Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • D3sert

    Šedivá barva po přečtení diskuze u jednotlivých příspěvků není moc vidět např u videa "MASS EFFECT VS. ANTHEM".

  • SalemCZ

    Dost mě zaráží že vlastně Novej server profigamers že je přehlednější než nový vzhled games.cz

    • SalemCZ

      Ta Tiscali lišta už se nevrátí co byla nahoře? 

  • Zajímavý layout, pokud ještě přidáte tlačítko  "Přepnout do původního vzhledu" tak to bude dokonalé!

  • Zdravim,

    Nevim kdo stoji za zmenou webu ale je to opravdu tragedie. Takhle odflaknutou, neprehlednou stranku jsem nevidel! Je to jako kdyz pejsek a kocicka varili dort. Cela stranka je spis hodne matouci nez aby clovek nasel co hleda. Je nejaka sance ze udelate rollback? Diky

    p.s. Doted jsem vas web navstevoval skoro denne, ted si dam na hodne dlouho dobu pauzu.. Aneb kdyz neco funguje, tak se v tom nestouram, protoze to akorat roz.....

  • Tak změna designu webu do nového byla u mě poslední hřebíček do rakve games.cz

    Na reklamy a nemožnost zapnout adblock jsem si kdysi zvykl. Ale proč teď vidím jen reklamy a nadpisy článků? Proč je to ve třech sloupcích, nepřehledné, na blití? Obrázky, perexy nejsou - ale tam, kde jsou videa náhledy videí vidím. Vypadá to jako by si někdo z toho zbytku čtenářů co tu ještě chodí chtěl mermomocí udělat prd3l. Musel jsem se podívat do kalendáře jestli náhodou není prvního dubna.

  • DeathFish

    Líbila by se čtenářům taková desktopová verze více? Viz odkaz.

    https://i.postimg.cc/7DTX50cW/games-web.png

    • readyxx

      ano

    • ico.crook

      Ne :)

  • malachi

    ..mal som to nastavené tak aby sa mi stránka otvorila hned na novinkách -články ,videá... pekne pod sebou..a ja som len skroloval dole kým som neprišiel na miesto  -článok-video čo som už videl...šikovné-prehladné...ked už som chcel niečo konkrétne tak som si vyhladal...a zrazu sa pripojím a bác..všetko inak...no uvidím časom ako sa v tém bude dať orientovať...zatial nebudem hanit.:)

  • Hrozně nepřehledný. Designer to přehnal s tučností písma. Je i tam, kde by být neměla (což vede k větší nepřehlednosti.

    Co takhle: https://ibb.co/hdgZ4vM (spíchnuto za 15 min.)

    • Přesně tak, stačí se držet pár základních pravidel a hned je to o hodě lepší. Díky za ten obrázek. Chtěl jsem udělat něco podobného, ale už jsem si tu čtvrthodinu nenašel :-)

  • Ahoj/Dobry den,

    chodim na tento web uz pres 10 let, ale az zmena mobilniho rozhrani me ale donutila napsat prvni komentar. 

    Drivejsi verze nebyla dokonala, ale rozhodne byla alespon pro me prehlednejsi. Ted mam jednu dlouhou stranku s clanky a mezitim bloky - doporucena videa, reklama, bleskovky, plan vysilani, novinky na czc, recenze, reklama, gamesplay a redakcni klub. Nez neco najdu, tak uz jdu ze zachodu pryc. 

    Ok, po chvili mi doslo ze na neco je rychly odkaz v menu, ale nez neco najdu na strance kalendar (drivejsi vyslo/vyjde), tak ta hra se mezitim presune z vyjde do vysla. 

    Necekam, ze se to kvuli tomu zmeni a ocenuji snahu o zlepseni webu, ale citelnost a prehlednost je pro mnoho lidi dulezitejsi nez obrazky. Zkuste dat lidem moznost prepnout z dlazdic na seznamy. Dlazdicove reklamy nafoukejte mezi jednotlive seznamy (recenze, bleskovky, vysilani, clanky, ...).

    Na desktopu je to o neco lepsi, diky rozlozeni do sirky a bocnimu panelu, ale stejne jsem po jeho zmene pouzival uz jen mobilni verzi. Snad nerikam uplny blbosti. Diky

  • dworkin

    Petr Poláček neblahé paměti sváděl bugy starého systému na "kluky", kteří měli strašně moc práce jinde v Tiscali, ale snad si nakonec udělají čas. Bug s mizejícím článkem na rozhraní dvou stránek pokud vím neopravili nikdy, protože jsem ho potkal ještě na přelomu roku. No a teď mám takovej pocit, že novej systém dělali zase ti samí kluci...

    • ales.smutny

      Spustili jsme kompletní overhaul, samozřejmě tu nějaké bugy budou, nicméně mi nepřijde, že by tu byly breaking chyby.

      A ty ostatní řešíme. Je to spíš mnoho drobností, na kterých se samozřejmě pracuje, ale nevyřeší se všechny během dne a půl.

      Věř mi, že jsme si nezaložili ruce a nekoukáme, co vyskočí, to se snažíme ASAP opravit, jen něco jde rychle a něco vyžaduje větší zásah do systému.

      • dworkin

        Věřím, že děláte, co můžete, a mobilní verze už vypadá celkem OK.

        Škoda, že neproběhlo delší a/nebo důkladnější interní testování nebo veřejná beta. Určitě by se tu našli lidi, co by vám poskytli zpětnou vazbu, a ostrá verze mohla být od začátku mnohem lepší zážitek.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit