Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass

    Rozehral sem Days Gone,  mam tak 10-12 hod,   a musim rict ze oproti Far Cry 5 je to hra roku,  a je to lepsi i nez AC Odysey,  celkem prekvapeni po tech recenzich co sem cetl

    • Vojtzech

      Bugů tam sice i po všech patchích bylo dost, ale to je asi tak jedinný, na čem jsem se s většinou recenzí shodnul. Hra mě jinak bavila po příběhový i herní stránce.

  • Coffin.Corner

    Pěkný, moc pěkný...:)

  • Mart9

    Cities Skylines na PS Store za 250 Kč. Podle mě slušná slevička, na Heurece je za 700 Kč

  • Cvicme_v_rytme

    Zdravím, nevyzná se tu někdo v televizích? Pomalu se blíží čas koupit k PS4/PS5 novou televizi, ale z aktuální nabídky jsem celkem zmatený. U většiny levnějších modelů se uvádí 50 Hz. 100 Hz má jen pár dražších modelů. Jak je to s tou frekvencí? V diskuzích je to takové rozporuplné. Někdo tvrdí, že i když se u televize uvádí 50 Hz, že zvládá normálně 60 fps a tedy 60 Hz. Snad i 120 Hz. Jak to je? Tyto údaje se u těch televizí prakticky neuvádějí. Řešil tu někdo "herní" televizi?
    Aktuálně mám snad 7 let starou televizi a je 120 Hz. Teď u těch nových 4K aby se v tom prase vyznalo.

    • 0011

      Spoustu výrobců nebo srovnávačů jako je heureka ukazuje dynamickou frekvenci. Záleží kolik chceš investovat, pokud si entuziasta a máš 45 litrů k dispozici kup Samsung z řady Q90R, jinak jdi do 100 Hz, ale ty lepší nejsou zas o tolik levnější. Pokud ale chceš ušetřit a chceš dobrou 100 Hz qled s freesync tak bych doporučil taky Samsung model QE55Q60R, oboje jsou 55".

      • Cvicme_v_rytme

        No ideálně aby se cena pohybovala kolem 20k (+- 5k v závislosti na tom, jestli to přinese něco zajímavého)

        Na tyhle Samsungy jsem se díval, ale přišlo mi, že to není ještě PS5 ready (mají tam mám dojem nějaký okleštěný HDMI). A celkem zklamanej jsem byl z toho, jaký formáty ta televize dokáže přehrát. Myslím že to nedává ani blbý avi soubory.

        Takže v tomhle smyslu jsem zatím pokukoval po LG 9100. Taky bych tomu asi měl co vytknout, ale prostě nic lepšího za podobný peníze jsem neviděl. Mám z toho pocit, že by měl člověk ještě chvíli počkat na letošní modely televizí a další poklesy cen a nárůst technické vybavenosti. Protože buď je to nesmyslně předražený, nebo to je k prdu.


        Jinak šlo mi o to, jestli je ta 100 Hz vůbec potřeba. Jestli ona ta označovaná 50 Hz v reálu nedá i těch 120 Hz.

        • 0011

          No některé 50 hz televize to řeší vkládáním, že každý druhý snímek tmavý, obraz se zdá plynulejší a ostřejší, ale je to marketingový trik. LG 9100 je fullhd frekvenci má slušnou protože zvládá 3d, ale chtěl si 4k ne? Tu levnější samsung co jsem doporučoval seženeš do 20k s dopravou.

          • Cvicme_v_rytme

            Píšu 9100 ale měl jsem na mysli konkrétně LG 55SM9010PLA (to značení televizí je taky děs), což je 4K. 3D televizi už teď podle mě prakticky neseženeš.

            • 0011

              Tak ty jsou zhruba kvalitou na stejno, na hraní je o trochu lepší ten LG, Samsung bude zas lepší na filmy, kdybys chtěl srovnání jaký je rozdíl mezi qled a nanocell = ten LG, mrkni sem

  • Veskoslav
  • jindra.veliky

    Exkluzivity na Switch Astral Chain se prodalo přes milion kusů.


    Vyjít to i na PS, tak mají aspoň 5-6 mega

    • 0011

      Pochybuju, vychvalovaný a imho těžce přehypovaný Nier Automata prodal celkem 4 mega na 3 platformách. Hry od PG mají obecně chabé prodeje většinou nedosahující ani milionu, což je pro velkého investora riziko, takže to je ve skutečnosti velký úspěch. Výjít to na... je takové coby kdyby, Sony nezafinancovala vývoj, ale nikdo jim nebrání objednat si u PG vlastní novou IP, pokud ovšem Nintendo PG nekoupí, finance na to mají a osobně se divím, že už to dávno neudělali jako v případě Monolith Soft.

      • jindra.veliky

        Tak to je docela smutný, ale zase není to studio, který potřebuje 400 zaměstnanců + externí studia, takže ty mega milionové prodeje určitě nejsou potřeba.

  • TIRsk

    Valve po oznámení Half-Life: Alyx prodalo do konce minulého roku 103 000 kusů headsetu Index.

    Predalo by aj viac, ale uz davno sa neda zohnat.

  • Sapkowski se v novém rozhovoru vyjadřuje k seriálu Zaklínač. Nebaví ho pracovat a odmítá hodnotit jeho kvality a nekvality, když je pod ním podepsaný.

    tyjo..taky vám tady Sapkowski přijde jako děsně namyšlenej a protivnej dědek?

    • dworkin

      Člověk by si podle knížek představoval někoho jinýho, že? A není to jen v tomhle rozhovoru, on je arogantní odjakživa. Ale co naplat, ať je jakej je, píše skvěle a leckterej pohodovej strejda se nedá číst.

    • Veskoslav

      Sapkowski je těžký alkoholik.

    • Chomaco

      Súhlasím. Všetko tomu nasvedčuje: Rôzne rozhovory, kauza keď sa súdil s CD projektom, celkovo jeho postoj k videohrám... Bohužiaľ ohľadom seriálu s ním musím súhlasiť. Príde mi to ako B-čkový televízny seriál.  

      • Súhlasím! Mě se seriál fakt nelíbí, od kostýmů po výběr herců po obsahový zpracování a zbytečný množství nahoty (nejsem pruderní, spíš naopak.. ale přijde mi to jako klasický tits sell)

  • Oznámen Torchlight 3!

  • Walking Dead: Saints & Sinners je nová hra pro virtuální realitu ze známého světa Živých mrtvých (video).

    koukal sem jak puk když sem to po1 zapnul nic sem od toho nečekal a vyklubala se z toho nejlíp propracovaná Vr hra na trhu ... za pár minut sem behal od zombika k zombikovy  levou rukou chytil za hlavou druhou probodnul sroubovákem 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit