Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius

    Sice je nedelal Games Worskhop, ale Relic a Forbidden Star patri dle meho mezi to nejlepsi co se de na poli deskovek z prostredi Warhammeru sehnat.

  • Nedávno jsme s kámošeme sjeli kampaň ze stařičkého space crusade a i když je na pravidlech znát věk, mělo to docela dobrou atmošku, levelování mezi kampaněma zajímavé atd. Když mě zemřel v pokročilejší misi namaxovaný velitel squadu, tak jsme málem vzetky rozkousal figurky :-). Zajímavé tam je i to, že leveluje i borec, co hraje za chaos.

  • Daver

    GW deskovky jsou super entry level do světa i do wargamingu.

    Jinak zmínil bych jednu věc. Několik deskovek začlo nové armády. Zmínim třeba Deathwatch: Overkill kterej přinesl DW killteam a jako opposing force Genestealer cult. Obě armády do té doby neměli oficiální modely a obě armády po této deskovce dostaly svoji vlastní range.

    • alladjex

      JJ ono je těchhle deskovek docela dost, ale popravdě v nich nemám přehled, protože osobně mě moc nezajímaly. Většina lidí kolem mě si to koupila a okamžitě rozpustila na modely. Burning Prospero, Betrayl at Calth atd. Máš s něčím z toho zkušenost jako s deskovkou. Docela by mě zajímaly zážitky.

      • XorxoxTalarius

        Doporucuju Blackstone Fortress, naprosto luxusni zalezitost, dokonce i pocitali s tim jak si hru ulozit aby clovek mohl pokracovat priste, navic uz k tomu existuje i nekolik rozsireni co cloveka donuti se vratit do objevovani.

        O nadhernych miniaturach ktere se jinde ve hrach od GW nevyskytuji ani nemluve.

        • alladjex

          jj ta byla motivací pro tenhle textík. jsme právě uprostřed kampaně. rozšíření už na nás ale taky čekaj ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit