Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kaschul

    Kampaň!

  • "Navzdory zdánlivě nepříznivým číslům Epicu..", to nie je zdanlivo. Su proste zle ;-)

  • Plná cena za hry, co nevlastníte je i Steam a Epic a všichni. Cartridge je málem poslední vlastněná platforma.

    • Otázkou je, co je lepší a reálně vydrží déle.

      Kdysi jsem koupil a "vlastnil" dos hry na FDD disketách. Jsou mi po těch letech k něčemu? Pokud bych některou z nich chtěl náhodou znovu hrát, stejně půjdu někde na gog a budu ji paradoxně pořizovat znovu v online podobě.

      To které hry co jsem měl na CD jsou dnes ještě čitelné (a kompatibilní s Win10) ani zkoušet nebudu. Ale taky bych nespoléhal na to, že si tyhle vlastněné hry pohodlně zahraji.

      Ono prostě ať to koupíš jakkoliv, jednoho dne ti to bude k ničemu. A většinou to bude tak jako tak, že už to bude v době, kdy ti 99% zakoupených her bude stejně úplně fuk. Tak jako je mi dnes úplně buřt, jestli ty hry pořízené na FDD a CD vůbec spustím, tak mi bude za dvacet let úplně jedno, jestli si můžu ještě stáhnout loni pořízenou hru přes digitální distribuci.

  • Veskoslav

    Věří Epicu? Proto tam vychází tak moc her? Navíc prodeje exkluzivních titulů jsou naprosto mizerné.

    • Row

      Jiste ze mu veri, tam to zkresluje fakt ze jim je jedno jak se to na tom Epicu prodava, protoze oni maj sve jiste, nebot Epic exkluzivitu plati tim, ze jim da prachy za X prodanych kusu predem bez ohledu na to, jake budou realne prodeje.

      Take statistika kolik se toho proda prave na Epicu je pak v casi pripadu ponekud irelevantni kdyz studio dostalo prachy pokryvajici naklady a nezajima ho to a zaroven kdyz ma exkluzivitu tudiz jinde prodavat nelze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit