Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně.

  • Takze nekupujem cokoliv od Take 2.

    Oni se budou divit az se zvysi procenta ilegalnich kopii, a kdo vi, treba budou chtit za ty legalni a zacnou si svuj vlastni zacarovany kruh.

    Problem je v tom ze cim drazsi to bude, tim vice lidi si rekne ze se jim za to opravdu nechce platit. Nemluve o tom ze treba GTA V lituju dodnes, protoze singleplayer stal za starou belu a multiplayer pokazili jak jen mohli, jen aby mohli prodavat karty.

    • Představ si že každý segment marketu by dostal tuhle reakci když chce vyvážit inflanci a zvyšující se pracovní náklady... například tvůj. možná by nebylo špatné aby jsi dosvával stejný plat pár měsícu s -20 let inflace.

      • Představ si že spousta lidí bude v případě že hry zdraží uvažovat takhle: A) počkají si na výraznou slevu, poté si hru koupí, B.) nedočkaví si hru nelegálně stáhnou.  Obě možnosti jsou za mě v pořádku, nebudu podporovat nenažrance. Přijde ti normální zdražovat hry z nich některý (např. RDR2, Metro exodus, Death Stranding,ad..) stojí v době vydání okolo 50 euro? Možná by nebylo špatné aby zanikly herní společnosti které neumí vytvořit hry které se budou dobře prodávat a proto uvolňují k prodeji předražené hry kde cena opravdu neodpovídá kvalitě. Další aspekt je že pořád mnoho lidí nemá platy jako v Německu kde by takovéhle zdražení většině lidí příliš nevadilo. Kdo chce kam...

  • Je mozne aby Rockstar zmenil vydavatela ? Pri tak predanych cislach, by sa urcite mnohy pobili a dokazali by najst aj takeho, ktory si bude pytat menej za sprostredkovanie, nez Take Two, ktore velmi slusne parazituje a hned by usetrili.

    • A kdo by podle tebe byl lepší? Ubisoft? Activision? EA? WB? Bethesda? Take Two to hodně prasí, ale bohužel pochybuju, že by to u jiného vydavatele bylo lepší. Spíš by se snažili ještě víc vytřískat z mikrotransakcí GTA Online a perfekcionismus kampaně by letěl z okna jako první. Snad jediná šance by byla u Sony nebo Microsoftu, ale to by si žádalo exkluzivitu. Na druhou stranu, třeba by aspoň vydali víc než 1 hru za 5 let.

      • Take Two chce zvysovat ceny hier, nie Rockstar. Studio si predsa hlada vydavatela a Rockstar by si pri tych obrovskych predajoch mohol diktovat svoje.

        Ano, mohlo by to nakopnut zvysenie poctu hier od nich, kedze na sucasnu generaciu konzol spravili len jednu hru - RDR 2. GTA V bol len port z minulej generacie a nevyzera zeby sa nieco tou dalsou generaciou malo zmenit.

        • Jestli se nepletu, tak Take-Two VLASTNÍ Rockstar, v takovým případě si toho Rockstar moc diktovat nemůže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit