Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pochybuju že autor článku hrál víc jak pár hodin, bůhví jestli vůbec.. přebírat názory jiných kteří to pořádně nehráli. Další 3 komentáře někoho kdo nahrál taky úplné nic..to je jediný a největší problém Anthemu, takovyhle hodnotící uživatele kteří jen papouškují co si někde přečetli. Na hře jsem nahrál pres 400h, od začátku se to zlepšilo o kotel, pribylo dost obsahu, combo combat system je naprosto super, to ale člověk kteeej odehraje 10h nemůže nikdy pochopit..pointa hry je budovani všemožných buildů, kombinování itemu a skillů, pokud se nedostanete do endgamu, nemáte právo hru jakkoliv hodnotit..hanba všem těmto haterům bez vlastního názoru..

    Anthem rozhodně nekončí a není žádnej fail, hráli jste Warframe první půl rok? V té hre nebylo vůbec nic, ale vůbec nic a jak je to oblíbená a pozitivně hodnocená hra teď..

    • Veskoslav

      400 hodin v mrtvé hře? Každý využívá svůj volný čas jinak:)


      A tam je nějaký Endgame? Nebo se zlepšil loot? Proč lžeš? Jsou desítky videí, co ukazují, jaký je to "skvělý" loot. Člověk se může brodit 400 hodin ve sračkách, ale nesnaží se pak tvrdit, že to byl luxusní vyhřívaný bazén a všichni okolo jsou idioti, když tvrdí opak.


      A Warframe je naprosto někde jinde, Anthem za dobu, co je Warframe nebude existovat, EA to zabije, protože z toho už nic mít nebude.

    • Existují například lidé, kteří i dneska považují Metin2 za nejlepší MMORPG co kdy vzniklo. :) Pokud tě to baví, tak hrej, upřímně přeji příjemnou zábavu, ale nepřesvědčuj ostatní, že to je dobrá hra, jen proto, že tebe baví. Protože v dnešní konkurenci opravdu není. I část vývojářů napsala, že to je prostě průs*r, protože vývoj této hry bylo totální peklo. Proč by to psali, kdyby to tak nebylo ? A srovnávat AAA hru, kde naslibovali pomalu revoluci v žánru, s F2P hrou (která je dnes očividně lepší alternativou)... no nevím jestli to je zrovna dobrý způsob jak přesvědčit lidi o kvalitách Anthemu. :)

  • Az na to, ze to v basicu zatim jeste neni - prestoze v tiskovce doslova pisou "Pokud jste předplatiteli Origin Access Basic nebo EA Access*, i vy se můžete vydat na dobrodružství – Anthem Standard Edition je nyní v kolekci The Vault


    Nevim jak ostatni, ale ja tam mam porad jen ten 10h trial...Mno jedna se preci jen o EA, takze bych nemel byt prekvapen...

  • meister_kosa

    Hral jsem pred cca pul rokem demo a vzhledem k tomu, ze od te doby AFAIK neopravili ty nejvetsi prusvihy ktere mi tuhle hru znechutily tak nevidim duvod proc se k tomu znova vracet, to si radsi zahraju nejakou zabavnou a dobrou hru kterych mam v backlogu hromadu.

  • TheGGG

    RIP Bioware... Anthem vypadal jako fail od začátku a fail to taky byl... to se stane když vyhážete (nebo kvůli atmosféře ve firmě sami "odejdou") schopné lidi a nabírate nové podle jejich světonázorů a twitterových komentářů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit