Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    Hmm průšvih je , když vám třeba takové AMD nabídne bundlovanou hru k HW jen formou kódu na Epic ...Pak teprve oceníte přístup GOG který sem tam dovolí duplikovat hry z vaší knihovny na Steamu .....

  • A čert vem chybějící funkce – když vám Epic dává pravidelně výborné hry zadarmo, prostě tu ruku natáhnete, stejně jako si tam koupíte titul, který bude jinde k mání až za několik měsíců.


    Ehm. Chápu nadšení autora. Pokud by ho neměl bylo by zbytečné aby psal o hrách. Za tu dobu co je zde Epic ho víc a víc nesnáším. Kvůli těm hajulíkům nemůžu mít svou kolekci metra a Borderlands pěkně na Steamu. A ještě jsem je nehrál. A ani nevim zda někdy budu. Úplně se mi to znechutilo. Free hry jen přidám v prohlížeči a klienta nemám ani nainstalováný.  Zkrátka tam není nic co by mě zajímalo. Nějaká sleva 10 eur na cokoliv ?😂😂 Raději bouchnul 2x tolik na steamu než na tomhle.  Peníze pro vývojáře a další argumenty typu peníze předem není pro hráče žádná výhoda. Dodatečný obsah tam buď dají a nebo ne. Dřív peníze předem nedostaly a obsah dělaly. Tak kde je ta výhoda?? Nikde.... Jen další klient na který jsem alergický.

    • patr

      Tak kup konzolu.  Tam je to vsetko na jednom mieste.   Toto je blbe na pc ze tam neexistuje uceleny store ci uz na hry alebo soft.  

  • Carnage666

    "prostě tu ruku natáhnete, stejně jako si tam koupíte titul, který bude jinde k mání až za několik měsíců" To právě vůbec 😀 zatim úspěšně odolávám a pořád budu.

  • Lima

    S Epicem se to moc hrotí. To co nabízí, těch pár funkcí, úplně stačí, na rozdíl od Steamu a jeho X serepetiček, které z 95% vůbec nevyužiju. Vždyť já se kolikrát ani v tom Steamu už nevyznám, jak je to přeplácaný. Jediný, co mi jako achievement-hunterovi v Epicu chybí, jsou právě achievementy, to by mohli poladit. Ale jinak OK a jeden klient navíc už mě nezabije. Chill-out, boys 😉

    • To že se ve steamu nevyznáš není ale chyba steamu. To že to nepoužívášnuz vůbec ne. A to že to Epic nemá ti vyhovuje. No jak to říct ale nejsou ty trošku líný se učit novým věcem  které se objevují na steamu?

      • Derp_1337

        Číst ten tvůj text bez interpunkce je utrpení! Jinak ale s tebou souhlasím.

  • Celkom by ma zaujimalo, ako sa to Epicu vyplatilo. Tym, ze je EGS urcite v strate niekolko milionov dolarov? ;-)

    • Derp_1337

      Nemyslím si, že je ztrátový, naopak určitě vydělávají.

      Oni sice platí X miliónů za "exluzivitu" , ale ono je to většinou podmíněné tím, že když dají vývojářům X miliónů, tak z prodejů her vývojáři nedostanou nic dokud se neprodají kopie hry za těch X miliónů (do té doby si Epic bere 100% ).

      Teprve až Epic získá zpátky těch X miliónů, tak se začne prodávat podobným systémem jako je na Steamu, tj. Epic si bude brát z prodeje pouhé % .


      Vývojáři na tohle přistupují, protože mají jistých X miliónů okamžitě a nemusí čekat určitou dobu (klidně i pár let) než se prodá dostatek kopií her, aby těch X miliónů vydělali.

      Nejlépe jsou na tom vývojáři, kteří si nejsou jistí kvalitou své hry, a tak mají jistých X miliónů, i když se toho tolik neprodá. A pár ztrátových her Epic nepoloží.


      A ty hry zadarmo jsou většinou starší hry, které nejsou už tolik výdělečné. Takže rozdání zadarmo se dá považovat za takovou inzerci. Je šance že se tak objeví hráči nebo streameři, kteří o té hře dají věděť ostatním hráčům a nalákají je k pozdější koupi. I samotní vlastníci hry zdarma můžou přispět peníze přes mikrotransakce nebo koupí DLC. Je to ověřený marketingový tah.

      • Lenze tam nejde len o prachy vopred, tam prerobia iba ked zle odhadli predaje a hra tolko nedosiahne.

        Ide o to, ze free hry v ich frekvencii su naklady v milionoch, ktore sa im pri ich marzi nijako nemozu vratit.

        A zaroven kazdy jeden sale doteraz bol dotovany z Epic vrecka, na kazdom jednom predaji co urobili v decembri s kuponom boli stratovy a podobne na tom bol ten v lete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit