Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kallessin183

    Dobrý den, již delší dobu využíván toho že za poplatek nemusím sledovat u videí a v článcích reklamy. 

    Bohužel toto přestalo fungovat. Došlo k nějaké změně? 

    • ales.smutny

      Aktuálně je donate pozastavený, ale prosím, napište mi na mail, pokud pořád posíláte peníze. Vyřešíme :)

      • Kallessin183

        Asi jsem úplně natvrdlý, ale na který email? :) 

        • ales.smutny

          ales.smutny@tiscalimedia.cz

          • Straka

            Dobrý den,

            všiml jsem si, že na Vortexu byl unboxing nových konzolí PS5 a Xbox. Kdy plánujete provést recenzi těchto nových konzolí u Vás?

            • ales.smutny

              Dobrý den,

              recenzi až padne embargo (což je pod embargem:)), unboxingy pro nás moc nejsou, on v nich člověk neukáže o moc víc, než už všichni víme :)

              • Straka

                Reakce na příspěvek:

                OK, rozumím Vám, ale musím uznat, že i když člověk věděl o těch konzolích ze všech těch oficiálních prezentací a různých debat mnoho, tak když TO teď rozbalovali a česky popisovali  svoje první dojmy a pocity, tak pro to mě bylo opravdové zhmotnění faktu, že ty konzole už jsou opravdu tady a možná tento moment je i zásadnější než ten okamžik až to někdo skutečně zapne .


                • ales.smutny

                  Reakce na příspěvek:

                  Chápu, tak my vám zkusíme udělat radost ;)

  • Johny666

    dobrý den, nerozmýšlíte přeci jen změnu vzhledu webu pro desktopové uživatele? upřímě tyhle dlaždice jsou pro mě naprosto nepřehledné. články jsem si rád vybíral prostě podle data, abych viděl co je a není nového. momentálně je to tak  šíleně nepřehledné, že prostě nemám šanci zjistit, co kde a kdy přibylo. nerozumím tomu,  vždy jen otevřu gasmes.cz a zase zavřu, málo kdy cokoli rozkliknu, protože se v tom prostě nevyznám... při prohlížení z telefonu tohle možná funguje, ale bohužel na velkém monitoru je to naprostý paskvil. nemáte jen náctileté čtenáře, ale taky lidi, co na hrách vyrostli a teď jsou v produktivním věku a neradi ztrácejí čas rozklíčováváním takového bludiště, jaké je tento nový vzhled.

  • oleav

    Rozečetl jsem staré záložky a po dvou dílech "PŘÍBĚH TRNITÉ CESTY BUNGIE K NEZÁVISLOSTI ..." nemohu nikde nalézt inzerovaný třetí díl. Možná by bylo fajn aspoň smazat info o existenci. Článek asi nebyl čtený, je to škoda. Hry Bungie nehraji, ale ohlédnutí za studiem a vývojem je vždy zajímavé.

  • SalemCZ

    PES 2022  Trailer https://www.youtube.com/watch?v=Q8lJRR7brq0

  • Ahoj, používám Firefox 78.0.02 a setkal jsem se s tímto problémem. Pokud chci reagovat v diskusi (jsem přihlášený) nebo napsat sem, obejeví se tato hláška:

    Nepřístupné (Forbidden) (403)

    Selhalo ověření typu CSRF. Požadavek byl zadržen.

    Tato zpráva se zobrazuje, protože tento web při odesílání formulářů požaduje v souboru cookie údaj CSRF, a to z bezpečnostních důvodů, aby se zajistilo, že se vašeho prohlížeče nezmocnil někdo další.

    Pokud má váš prohlížeč soubory cookie vypnuté, žádáme vás o jejich zapnutí, alespoň pro tento web nebo pro požadavky typu "stejný původ" (same origin).

    Pokud se to stane, je na vině zapnutý Ad Blocker. Navrhuji, aby stránky "games. tiscali.cz" a "diskuse.tiscali.cz"  pokud zjistí zapnutý nějaký blokovač reklam, vydaly varování, že v případě ponechání zapnutého třeba Ad Blockeru, nemusí některé funkce fungovat správně. To varování Firefoxu je zmatečné.

  • Šlo by lépe označit nebo odfiltrovat články profigamer? Poslední dobou se to tu začalo objevovat a dle náhledu dlaždic člověk vůbec nepozná, že opouští games a jde někam kam nechce.

    • omiklon

      Není to ideální řešení, ale podle autora lze poznat zda profi či games.

  • Dobrý den, mám u Vás takový technický problém. Používám Operu a jejich adblock, který je součástí prohlížeče. Bohužel mi blokuje Vaše videa v článcích. Vidím to poprvé za x let, že by blokoval videa. Možná by nebylo špatné to trochu vychytat :). Díky Petr 

  • Ahoj,

    rád bych vás upozornil na jeden bug, který si myslím, že byste měli opravit. 

    Před 2 týdny jsem si stěžoval na nepřehlednost hlavní stránky a také na fakt, že jste zrušili Bleskovky. Následující den jsem si všiml, že Bleskovky už fungují a domníval jsem se, že se jednalo pouze o nějaké momentální zmizení. Není to tak úplně.

    Bleskovky se zobrazují pouze na hlavní stránce číslo 1 a jakmile kliknu na starší zprávy (strana 2 a dále, tak zmizí). Potud možná záměr (přestože si myslím, že není důvod je nezobrazovat i u strany 2 a dále). Jakmile se ale proklikávám dopředu od starších zpráv, tj. jdu ze strany 2 na hlavní stranu 1, pak se Bleskovky nezobrazují ani na hlavní straně 1. Jediný způsob, jak je zobrazit, je pak kliknout na logo Games.cz. a načíst stránku znova. Ověřil jsem si to jak v Chromu, tak Firefoxu. Jedu na Win 7. 

    Teď jsem zvědav, zda si tohle někdo od vás přečte a moje snaha bude mít nějaký vliv nebo jen plýtvám energií. :)

    Jirka

  • Neplánujete i bílou verzi rozhraní? Ta minulá ji měla. Možná to je jen můj problém, ale po delší době čtení bílého písma na černém pozadí mě jdou oči šejdrem. Za bílou verzi bych byl velmi vděčný. Díky.

  • Jsem jediný, komu zde použitý font (Montserrat) zobrazuje znaky s diakritikou jinak, než znaky bez? Např. když napíšu vedle sebe cč, tak č je znatelně užší. To samé eě a další. Vypadá to příšerně.

    • Hm, já to vidím takto: https://imgur.com/a/J1NiCEZ

      Taky Win10/Chrome.

      • Zjevně jsem měl nainstalovanou jinou verzi fontu ve Windows. Když odinstaluju, tak už se to v prohlížeči zobrazuje dobře. Díky, leč není to ideální.

    • KamilZm

      Já to vidím takto: https://i.imgur.com/AODJVq7.png (Windows 10, Chrome)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší