Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasuja

    Autor ma jiste Aldu v oblibe, ale neni moc stabilni osobnost, kdyz se necha rozhodit alternativni historickou fikci, kterou AC je, bylo a vzdycky bude. Ja jako priznivec geniality Templarskeho radu a obdivovatel jeho zakladatelu jsem se mohl citit pohnevan prvnim dilem. Nastesti jsem vyspela osoba, ktera si umi hrat a pri hre rikat co kdyby to bylo takhle, i kdyz jsem vedel ze to tak nebylo. Tahat takovou racionalitu do hry, ktera si nehraje na literaturu historickeho faktu nema vyznam ani smysl. Vim ze se autor k teto skutecnosti vyjadruje na zacatku clanku, presto nejde necitit pachut kritiky, kterou za sebou clanek zanechava, slo to napsat i jinak. V pozitivnim duchu.

  • Kaunmann

    velmi odvážné tvrzení na to, že o té hře nevíme skoro vůbec nic a o charakteru skutečného Alfréda můžeme také jen polemizovat,proč dělal to co dělal...klidně mu mohlo jít jen o moc a podobně...

  • yeniczek

    Boží článek, kterej jsem bohužel přestal v půlce číst, protože si nechci (možná) vyspoilerovat The last kingdom :D I když jsem měl už kdysi sto chutí pročíst wikipedii křížem krážem, tak mě od toho super kvalita seriálu odradila a načítám zpětně.

  • sleepless

    Kašlat na to, co je v traileru, a o čem bude hra, tohle je prostě super článek. Možná nepatří úplně sem, ale co je mi po tom, když už jsem ho zhltnul. Děkuju :)

  • Doporučuju kouknout na seriál Last Kingdom(je to na Netflixu¨). Hra vypadá, že tu inspiraci bere víc tady než od Vikingů. A co se týče Alfieho záporaka, viděl bych to tak, že ho Ubi bude dělat jako právě v Last Kingdom, kdy se nedá říct, že je úplně hajzl, ale klaďák taky ne, navíc to vypadá, že mu tady bude hodně do ucha šeptat církev. A co se konfliktu a hratelnosti týče, já myslím, že se stačí podívat na minulý díl a že to nebude úplně vikingové proti angličanům, protože nekteří vikingové se údajně nechali najímat jako žoldáci(zase, bylo to v last kingdom, nevím jestli to tak bylo ve skutečnosti). Takže systém bitev, frakcí a území jako v Odyssey...nebo si myslíte, že by zrovna Ubisoft udělal takovou herní mechaniku a použil ji jen v jedné hře😀

  • Derp_1337

    Těžko soudit když hra ještě nevyšla.

    A ačkoliv historie je v sérii AC nepřesná, tak je potřeba uznat, že pořád je to lepší než ta hrůzu, co je schopný vyprodukovat Hollywood. Třeba Řeci by vám mohli vyprávět, jak moc jim Hollywood zprznil jejich antickou historii.

  • Pěkně napsané. K´éž by i ostatní články na Games byly minimálně stejně tak dobré. V historii zdaleka přehled nemám a Fredyho jsem si musel dostudovat, ale byl hned první co mě trklo. Snad se nechce Ubi lacině svézt na popularitě seriálu. Nebo na nás přichystali další zvrat ve stylu templář <-> asasin?

    • Tak to je hodně naivní představa, že se zrovna Ubi nechce svést na popularitě seriálu :-D

  • ten clanek je trochu predcasny, kdyz vubec netusime, jak to doopravdy bude ve hre nastavene

  • Inquisitor

    Nemám problém s pokroucenou historií ve hrách ani ve filmu, pokud nejsou předem prezentovaný jako historicky přesný. Ono historie je vůbec ohebná věc, podle toho komu se co zrovna hodí. Obzvlášť raná historie s minimem psaných svědectví je hodně o domněnkách a předpokladu, že by to tak asi mohlo být. Takže prostor k manevrování se najde.  Teď holt jedou na modní vlně vikingové, tak se znásilňuje jejich doba. Ona je taky otázka co vlastně hráči chtějí? Vikinga z hollywoodu nebo realnější podobu?

  • TheGGG

    nulová úcta k historii je u vývojářů her naprosto normální...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit