Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • UplnaTMA

    Takže tady máme článek "O spatnem XBOXU"

    XBOX chtel sve sluzby dat vsem, ale ONI NECHTELI... A TAK JE XBOX SPATNEJ, a PHIL neco huli, PROTOZE OSTATNI REKLI NE.... 

    ahaaaa1

  • petr.ix

    proč by sony, nebo nintendo vůbec mělo by chtít xbox služby?

    • 0011

      Korporace ne, zákazníci ano. Já osobně bych byl rád za xcloud a gamepass na Switch, rozhodně lepší než na telefon ale je mi jasné že je to nereálné.

      • petr.ix

        pořád nechápu na co by mi byl xcloud a gamepass od xboxu na ps4/ps5, když sony má svůj vlastní svůj prémiový účet ps plus, co se týče streamování a hraní her na mobilu skrz konzoli jsem nikdy nepochopil proč bych to vůbec dělal, konzoli jsem pořizoval abych na ní hrál ne abych to rozjížděl na mobilu, krom toho streamování jde u ps4 přímo z ps4. Phil je magor, když si myslí že budu platit prémiové funkce jak sony tak microsoftu na jednom zařízení

        • 0011

          "Magor" je jedině pro to, že si myslel že na to Sony přistoupí. Kolik má Sony opravdových must have exkluzivit? Vážně bys nechtěl koupit si těch 10 her za generaci a zbytek sis mohl zahrát nejenom na ps4/5?

        • Jen k tomu streamovani na mobil. Vychazi docela dost remasteru nebo her, ktere byly puvodne designovany pro handheld. Ne kazdy ale Switch/Vitu ma a napr. ja si planuji zahrat God Eater 1/2 pres Steam link na telefonu. Mala obrazovka ma pro urcite hry svoje kouzlo.

  • Jack1947

    Byly by dost blbý kdyby to připustili Sony > / Microsoft.

  • Ten Phil asi něco hulí nebo co. Je jasný, že tou svou rétorikou si získá srdce mnohých ale je to jako bych chtěl, aby tomtom mapy a služby šly použít v sygicu, fungovalo by to spolu s provozem, co ma waze, atd..... Bylo by to nádherný, krásný, ale proboha proč by to ty firmy dělaly z jinýho důvodu než že by chtěli vytlačit někoho třetího z trhu (což by jim asi nebylo dovoleno) ?

    Ale Phil to dělá dobře. Bude vypadat jako ten dobrej. Škoda, že tyhle všechny jeho super akce vycházejí z podstaty, že se xboxu daří mnohem méně než PS nebo Switchi. Pokud by byl xbox na vrcholu a začal tyto služby nabízet a tlačit nějakej novej směr, měl by můj respekt. Když jsi ale na konci pelotonu, musíš se alespoň usmívat a hezky mluvit a trochu si naeštit kolo, abys nevypadal jako looser. MS fandim, ale tohle "sluníčkářství" mě fakt začíná štvát.

    Ale ne že by se mi nelíbilo, kdyby si spolu mohli zahrát mulťák lidi z PS, Xbox, Switch, Steam, Epic, Uplay, atd.... Viděli by se navzájem, mohli si psát zprávy, mluvit spolu atd.... Ale to je z hledisky podstaty všech platforem téměř nemožný a vyžadovalo by to spolupráci mnoha společností.

    • Nechápu, proč by MS měl přijít s něčím zajímavým pouze v případě, že by byl jednička. A nemyslím si, že to Phil dělal jen jako "leštění kola" a pozici MS v herní branži bych neoznačil, jako že je loser. Naopak, přijde mi to dost zajímavé a dost pro MS výhodné (a pro hráče), takže klidně do toho mohl jít naopak naplno, opravdu to chtěl. Když si vezmu, že by dostal své služby a hry na PS, tak vlastně nemusí vyrábět xbox (minimálně ho nemusí zajímat, jak se prodává). Všude se píše, že HW konzolí je dotovaný (nebo, že se na něm nevydělá) a on by se toho takto elegantně zbavil (stejně jako přešli z Windows Phone na Android a HW výrobců telefonů nebo u IE na Chromium). Ale nikdo nevíme,  jak jednání probíhala a co nabídli a na čem to krachlo. 

      A mimochodem, myslím, že Sygic má mapy TOMTOMu, má možnost sledovat provoz, uzavírky a uživatelé můžou hlásit události během jízdy :-)

    • victor

      Vyžadovalo by to pustit si konkurenci do své platformy a nebuďme tak naivní , že by se to někomu kdo protáčí všechny svoje divize na aktuálně vynášející herní platformě zrovna líbilo . To že Sony i Nintendo odmítá znamená , že u Microsoftu cítí stále konkurenci , která dost dobře může ohrozit jejich pracně budovaný business s poslušnými ovečkami. Žádný "One world for everyone" ale hezky "Black sheeps aren't good slaves"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit