Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marines
    Tak tohle byla opravdu hra, která si vstup do dějin her zaslouží, jednoduchá a přitom komplexní, škoda, že současní následovníci TW jsou podivní kříženci mezi TW a CKII s EU. Hry tak ztrácejí své kouzlo a osobitost, no jo, ale lid to žádá, lid to má...!  Já nedávno opět už v životě snad potřetí zakoupil původní díl Medieval:TW a už jsem zase na dvě stě hodinách odehraného času a pak, že vykopávky jsou nezáživné blbosti.....
  • nejlepší ze serie byla Rome total war . ale TA PŮVODNÍ !!

    ty nové předělávky jsou tragika.

    nesmyslně velké mapy kdy se jednotky ztráci a nemá smysl nějaká strategie

    obří ulice ve městech kam se vejde celá legie jako nic. prostě naprosto NERÁLNÉ

    a to ani nemluvím o obřích ukazatelích jednotek které zabírají většinu monitoru

  • Tuto sérii hraji od prvniho dilu. A myslim že koncept pochazí odtud - https://www.youtube.com/watch?v=Qpn2lSw-GbM Když vysel dil ROME zavzpominal jsem na stareho Centuriona. Na doby kdy nikdo netusil co je to Duna 2 a tady jste mohli byt general armady, dobývat a poradat hry. Byla to pecka:)

  • triptich

    do série som naskočil až s rímskou ríšou (trestuhodne som sa k medieval dostal ako k druhému v poradí) a koncept ma uchvátil. od tých čias patrí total war k titulom, ktoré nikdy neobídem.

    vďaka za článok

  • Magister_Peditum

    Shogun byla jedna z mých prvních her a dodnes na ni vzpomínám s nostalgií. Perfektní atmosféra feudálního Japonska, revoluční spojení tahové kampaně s real-time 3d bitvou obřích armád - prostě klasika. Medieval jsem pak moc nehrál a do série se vrátil až s Rome, který posunul sérii zase o krok vpřed. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit