Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dostal jsem se k tomu teprve teď, a co se mi už dlouho nestalo, dohrál to prakticky na jeden zátah. Tvůrci hry zaslouží pochvalu před nastoupenou jednotkou. Výborná temná "terminátoří" atmosféra a skvělý hudební podkres. 

    Tahle hra dokazuje, že by stále bylo možné udělat dobrý film, namísto těch posledních čtyř, které jsou jen hrubou urážkou dílů prvního a druhého. A pokud Dark Fate má být snaha o nějaký restart, tak určitě beze mě. Tam jsem si už po první minutě říkal, zda má vůbec cenu v kině zůstat do konce, což žel nemělo.

    Být to openworld nebo aspoň míň koridorů jako ve Future Shocku, tak by to bylo ještě lepší. I tak jsem prolezl úplně všechno, nevynechal jediný barák či zbořeniště :) Na řečnění jsem ve ve hrách nikdy moc nebyl, tady se dá přežít. Crafting v této podobě byla zbytečně vynaložená energie, buď nic nebo post-apo pořádně. 

    Pokud má příběh terminátora pokračovat takovými hrami, jen tak dál.

  • Marcelskrc

    příjemná jednohubka

  • Jack1947

    7/10 hmm já bych se rozmýšlel nad 6/10 takže ano překvapilo, není to špatná hra jen je tam dost věcí co mi tam nesedlo, třeba ten polo frý průchod každou mapou a hlavně ve finále ty vedeljšáky neměli vliv na hru beztak. Kratění bylo otrava púak si člověk zvykl ale terminátoři nezklamali! Rozhodně překvapení roku. Jen trochu ehm těžkopádné dozfám že budou DLC!

    • Jeden z vedlejšáku je najít rádio, když ho najdeš, můžeš ukárst čip později v bunkru, tak že magič zapneš, zesílíš zvuk a odlákáš vědce, který ti ho nechce dát, tedy pokud se nepletu. A tím zajistíš tok událostí pro vyslání T-800 do filmu T2. A vůbec vedlejší ukoly = loajalita, možnost ovlivnit příběh okolních postav. Za mě parádní hra. Finále pro mě byl pak Mass Effect 2, prostě spokojenost.

    • TheGGG

      perfektní to zdaleka není, ale kdo miloval ve starých terminátořích filmech ty pasáže z budoucnosti, tak toto si užije... kór v době kdy pořádné SP FPS skoro nevychází

  • TheGGG

    nejlepší SP FPS za poslední roky a to bez debat... že to je tak 6,5/10 je věc druhá

    • Jack1947

      Přesně tak! třeba díky tomu dost vznikne podobnejch her... že je zájem!

  • Odulin

    Tohle dopadlo oproti Rambovi dobře. Není to vůbec tak špatný, jak by se mohlo zdát. Ten kdo pamatuje a hrál Future Shock, tak tímhle určitě nepohrdne. ;) Jak čtu ty komenty, tak mně tu občas přijdete jak pěkní votroubkové, proberte se. :D

    • Jack1947

      Moje poslední recenze byl RAMBO.

    • Lukyz

      Taky bych řekl. AI sice dost kulhá, některý herní prvky taky, ale ta atmosféra Terminátora tam prostě je a je super a hlavní důvod, proč si to zahrát. 

  • jindra.veliky

    lol...ja to teda nehral a ani nebudu,ale videl jsem jistej cz lezsplay a je to totalni odpad 😀 i to CoD vedle toho vypada jako super hra😀

    • twicer
      lol...Tihle samozvaný herni kritici, co povýšili absurdistán na novou úrověň a odsuzují hry na základě sledování dalších troubů co si danou hru pořídí jen aby si do ní taky kopli, vydělali pár grošů za shlédnutí a zas šli parazitovat na tvorbě někoho dalšího. Naštěstí těch co ty hry stále ještě hrajou a pak až se o nich vyjadřují je stále víc, zatím.
      • jindra.veliky

        cool story, ale ja mel na mysli redakci hrej a ne zadny youtubery

        • redicius

          Letsplay na hrej mi přišel maximálně negativisticky zabarvenej. Pohrdání už od začátku. Docela mě zamrzelo, že se už dopředu rozhodli, že to utopí a taky to pak utopili .. pokud prostě někdo není fanoušek a chce jen machrovat, tak tohle byl smutnej výsledek.. Doporučuju všem si to pustit, přesně jak se to nemá v seriózním médiu dělat..

          • jindra.veliky

            ja doufam, ze games nam ukazou v letsplayi jak je hra super 🙂

  • MalyZeli

    Okey, tak od ted uz definitivne nebudu brat v potaz games.cz recenze, a budu jen chodit na diskuze, abych si obcas zvysil sebevedomi po precteni, nebo spise vylusteni, prisvevku od Jacka, jinak totiz tahle stranka nema smysl.

    • Jack1947

      To bych tady nejprve musel bejt a ne každej tejden zákaz na 7dní 😛

    • D3sert

      Když se podíváš na uživatelské recenze tak je ta hra hodnocena dobře, user score na metacritic 80%, 91% na steamu. Myslím si že to je dobrá koupě pro fanoušky Terminátora.

  • Však je to béčková hra za 39 dolarů a navíc tématicky velmi dobře zvládnutá. Já si hraní užil, tupá inteligence je i v mnoha jiných hrách s vysokou známkou, takže s tím problém nemám. Navíc na tak malé studio velmi dobrý výkon.Po dohrání bych řekl, že srdíčko vývojářů z Krakova je vidět snad úplně všude kam se ve hřep odíváte. Tenhle počin není rozhodně komerční záležitostí a díky tomu to taky tak vypadá. 7/10 oprávněně. Paráda.

  • P3RS3CUToR

    7/10? nechápu. Švára neni sám... i jinejm lidem ve vesmíru se to líbilo... Nepochopím ale co. Za mě total podprůměr 3-4/10. 

    Z hraní naprosto žádnej feeling... hnus styl... dementní nepřátelé. jako všechno děsnej podprůměr.. Bleeeeh. 

    Jednou se mrknu kolik tady zase přijde ňáký hře a bafne na mě tendle vtip ... nice

    • některý herní klasiky tu maj 8/10, (Gothic 2) a jsou to klenoty herního fondu 😉 někdo se hodně nadřel než ty hry viděly světlo světa. a pak tato sériová prázdná prázdná blitka dostane 7/10 a všechno je ok. ještě že se tím hodnocením nemusíme řídit.

    • victor

      To by se však přesně dalo říct o každém  dalším pokračování COD ....Za co ? :D

      Za mne bomba konečně Future Shock v nové grafice ...a že to mohlo být lepší ? No mohl to být tail shooter že ;D


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit