Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že je dobře, že DS portnuli na PC. Kojimovi to zaplatí další projekt, a i když se může polemizovat, jestli se ta hra dobrá, nebo ne, tak svět bez Kojimových her by byl chudší a méně zajimavý. MGS je pro mě osobně jedna z nejlepších sérií, a každý díl byl ve své době technologická špička. U MGS:V bohužel zasáhl korporát z Konami, a dostali jsme hru hotovou ze 2/3.

    DS je něco jedinečného, opět ať už z technologického hlediska, nebo třeba nápad s "komunitním" stavěním světa byl hodně neotřelý. Bohužel u tohoto projektu měl mít Kojima někoho, kdo ho občas klepne přes prsty a řekne mu, aby některé blbosti neimplementoval. Vystavět hru na simulaci nošení zásilek je sice zajímavé, ale jakmile si odemknete možnost přesouvání po mapě pouhým mačkáním "X", tak se z toho stane přišerný a unylý grind.

    Dohrál jsem, zabralo mi to nějakých 55 hodin, ale vím, že než abych to hrál znova, tak se raději podívám na sestřih custcén na youtube. Svět byl totiž vymyšlený hodně zajímavě, akorát herní náplň byla opruz.

    Hlavní je, aby každý hrál, co ho baví, a vyvracet někomu, že něco je blbá hra a nemá pravdu, protože mi se nelíbí je takový argument na pískoviště.

  • yelito

    Na Metacriticu má hra 87 (PC) a 82 (PS4). Samozřejmě to se fanboyům nehodí, tak se najednou preferuje Steam. ;D

  • Hru jsem nehral, ale podle recenzí na youtube vypadá fakt nudně. Hrajete za poštáka v postapo světě, možná inspirovaným filmem Postman

    https://www.csfd.cz/film/1748-the-postman-posel-budoucnosti/prehled/

    v RPG hrách nikdo nemá rád fetch questy, tato hra se zdá být walking simulátorem postaveným na fetch questech. Grafika vypadá meh, animace chození postavy vypadá jak z roku 2005

  • snad jedina hra kterou sem kupoval na PS i na PC  a tak jak sem se rozplíval nad grafikou  PSka se stalo to stejny u PC verze kde si dal 4k na plny detaily ,  co mě zarazilo byly FPS ve 4k

    mám xt 5700 sapphire nitro +  Oc na 2150 mhz a ryzen 3700x s precision boostem (lechký OC) CPu  , na 4k na very high preset sem se dostal až na 68fps , s low presetem pak až na 80 fps !  což je podobné jako u vás rtx 2080 ti !

  • TheGGG

    ona je to totiž naprosto luxusní hra a díky steam user score se to krásně ukazuje. Na MT hru sráží zakomplexovaná jelita s tisíci účty, která jedou svůj review bombing. Naštěstí se tito duchem chudí jedinci nemohou projevovat na steamu, když hru nevlastní

    • uher

      Jo, naposledy se tihle zakomplexovaní troubové projevily u LoU II.

    • medveddd

      Hrozně to tam posouvají i lidi, co tý hře dají nulu jen protože jsou vzteklí, že to třeba není to, co čekali. Každý, kdo má trochu rozumu, musí asi uznat, že ta hra prostě není 0/10, i kdyby ho nebavila.

      0/10 prostě vypadá jinak, a přesto jsou negativní recenze na tuhle hru z 90 % nuly.

      • iSpirit

        jj lidi jako Johny Flexa dole.

  • iSpirit

    Johny a Já nic nevim. Inteligence umírá v přímém přenosu.

  • iSpirit

    jsem poměrně překvapen pozitivním přijetím hráčů na Steamu. Jde vidět, že ten hate i tady od PCčkáčů je opravdu jehla v kupce sena.

    • Cože? Od PCčkářů jsem obecně žádný hejt teda neslyšel, to až od konzolistů, kdy už bylo ofiko potvrzený PC port.

    • To je spis tim, ze ta hra uz je dostatecne proflakla a tak si ji koupili jen lidi, kteri uz vedeli co zhruba dostanou a pak tam logicky daji pozitivni recenzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit