Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jack

    Odehral jsem v P5R 100hodin, dokoncil druhy semestr a nazbytek jsem se kouknul na YT. Připadalo mi to giga zdlouhavý a ke konci ujetý. Navíc díky faktu, že cut scény nejsou v enginu hry, závěr vůbec nereflektuje Vaše vztahová rozhodnutí. Vrchol tomu nasadila proměna jedné z mých nejoblíbenějších ženských postav ke konci, což ale může být jen můj subjektivní pohled. Nechytly mě moc souboje, mnoho rozhovorů není vůbec namluvených a Váš hlavní hrdina nemluví. Nemůžete si ho upravit. Díky tomu mě příběh moc nevtáhl.  Myslím si, že atmosférou to vůbec nemá třeba na Mass Effect. Tam jsem měl daleko větší pocit ztotožnění s hlavním hrdinou (hrdinkou). Dal bych tomu P5R tak 6 z 10.

    • Očividně nesplnils požadavky pro odemčení třetího semestru, tak jsi zhrzený a nic jiného než youtube ti ani nezbývalo. Také bych byl, kdybych to zjistil až po sto hodinách hraní. Zatím mám odehráno cca 50 hodin, hra je to opravdu úžasná a ve třetím semestru si na tebe vzpomenu.

      • jack

        Promiň, nenapsal jsem to přesně. Do 3. semestru jsem se dostal (hlídal jsem si podmínky, co jsou pro postup potřeba) a rozjel i palác, který tam je. Nechtěl jsem moc spoilerovat, protože právě v tom paláci dojde ke změně identity a vzhledu té mé oblíbené postavy. V tu chvíli jsem to vypnul a už ztratil chuť dál pokračovat. Jsou o tom diskuze lidí, které to zklamalo úplně stejně. 

        Až to dohraješ, můžeme o tom podiskutovat :+).

        • Tak konečně minulý týden dohráno. Myslíš Maruki? Za mě náhodou pěkný twist... On ten třetí semestr navíc nebyl nijak extra dlouhý...

          • jack

            Myslel jsem Kasumi. Měl jsem tu zrzku nejraději. Přestal jsem to hrát, když se ukázalo, že vlastně celou dobu personifikovala svoji mrtvou sestru - změní jí účes, nasadí brýle a vůbec zcela upraví její osobnost - přejmenují na Sumire. 

            Korunu tomu nasadí, když v závěrečném filmečku ji potkáš, vůbec se k Tobě nemá (i když ji máš na 10 a jako přítelkyni) a hlavně vypadá opět jako její sestra. 

  • Sem Otaku už od zakladní školy mam za sebou prez 1000+ mang/anime titulů

    Prez 10 let dohrávam většinu AAA titulu na PS / PC

    Co se JRPG  a obecně japonských titulu  tak sem vždy míjel oklikou vyjimkou na DMC

    Poslední co mě chvilkově bavilo Byla Yakuza 6 

    Po týdle rezenci  už stahuju P5R tak sem zvědavej !!!


  • jack

    a) obsahuje P5 Royal vše z původní P5 verze? Je to tedy něco jako extended verze?

    b) má smysl hrát P5, když jsem nehrál žádný díl předtím? Vůbec to na sebe  nenavazuje ? Nebo doporučejete nějaký předchozí díl? 

    • NewKy

      Ad. b) rozhodně ano 


      Já žádnou jinou personu nehrál a v pětce jsem strávil přes 140 hodin, což se jinak za poslední roky povedlo jen třetímu zaklínači. Vřele doporučuji, je to pecka. 

    • jack

      Už jsem to dohledal.


      Díly nemají návaznost.


      Royal obsahuje vše ze std edice

      • neví někdo jestli Royal obsahuje vše z normální editace, jestli bude někdy možné udělat upgrade z normální na royal? Kupovat znovu to same + "něco" navíc se mi nechce

      • Jenom bach - balíček DLCček z P5 si musíš stáhnout dodatečně (ten obsah v základní hře není - tuším ani v krabicové). Není to nějaký problém, protože je to vše v rámci jednoho balíku a ten je zdarma. Jen je blbé si toho nevšimnout :-D

  • Murlock

    Skoro žádný z recenzentů nenapíše kdo koho balil. Jak si po tom mám udělat objektivní názor. 

  • Saaakra a já nemám PS4 opravený :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit