Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    No a pak jsou hráči co z principu nesejí svá políčka a berou čas strávený virtuálním farmařením za zbytečný, stejně jako fishing simulátory . Inu ti se jen diví ,kam to s tou herní populací došlo a Stardew ani Animal jim na hardware nesmí i kdyby jej rozdávali zdarma ;)

  • spoock

    Váhal jsem, hrál jsem AC na DS a moc mě to nebavilo. Každopádně, dal jsem tomu znova šanci a koupil to o víkendu na Switch. Je to tam. O víkendu jsem to s přestávkama hltal. Je to prostě super, když ráno spustím hru a je tam ráno a odpoledne zas řeším odpolední věci.

    Jediné, co mě trochu mrzí, že mnoho vyrobených věcí je tam vesměs jako dekorace a klidně bych si dokázal představit i nějaké menší interakce jako s grilem.

    Doufám, že do hry časem přibude pokročilejší zahradničení a vaření. Zní to blbě, ale víc bych si užil, kdyby šel krafting i tímto směrem, než další stůl, lavička, ...

    • Bohužel Nintedo se svými zažitými značkami neexperimentuje. Takže čekej spíše eventy k různým příležitostem ale fundamentální změny jako kraftění jídel nebo užitečných věcí v AC podle mě nenajdeš. Minimálně ne v tomto díle.

  • tomekbobek

    V The longing vám hra řekne vraťte se za dva týdny. :D

  • Bumtaratabumbumbum

    U her, které mě hodně chytnou, se mi někdy stává, že třeba tři čtyři dny je hraju třeba osm deset hodin denně a pak najednou přijde "vyhoření" a mně se najednou moc nechce se do hry znovu vracet a musím se k tomu nutit (byť když ji pak zapnu zase se bavím), ale často si raději jen pustím nějaký seriál a ke hře se vrátím třeba za týden nebo i měsíc.


    Pokud to ten Animal Crossing takhle pěkně dávkuje, člověk u něj každý den stráví jednu dvě hodiny, může se jednomu vytvořit každodenní návik a existuje šance, že u hry pak jeden vydrží mnohem mnohem déle. Pokud to tak dělá opravdu dobře, chápu že jim to funguje.

    • zrovna teď hraju stardew valley. mám docela štěstí, že kvůli roční dceři nemám čas přes den, tak si to zapnu večer před spaním na dvě tři hoďky. je to zrovna hra, kde bych klidně těch osm hodin za den utopil. na druhou stranu po těch dvou hodinách mě už začíná trošku nudit ta repetitivnost: vstát, zalít, podojit, pokecat s vesničany, rybařit, sbírat, kácet nebo tak něco a jít spát. a přes den už si sem tam zapřemýšlím, co bych mohl večer na své farmě udělat. když jsem teď neměl dva dny čas hrát i večer, tak jsem měl následující den stejný pocit jak ty. už se mi tam najednou tak nechtělo, měl jsem ten pocit vyhoření :).

      • solomon.short

        No a tohle se ti prave u AC nestane, prave kvuli realnemu casu, ktery ve hre je

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit