Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • homeles8

    Chybí mi zobrazený počet komentářů hned na hlavní stránce, objeví se až po rozkliknutí článku. Když už jsem si článek přečet a chci si jen přečíst nový komentáře, tak nepoznám, jestli nějaký jsou nebo ne, jako dřív.


    Äha, ono to akorát nepíše nulu, jinak to funguje. Tak nic

  • Johnny

    strašný... fakt strašný.

  • 0011

    Kam se poděla diskuse k bleskovkám? Jsem na mobilu ale i když dám verzi stránek pro pc tak se na ně dostanu pouze přes vlastní historii příspěvků. Bleskovky byly vždycky víceméně volná diskuze doufám že z toho nechcete udělat že debatovat půjde jenom ke konkrétním bleskovkám. Jinak chválím tmavý režim na mobilu i na hlavní stránce, konečně mi to nebude večer vypalovat sítnici.

    • ales.smutny

      Aktuálně budou diskuse skutečně jen k daným bleskovkám. Dáme tomu nějaký čas a koukneme na data a uvidíme jak s nimi dál, zda odděleně nebo jim pořídíme skupinovou. Plus jsou tu další plány na obecnější diskuse, ale to je mnohem delší časový horizont.

      • 0011

        Díky za odpověď, tak holt vám mezitím budu posílat náměty na bleskovky sem, pokud teda nějaké budu mít. Obecnou diskusi chápu když pro těch pár lidí nebude hned když máte discord, což je sice fajn, ale nic pro nás asociály.

        • SalemCZ

          tady to asi bude číst jenom redakce, škoda teď už ty bleskovky od tebe neuvidíme.

  • Hidden

    Tak par prvnich postrehu na novy design. Redesign se mi docela libi, solidni prace. Nicmene, mam par uzivatelskych postrehu z kategorie "neprivetive az otravne":

    - po rozkliknuti clanku je nahore ohromny prostor pro reklamni banner a cover image, na 1080p v zasade musim sjet o celou obrazovku dolu, abych se dostal k textu, coz je ten hlavni duvod proc jsem na tu stranku sel. Ne kvuli cover image (ackoliv muze byt hezky) a rozhodne ne kvuli reklame.

    - podobny problem maji vsechny horni sekce (katalog her, hardware, atd.), prilis prostoru pro horni banner. Ctenari jsou na vasi strance pro jeji obsah, ne aby je jako prvni pres oci prastila reklama pres tretinu strany.

    - u clanku je neskutecne otravny ten banner primo pod textem (nad doporucenymi videi). Reklamy po strane jsou OK. Podobne je hodne otravny banner na titulce, hned mezi dlazdicemi a novinkami. Reklamy po strane opet prijatelne.

    sire celeho sloupce/bloku s novinkami, atd. na titulce by mela byt stejna jako sire vrchni casti s dlazdicemi, je to hodne nesourode a rve to za oci i bez OCD. ;)

    - prerusovani novinek sekcemi "nejnovejsi recenze", "gamesplay", atd. mi prijde hodne nestastne. Je to hrozne rozstristene, spatne se to cte, spatne se v tom orientuje a vubec je to uzivatelsky neprivetive. Sekce s nejnovejsimi recenzemi je dost utopena dole. Pokud byste sloupec/blok pod dlazdicemi rozsirili, jak bylo zmineno vyse, dalo by se to treba naskladat lepe. Pripadne muze byt inspiraci sector.sk, tam tu titulku nemaji vyskladanou celkem spatne.

    • Hidden

      Dalsi extra poznamky:

      - bleskovky by mohly byt o dve polozky delsi, at se nemusi hned scrollovat. Take by mohly byt vyse, protoze jejich pojeti jako rychlych kratkych aktualnich zprav se ponekud vytraci jejich utopenim nize na titulce. I kdyz chapu, ze je to z hlediska layoutu problematicke.

      - vsechny clanky, ktere jsou na dlazdicich na titulce by mely zustat i v prehledu clanku nize. Dlazdice chapu jako takovou "vykladni skrin", kde ukazete to nejlepsi co si zasluhuje momentalni pozornost, ale pokud chci z nejakeho duvodu dlazdice preskocit, "v regalu" pak uz ten clanek nenajdu. Pojeti pripichnutych clanku ve vypisu  jednotlivych kategoriich (jako novinky, komentare, atd.) je v poradku, ale na titulce, kde se listuji clanky ze vsech kategorii chybi, protoze lidi proste budou mit tendenci dlazdice preskakovat diky jejich statictejsi povaze a pak mohou paradoxne nejaky clanek minout.

      Jeste jednou zde musim zduraznit me pripominky ohledne reklamy, protoze cim dele na to koukam, tim spise se nemohu zbavit pocitu, ze to obcas pusobi jako by se sablona delala kolem reklamy a ne kolem obsahu. Tj. narvat ctenari predevsim reklamu a az pak teprve obsah, kvuli kteremu sem prisel. To neni pro seriozni web moc dobra vizitka.

    • Hidden

      Bugy:

      - pouziti netrizeneho seznamu v komentarich dokonale rozbije pocitani odstavcu. Ten limit  na odstavce je obecne dost nizky a otravny na delsi komentare, jako tento.

      - komentare k clankum a galerie stale jedou na starem designu.

      - sekce kalendar se nacita pomerne pomalu (TTFB, problem na strane serveru).

      • Hidden

        Oprava a dalsi problemy:

        - diskuse na starem designu byly zrejme docasne, jiz vyreseno. Ale galerie jsou stale  na starem.

        - nefunguje rozklikavani "full-width" obrazku, napriklad u posledniho clanku o Division 2.

        - nahrazene zobrazovani poctu novych komentaru pomoci zlute barvy je ok, nicmene seda barva shlednutych komentaru moc nefunguje na dlazdicich na titulce (v zavislosti na pozadi neni videt). Podobny problem ma i zluta barva, opet v zavislosti na pozadi. Stacilo by mit jejich pozadi mene transparentni.

        - stale nefunguje korektni pocitani a zobrazovani novych prispevku v komentarich, protoze se nebere v potaz letni cas. Psal jsem to tu uz pred rokem, i presne popsal jak, kdy a proc se tak deje, ale stale neni opraveno.

        • ales.smutny

          Díky za tipy a postřehy, koukeneme na to!

          S diskusemi obecně je to trochu složitější, nejde jen o Gamesy, ale komplet diskuse z portfolia Tiscali, což je další mamut k ulovení :)

    • Hidden

      Navrhy na zlepseni:

      - u clanku by nemusela byt doporucena videa, s clankem to obvykle vubec nesouvisi a zbytecne tam "smrdi". Maji i tak dost prostoru na hlavni strane, tak proc to duplikovat. Misto toho by se mi tam spise libil prehled poslednich clanku, ktere s otevrenym clankem souvisi. Tedy, napriklad pokud mam zrovna otevreny aktualni clanek o MS Flight Simulator, rad bych tam videl dalsi starsi clanky o nem.

      - kalendar a katalog her by mozna mohly byt slouceny do jedne sekce, je to v podstate totez, jen se lisi stavem vydano/nevydano.

      - perex u novinek by mohl byt o neco delsi, kdyz uz ne jak byl puvodne tak alespon vice nez jedna veta. Prijde mi, ze ta jedna veta tam v podstate nema smysl a moc nerekne, ale kdyz tam nebude vubec nic, tak to zase ztrati nejakou informaci.

      - doporucena videa na titulce v dlazdicich mi prijdou mozna az zbytecne prominentni. Dovedl bych si je predstavit spise nekde po strane.

      - zluta barva pozadi je na titulce v dlazdicich celkem prijatelna, ale v sekci nejnovejsich recenzich uz rve za oci, jak je malo zaplnena obsahem (1080p).

  • Effect

    Dobrý  den,

    chtěl bych se zeptat, zda byste mohli zauvažovat při příležitosti nového webdesignu i nad vytvořením metodiky udělování hodnocení v recenzích. Myslím si, že prostoru pro zlepšení by zde bylo opravdu hodně. Někdy moc nerozumím tomu, proč po přečtení výčtu  chyb dostala hra stejně nakonec tak vysoké hodnocení. Přijde mi, že se dneska recenzenti bojí šáhnout po nižších známkách, aby neublížili prodejům, přestože si ty hry zkrátka takovou známku nezaslouží. Ale to nevyčítám jen vám, spíš herním novinářům všeobecně. Z těch známek by kolikrát člověk nabyl dojmu, že vychází jen samé skvělé hry (s pár výjimkami).

    Popř. můžete zrušit číselné hodnocení úplně, či nějak škálu přepracovat. Možností je spousta.

    Jinak hodnocení nového designu si nechám na později, až se s ním řádně seznámím.

  • Spades

    Bylo by možné v článku, který říká, že třeba hra vyšla na steamu, nebo na nějakém obchodě vždy přidat link přímo na ten steam?


    Teď jsem třeba četl článek o tom, že Temtem je v early access.

    Je tam 2x link na kartu hry (kde ani jeden link nevede na obchod, homepage, nic), link na twitch a link na twitter, ale na steamu si tu hru musím najít sám.

  • Row

    Nemam nic proti PR clanknum oznacenym jako PR clanky, ale stejne si nemuzu pomoct, pokud je napsanej zavadejicim zpusobem aby pusobil jako recenze, je to prece jen prasarna...

    https://games.tiscali.cz/pr/cenove-dostupny-vykonny-herni-notebook-lenovo-gaming-l340-334377

  • Jack1947

    DISKUZE

    Vám to blbne když jste na hlavní stránce tak tam není musím kliknout do článku/ jiné diskuse u článku.

  • prave jsem zaregistroval, ze hlasitost video reklam uz si pamatuje nastavenou uroven hlasitosti


    velke DIKY


    (navic lze mit ruznou hlasitost u reklam i u samotnych videi, takze nejlepsi reseni)

  • Tanatonaut

     Ještě dnes na YT viselo naplánované vysílání Boardgame......na 17 .00. Tak sakra lidi no tak. Sledovanost se buduje pravidelností. To vaše neustálé posouvání termínů přenosů je iritující

    • Jack1947

      Je to o hostech ti třeba zase nemají čas a ber to tak že takovéhle pořady jsou nad rámec běžných povinností, jistě baví to ale není to samozřejmost.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit