poletující uhlíky.

    • Derp_1337

      Jak tady Thanqul napsal, ta scéna má skrytou rovinu.

      SPOILER ALLERT

      V té hře půjde o prolínání apokalyptické současnosti s minulostí díky napřirozeným jevům. Takže v té scéně je vidět ta "současnost" a v záblescích prosvítá ta "minulost" kde hoří auto. V součanosti voják drží cigaretu a prolínáním s minulostí ji zapálí. Následně odhození cigarety do vody reálně nic neudělá, ale v minulosti na tom místě byl benzín vytékající z hořícího auta a ten benzín se vznítil. Díky prolínání realit je vidět oheň, ale ten oheň není v současnosti, takže vojákovi reálně nemůže ublížit.


      PS: Je to hodně komplikované. Buď to nakonec bude působit věrohodně a lidi to označí za mistrovské dílo... a nebo to všichni odsoudí za překomplikovanou blbost. I když nejpravděpodobnější jsou smíšené reakce: někdo to akceptuje a bude to chválit, u někoho jiného se to setká s nepochopením.

    • Thanquol

      Možná, jsi nevědomky objevil tajemství té scény.

      Ten voják říká, že má naštěstí dobré spojení na druhou stranu. Tak mě napadlo, že ta hořlavá látka, vytéka z automobilu poškozeného v konfliktu, který se stal už dříve, ale voják je s ním stále nějak spojen a hořet mohlo na straně současné, kde je pouze voda a se kterou je voják také spojen. Taky se zdálo, jako by se ze začátku scény, kdy se voják vynořil zablýskly blesky a jakoby zároven pršelo.

      • Fordzy

        Zablýsklo se, protože ta scéna odkazuje na podobnou scénu z filmu Apocalypse Now a podle džungle a zvuku vrtulníku se ta scéna odehrává ve Válce ve Vietnamu. https://youtu.be/eEQ8jMQz7bs

        Asi tím že ten film znám nazpaměť, tak jsem to hned poznal, ale spousty lidí nepoznali Vietnam. 

      • michaelfoucault

        Tohle jsou ty následky kouření marihuany?

        • Ne. To je standartní průběh game story ala Hideo Kojima :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit