Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škoda že to dělá Larian, nějak mi jejich styl úplně nesedí. Na druhou stranu tomu asi dám šanci, protože lore světa Forgotten Realms už znám docela dobře, a bude hezké se tam vrátit

  • dworkin

    Je v tom vidět ten Lariani styl, kdy neustále pomrkavaji na hráče a tak trochu paroduji zanr. Mne to nesedi a k Baldur's Gate se to úplně nehodí.

    • LadaVanBar

      I v BG byl humor 😉  ja mam nejvetsi obavu z toho jaky budou ve hre companions, aby jejich interni pribehy a Ty charaktery nebyly ploche a do poctu.  Jsem zvedavej jestli zvladnou privest do hry nekoho jako byli treba Viconia nebo Jan, proste aby je clovek mel v parte, protoze chce a ne protoze "musi".

  • Hype train has arrived. Já .... Už... Chci.... Novej.... Baldur !!!! 

    Hned!

    • J.V.Stalin

      Snad nejsi tak naivní a nečekáš od toho něco jako byl BG I a II? Protože tě můžu ujistit, že se nic takovýho nestane...

      • Nevím, je mi to jedno. BG1+2 je fantastický, DoS2 je jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál. Takže nebudu zklamanej ;-)

        • J.V.Stalin

          Tak to máš dobrý, že už teď víš, že nebudeš zklamanej. Docela by se mi taková schopnost kdy předem budu vědět co mě (ne)zklame taky hodila, ušetřilo by mi to dost peněz...

            • J.V.Stalin

              To, že se na něco těšíš je v pořádku. Já se taky na spoustu věcí těším, ale opravdu o žádné z nich předem nevím, že nebudu zklamanej. Předchozí zkušenosti mi to nedovolují...

              • uher

                Reakce na příspěvek:

                Tak to je výsada spíš těch mladších hráčů, kdy jim prostě stačí, že se na hru, která by to s financováním jinak neměla jednoduché prostě nalepí slavné jméno a je vymalováno.

                Je fakt, že na tom pracuje dobré studio a určitě to nebude průsər. Každopádně v tom teda BG taky moc nevidím.

      • danny_the_hound

        Ja od toho napríklad čakám väčší dôraz na taktiku pri súboji s bohatšími možnosťami porcovania protivníkov a väčšiu mieru interakcie s charaktermi v družine. Taktiež dúfam v kvalitný a kvalitne rozpovedaný príbeh, zaujímavého záporáka a náročné morálne voľby.

        Larian má nakročené k tomu, aby ma uspokojil v prvom bode  -- D&D5 je proste bohatší systém, ako bola svojho času AD&D 2 (hoci so zopár prvkami z 3. edície), turn-based mi vyhovuje viac ako real-time a využitie prostredia sa mi páčilo už v Divinity hrách.

        Čo sa týka kvality príbehu a spoločníkov, tak o tom sa momentálne nedá nič povedať. Technológia pokročila a umožňuje pri rozprávaní príbehu využiť efektnejšie postupy. Či ale samotný príbeh bude stáť zato a nebude len dutou kraslicou, toť ukáže až čas.

        • KrPa

          Tak co se tyce pribehu, tak Larianum nejlepe hodnotim Divinity 2, kde vlastne hlavni pribeh dokonce skoncil zle! Ale je otazkou, zda na pribehu budou delat sami nebo jim bude nekdo napomocem z byvaleho bioware. 

          Me osobne jeste nikdy lariani nezklamali a mam je jako vyvojare rad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit