Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morlang

    I was gonna clean my lightsaber, until I got high.

    Ooo ooo

    I was gonna save that planet but then I got high.

    La la la tadadada

    Republic’s still messed up, and I know why

    Why man? 

    Yeheeeeaaa!

    ‘Cause I got high, because I got high, because I got hiiiigh

  • Magister_Peditum

    Takže opět nedojde na bitvy se světelnými meči, po čemž volají fanoušci (protože Sithové jsou v utajení a 200 let je příliš krátká doba, aby jejich odhalení pak v Ep. I bylo pro Jedie tak šokující). Místo toho budeme bojovat proti "vesmírným vikingům", což ale asi nebude žádná galaxii ohrožující hrozba, když je to období hlubokého míru a vrcholné prosperity Republiky (jinak by jistě nebyla tak nepřipravená, až za 200 let vypuknou klonové války).  

    Pro rejpaly podotýkám, že v našem světě by 200 let bylo jistě dost, ale ve SW, kde se některé postavy dožívají stovek let a za 4000 let nedošlo skoro k žádnému technologickému pokroku, je dost málo. Jinými slovy, bude to vypadat jako jednička. 

    Disney zase zvolil velký špatný. 

    • Ilusiveman

      Sithove meče stejně moc nepoužívají (jak to chápu já, tak ti zastaví "samo od sebe" srdce silou) a jedí/sith nejsou jediná kultura obsahující světelné meče,  vibročepele, atd. 🤷‍♂️ 

    • sithove tam mozna nebudou ale oni uz si najdou nejakou cestu, jak tam temnou stranu nacpat i se svetelnym mecem

    • Spades

      Světelné meče mohou používat i jiní force useři, nebo dokonce i normální lidé, viz Mandaloriani.

      A jakože mě třeba ve Star Wars celogalaktické hrozby už vůbec nebaví, raději bych viděl nějaké lokální konflikty a menší války.

  • Především je nutno si uvědomit zcela zásadní věc, a tou je to, že Old republic není zárukou kvality samo o sobě, kotory byly skvělé hry díky lidem, kteří je vytvářeli, jako byl Drew Karpyshnynn.....

    Moc tomu nedávám, osobně považuji za zprznění i swtor :)

    • Sarra

      Však swtor skončil jako selhání. Po Shadow of Revan expanzi už to vlastně není ani MMORPG, ale spíš RPG s mikrotransakcemi a subem. Do hry několik let nepřidali pomalu žádný nový content pro více lidí, smrsklo se to jen na nový příběh a to nakonec vedlo k "zániku" hry. Sice ta hra stále funguje, ale jen s 3 americkými a 2 evropskými servery. Nechápu jak toto mohl někdo dokázat, pokazit jediné existující MMORPG ze světa Star Wars, což je jedna z nejpopulárnějších značek na světě. 

    • yeniczek

      A hlavně si všichni myslí, že by se ve filmech ze Stare republiky objevily postavy z KOTOR.. A zas by se brečelo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit