Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chápu to tak správně, že obě verze budou mít společné servery? Tak že se budou v PvP zápasech potkávat jak majitelé původní hry, tak i majitelé dvojky? 

    • Knifer

      Ano je to v podstatě jen PvE rozšíření, PvP je pro všechny stejné

      • Ok, díky :-) 

  • Je to napodobenina Team Fortress 2 Mann vs Machine. Blizzard opět nepřišel s ničím, co by bylo nějak nové. Je to smutný, že Blizzard kopíruje místo toho, aby se snažil vymyslet něco originálního. Lituju, že jsem si Overwatch koupila. Tímto Blizzard u mě skončil. Ještě za OW2 by chtěli 60 eur. Mohli to vydat jako větší update a ne jako celou novou hru, ale na tom by nemohli tolik vydělat. Místo toho tu máme zbytečně novou hru. Tomu říkám stonks... Myslela jsem takové věci by bylo schopné udělat jenom EA

    • Spades

      Vážně? Mann vs Machine?

      To ten meme, že overwatch je TF2 ještě neumřel?

      Protože nikdo jiný krom TF2 nemá COOP režim.

      CoD Zombies, Left4Dead, Payday, Warface, Vermintide.

      Ne ty hry neexistují. Nebo vlastně ano, ale všechny jsou kopie Mann vs Machine.

    • Eh, jo kdejak originalni zmeny a novinky to nejsou, s tim se neda vic nez souhlasit. Kritizovat ale to, ze chcou vic penez za tolik noveho obsahu mi prijde velmi sobecke, obvzlast kdyz roky podporuji OW neplacenymi updaty.

      Ja nevim, ale tech 60 € navic mi prijde velmi smesnych, protoze uz to budou ctyri roky od vydani a az to vydaji, tak clovek muze cekat dalsich par let podpory. Navic udelali to nejdulezitejsi a to sice, ze nerozdeli komunitu.

      At uz na to nahlizim jako na vetsi expanzi ci pokracovani, monetizace je to posledni, co me na tomto oznameni trapi.

      • Wolfcastle

        ze leta podporuji? vsak to taky nedelaji zadarmo od toho tam maji mikrotransakce a to ve hre kterou si hraci jeste musi koupit... je to nenazrany Activision-Bli$$ard bejvala slava wowka jim zcela zatemnila mysl a chteji miliardy za NIC

        • Sylar

          Mikrotransakciami si mozes kupit len cisto kozmeticke sprostosti, na game-play to žiadny dopad nemá. Ale súhlasim ze by to tam aj tak nemalo byt :/


  • Zajimavy by byl competitive pve mod. Dve areny, dva tymy. Vzajemne se primo nestretnou ale vlastni cinnosti mohou komplikovat hru soupericimu tymu. Neco jako gambit v destiny bez invader pvp (nebi i s) mechanikou.

  • Knifer

    Za mě jen plusy na PvE se těším, vizuál se taky trošku posunul a leveling postav vypadá zajímavě. Ale co mě těší nejvíc je že se všechno přenáší doufám že se tak zachovají i další (Destiny 3 například)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit