Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • red.eagle.792197

    LessPH Ty jsi byl asi v minulém životě šerifem z Nottinghamu, když nemáš rád když někdo ,,okrádá,, bohaté.

    • LessPh

      To rikej radovym zamestnancum Paradoxu, ktere primo okradas, a kteri rozhodne nepatri do bohate vrstvy. Management a vlastnici Paradoxu si svoje odeprit nedaji.. to mi ver. A cim vic stakeholdery okradas, tim vic to radovy zamestnanci pocituji. Doufam, ze si na sebe nalezite pysny a mas ze sebe dobry pocit Robie:D

    • Možná to je jen o respektu k cizímu majetku a práci. :) Pokud něco chci a nemám na to, buď si na to vydělám, nebo to nekupuji. Stahování her je pochopitelné možná tak u dětí, které ještě nemají možnost si vydělat. 

  • MrMelounek

    Hry od Paradoxu se vyplatí koupit nejdříve tak rok od vydání. A na DLC si počkat v nějakých bundlech nebo steam slevách jinak tam člověk pěkně zahučí😎:

     https://store.steampowered.com/dlc/203770/Crusader_Kings_II/

    https://store.steampowered.com/app/236850/Europa_Universalis_IV/

    P.S. Na Steam má akorát Paradox publisher weeked a jsou tam pěkné slevy (což mimochodem mohlo být zmíněno v článku, ale to by Vašek nesměl být tak pohlcen pícháním v M&B 2😉)

    • walltar

      Osobně radši hned a vůbec mi to nepříjde že za těch kár let utratím několik set €. Když jsem te´d chtěl koupit cosi co nemám i s DLC, tak no chance. Přes 100€ za to po kupě prostě nemám. V konečném důsledku zaplatím sice víc, ale krásně se to rozloží že to ani nepozoruju.

    • Tak tak, na Steamu aktuálně luxusní slevička. CK2 můžete v 50ti procentní slevě pořídit za pouchých 129.75€ a EU4 za necelé 2 stovečky. Tak šup, ať tuto jedinečnou příležitost nepromeškáte.

      • Kdyby jedinečnou. Jejich akce ve stylu základ za 75%, stará DLC za 50% a nová za 10-30% jsou tak pravidelné, že když vidím Paradox výprodej tak už se ani neobtěžuju to zkoumat, vždy je to stejně "výhodné" (pro ně).

      • Na humble bundle bylo CK2 i EU4 relativně nedávno za 15-20 se všemi expanzemi (bez kosmetických DLC). To je asi jedniná chvíle, kdy se to vyplatí koupit. Jinak je jejich cenová politika šílená. Jinak mne ještě docela rozčiluje, že neumí udělat hru hned na první dobrou. Človek pár měsíců nehrál Stellaris a už je to zase tak překopané, že se budu muset učit hrát od základů znovu, což si mi úplně nechce.

        • honcka

          CK2 se hrálo dobře už od začátku, kupoval jsem každý velký DLC, aspoň to byl důvod hrát znovu za někoho jinýho jiným způsobem, peněz nelituju, nahrál jsem cca 2000hodin

          • Přesně. Lidi si tu stěžujou, že kompletní hra stojí 200 nebo 250 euro, ale že tohle jsou hry, v kterých člověk utopí minimálně stovky hodin (osobně mám v CK 2 téměř 3000), tak to už nevnímají. Standardní produkce stojí sice 60 euro, ale za 20-30 hodin je po všem.

            • Upřímně by mě zajímalo kde na to ty tísice hodin lidi berou. Pustím si to jednou za čas, ale není to jediná hra co mám. Jinak spíš záleží co kupuješ - pořád tu je hodně "sandbox" her které nestojí stovky eur a ještě ve slevě. Třeba Factorio nebo Transport Fever.

              • honcka

                Reakce na příspěvek:

                Já to celkem dost naženu v práci, přes léto se u nás nic novýho neimplementuje, tak dělám akorát technickou podporu a údržbu systémů na home office a občas se stane, že mi nikdo celej tejden nezavolá a údržba většinou spočívá v tom spustit script a pak čekat, až dojede a po tom zkontrolovat logy. U tohodle je zrovna CK2 ideální hra, která jde hrát u práce na druhým monitoru.

    • Inquisitor

      Pokud to člověk kupuje postupně jak to vychází, tak mi to ani nepřijde. Ale pálka to dohromady je, to je jasný. Osobně beru jenom větší dlc, zásadně rozšiřující hru. Za graf. serepetičky neutrácim. Na druhou stranu těch slevových akcí je po celý rok požehnaně. 

  • NE! To je moc brzy!

  • Těším se, ale doufám, že to po vydání nebude tak prázdné jako jejich poslední dvě hry.

    • Marines

      Já tedy nechci být za advokáta Paradoxu, ale i když mám asi většinu jejich her, tak prázdná v základu, nebyla snad žádná. Jestli máte na mysli HoI IV, nebo EUIV, tak byly hratelné i po vydání, DLC jste si mohl vybrat a nekupovat vše, více než práznota základních vydaných her Paradoxu, mne mrzí, že není originál čeština, ještě že jsou v česku šikulové co opravdu umí....

      • Mám na mysli HoI IV a Imperator Rome. Jako velký fanoušek Paradoxu* jsem kupoval hned po vydání a byl jsem vcelku zklamán. HoI je jakžtakž zaplněné teprve teď, Imperator je prázdný dodnes.

        *V těch hrách mám dohromady mnoho tisíc hodin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit