Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo by také pěkné napsat proč to zhlédlo tolik "diváků". Většina těch "diváků" totiž farmila jen klíč a nikdo to pomalu ani nesledoval. Nejlepší je, že to kolikrát ani ti streameři nestreamovali a pouštěli raději záznamy. Nápad dobrej, provedení žalostné. Ve hře co jsem měl tu čest už je plno toxických děcek co své chyby rádi hážou na ostatní a to ani ještě nevyšla. Takže populární to bude, bude to dobrá střílečka, ale komunitu to bude mít otřesnou. Vlastně jako většina kompetetivních her současnosti.   

  • dworkin

    Valorant zní je dobrej název pro sprej na komáry, ale pro hru...

  • Cekal jsem od toho vic, ale v podsate jsem rad, ze me to vubec nelaka. Strelba mi v CS nikdy moc nesedla (kombinace double recoil, zastav a vystrel apod., proste to muj mozek nikdy moc nepobral), Valorant je v tomhle pristupnejsi, coz mi sedlo, protoze jsem uz od zacatku zazil vyrovnanejsi prestrelky. Ale po par hrach mi bylo jasne, ze gameplay loop je velmi podobny a ze nemam potrebu hrat skoro to same zas a znovu.

    Ke grafice nemam vytku, je cista a prehledna, idelani pro kompetitivni hrani. Design zbrani je ovsem velmi nesikovny. Nemusi se drzet realnych predloh, a presto polovina vypada stejne, docela fail.

    Suma sumarum to po par hrach letelo z disku, nebudu mit problem si to zahrat s grupou pratel, ale tak s lidmi se da hrat prakticky cokoliv. Prozatim zustavam u Apexu.

  • nevypada to moc dobre ale gameplay je dobrej ale nevim nevim jestli to bude popularnejsi nez cs go

  • malachi

    hit???ved je to 100x omielané to isté...a v pastelkovej grafike...🤮


  • ty zabery z hrani...to je des

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit