Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    S tím zvukem by to mohlo být tak, že si konzole "osahá", kde člověk sedí a jaké má proporce a podle toho nastaví ekvalizér a zpoždění jednotlivých kanálů. Není to až takové sci-fi, Audyssey dělá něco podobného v receiverech už řadu let. Akorát rozlišovat to až na úroveň proporcí lidského těla mi přijde trochu overkill.

    Každopádně obě konzole umožní vyvíjet opulentnější hry, a to i na PC, což je super. :)

  • Ten audio processing zaujal, snad nam zazni i mimo exkluzivitky :) Jsem obecne docela nadseny, jak technologicky na spici tyhle konzole budou a jak rikal Cerny, ta nejzajimavejsi cast, tedy jak a co vyvojari vyuziji, teprve prijde.

  • Jen o výkonu to rozhodně není. Jsem zvědavý, jestli MS naváže na povedený marketingový začátek a vytasí i nějaké lákavé hry, když už nakoupil tolik studií.. Či alespoň nějaké služby, aby zaujmul.. Třeba Steam? VR, nebo tak něco..  😀 Jejich Game Pass je fakt dobrý, ale chci víc.. 

    Každopádně píšu už po několikáté - na souboj konzolí se těším, pač z konkurence bude vždy profitovat zákazník - tedy (nejen) já 🙂

    Pozn.: Fandím všem konzolím a platformám, co existují (pro ggg a jiné  hatery/funboye) 

  • Nejde o vykon ale o hry a tady Xbox jasne prohrava.Hry jako Uncharted/Horizon/God of war/Last of us/Days gone a dalsi PS4 exkluzivity.I ted ma Xbox lepsi vykon nez PS4 pro ale nema tak vyrazne hry jako Playstation.Mam par pratel co nedaji na Xbox dopustit ale maji i PS4 kvuli tem hram.Pokud jde o me tak PS5 je jasna volba protoze Halo ani Gears of war nehraju.

  • Cvicme_v_rytme

    Tak papírově je PS5 malinko horší, otázka ale je, jak moc to bude v reálu poznat.

    Přeci jen PS4 a PS4 Pro byl rozdíl 1,84 TFLOPS a 4,2 TFLOPS a zase tak markantní rozdíl to u většiny her není. A to nejde o rozdíl pár procent.

    Na ten zvuk podle mě nebudeme muset čekat 5 let. Tohle už herní enginy řeší, kde se ten zvuk přehrává. Jen je to něco, co člověk na sluchátkách neslyší.

    Celkem by mě zajímala spotřeba energie u obou. A s tím potom i to, jak to bude topit a jak úspěšně to budou chladit. Ale je opravdu vidět, že se Sony snaží tlačit cenu dolů, což doufejme budou chtít náležitě promítnout i do ceny pro zákazníka.

    Každopádně ten rozdíl oproti předchozí generaci je solidní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit