Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    No já jen doufám že to bude o moc lepšínež Alpha stress test. Jinak by mě docela štvala ta předbjednávka.

  • Londo_Mollari

    ..to tam jsou jako vážně neprůstřelné stromy?

  • Ve Wildlands sem měl kolem sebe boty kteří byli blbý jako šumící tráva a občas mi pili krev ale aspoň mě občas zvedli, něco málo trefili a spotovali protivníky. I přes mnoho výhrad sem si ho za 25€ docela užil.  Uzavřená beta Breakpoint mě naplnila dojmem že pokračování sólo hráče odsouvá ještě na vzdálenější kolej a jeho možnosti jsou ještě omezenější. Nejen díku tomu na mě ve výsledku působila hůř než když sem testoval Wildlands.  Zkusím tomu dát ještě šanci a uvidím zda se to po hlubším proniknutí do děje nezlepší? Pokud ne, dávám od toho ruce pryč.

  • DFCZ

    Tě spíš odradí než navnadí.

    • Možná by si se divil kolik lidí tuhle "hudbu" poslouchá. Nevím teda jestli bych to nazval rapem, ale už kolikrát mi bylo řečeno že to jenom nechápu. A ano, tak jak jsem kdysi nechápal lidi co poslouchají techno, tak nechápu ani tohle, ale těch lidí je dost. Jen si myslím, že pro reklamu by se mělo vybrat něco více neutrálnějšího co nerozděluje lidi přesně na 2 tábory. Nikdy jsem neslyšel člověka říct: "No neposlouchám to, ale Lil Gangsta Killer Madafakera si jednou za čas poslechnu".

      • 0011

        Já rap poslouchám hodně ale spíš 90 léta a jak se komukoliv může líbit co tvoří Lil Wayne dodnes nechápu. Chtěl jsem tomu dát šanci a poslechnul jsem si pár "hitovek" a pak jsem se rád vrátil k Nasovi, Tribe called quest, Cypress Hill atd., crunk, bounce a trap ať si mladý nechaj pro mě je to dno rapu i hudby obecně, ale spoustu děcek si to kvůli němu nepochybně koupí.

        • Tohle jsme nikdy nechápal, jak to může mít na někoho vliv, tohle používání "celebrit" v reklamních kampaních. Mám třeba nějakého herce rád, ale to přeci neznamená, že hned kvůli tomu koupím vysavač určité značky, otveřu si účet u dané banky nebo pořídím tarif u operátora. Chápal bych ještě nějakého "odborníka" i když tam to stejně setře fakt, že dostane peníze a o výsledném produktu už si může myslet svoje.

          • 0011

            Já to taky nechápu ale funguje to, teda na cílovky. Vem si Horsta Fuchse, ale tam to byl jiný extrém, on ty věci fakt používal a věřil že jsou dobré, akorát je měl zadarmo. Nefunguje to jenom na nás obyčejné smrtelníky, víš kolik hodinek Rolex Submariner musely za ty roky prodat Bondovky?

            • O tom, že tu funguje se nepřu, ale zkrátka ty lidi nechápu, co je vede k tomu, že si vyberou produkt, jen kvůli tomu, že ho propaguje někdo slavný.

              • 0011

                Reakce na příspěvek:

                Však já se taky nepřu, myslím si že si ty lidi myslí, že když to má ta celebrita a oni si to koupí tak mu/jí budou "blíž" nebo to mají na machrování, ale mnohem víc tohleto působí na ženský. Kolik z nich si koupí konkrétní řasenku jenom proto, že jí propaguje nějaká slavná modelka a možná bych takovou věc našel i u autorky článku, i když na mě působí jako totální hipster a to nemyslím ve zlém.

  • skaven

    to kto ma byt ten human trash na obrazku?


    • Corvus

      Co je to human trash?

      • skaven

        ten cernoch s blond dredami a pokerovanym ksichtom, napriklad


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit