Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Boha lidi jako vážně ? .. ech echm.. God of war 2018 na 98% :)

  • Dag0

    A to sem už chvíli uvažoval, koupit psko kvůli Ghost of Tsushima... No tak počkáme :D

    • Jj. Teď už bych počkal na PS5

  • RAMIUS89

    ze si to konecne uvedomili.

  • tak snad bloodborne BlessRNG

    • Dag0

      nechci kazit nadšení ale bloodborne není hra 1st party studia, takže bude záležet pouze přímo na From Software jestli udělají port :/

      • opravdu tam nebyla nejaka exkluzivni smlouva aby to vyslo jenom na ps4 ? fromsoft nema preci problem vydavat na pc 

  • owny

    Super, to zpoždění ani nevadí, hlavně že to vyjde.

  • Thanquol

    Idealka. Alespoň nemusím hrát na svém starém , ufuňeném toustovaci. Už se pomalu chystá do muzea. 

    Takový Death Stranding rad prechodim na Steamu a ps5 otevru s Ratchetem. 🤔

  • Meow

    Bloodborne bych si dal, Horizon ani Death Stranding mě neláká, možná tak při 80% slevě. 

    • Death Stranding chápu. Ač se mi líbil, tak to určitě není hra pro každého.

      Ale Horizon? Proč? Jedna z nej open world her. Super příběh, skvělý souboják, minimum copy+paste balastu. Co chtít víc?

      • Meow

        Viděl jsem nějaká videa a přijde mi to dost repetitivní i na základě videí, natož co to pak hrát sám třeba 20 hodin. A nějakých 50 euro jsem ochoten zaplatit fakt jen hře, která si to zaslouží a nabídne mi dost zábavy. Bloodborne nebo Ghost of Tsushima by to mohly být, ale Horizon fakt ne. To je tak na 10 euro. 

      • Maxianimal

        Skvělý souboják? Minimum copy+paste balastu? Asi jsem hráli jinou hru...

      • Carnage666

        Já to dohrál na PSku a dostal jsem to zadarmo na PC a na PSku jsem nebyl schopnej kromě jednoho dohrání ani začít to frozen wilds DLC. Není to nic extra, příběh je celkem zajímavej ale od určitýho bodu už dost předvídatelnej. Combat system je furt stejnej, střílej slabý místa na robotovi pořád dokola s tím že je tam pár elementárních střel. Tak nějak mi to nepřišlo jiný než třeba poslední dva AC který považuju tak na stejný průměrný úrovni. (ale mají  výhodu že se odehrávají v "realných" kulisách)

  • spoock

    Ne všechno je tak horké jak to vypadá. Death Stranding nedělalo kupříkladu 1st party studio. Jaká náhoda, že na "stejném" enginu vyšlo Horizon. :D

    Osobně budu rád, pokud hry z PSka budou vycházet i na PC. Já na konzoli primárně hraju třeba z pohodlnosti. Na PC to nastavování, řešení driverů, nakupování komponent, už celkem znudilo. Už jen řešim mnohdy tearing na PC, kdy zase musím něco ladit v nvidia driverech je opruz. Na PSku koupím hru, strčím do mechaniky, za pár minut hraju, maximálně pošteluju uživatelské věci v nastavení a hraju. Na PC si možná občas něco vyzkouším z Epicu, ale raději bych to hrál na PSku. Od doby co jsem měl na všechno tolik času jsem přehodnotil dost priority a i když jsou PCčka super ve všech ohledech, tak konzole má u mě od doby PS3/X360 navrch.

    • maros.goc

      ty si na PC uz asi nehral pekne dlho, lebo dnes je to doslova vsetko automaticke : )

    • D3sert

      S tím za pár minut hraju nesouhlasím, mám teď od kámoše půjčený klasický PS4, strčil jsem dovnitř disk se Spidermanem a přes hodinu se kopírovaly data, se svým internetem bych to měl mnohem rychleji stažený.

    • Autodetekce už dneska funguje docela slušně a pokud je to starší hra, tak vše na max. a nemusíš nic řešit, pokud se to škube, tak trochu ubereš. Zase taková věda to není - prostě stačí vědět na co tvoje PC má a na co ne. Případně google a většinou najedeš tipy co snížit, co žere hodně výkonu, ale není to moc poznat atd. Drivery jsem nikdy neřešil - dell utilita si vše stahuje a Nvidia se taky občas připomene. Klikneš na stáhnout, pak instalovat a tím to končí. Ale zase máš svobodu v tom, že na nižší detaily rozjedeš nové hry, které už stará konzole nedá a nemáš problém pustit si starší hry - na konzoli jsi omezen tím, co ti dovolí ve zpětné kompatibilitě. Je pravda, že někdy je potřeba trochu googlit, protože některé starší hry můžou dělat problémy, ale zatím se mi nestalo, že by to nikdy nešlo spustit.

    • No měl jsem za život pouze PS2 a PSP. V té době to opravdu bylo pohodlné a bez problémové. Hodil si placku a hrál si. Nedávno jsem viděl u kamaráda, jak se mu sekalo GTA5 na PS4 (ne PRO) a docela mě to od případné koupi odradilo. Když už si člověk musí "upgradovat" konzole stejné generace i na hru, kterou jsem rozjel i na neherním notebooku za 12 000 kč v době vydání a na přijatelné FPS díky troše toho otravného nastavování. :) Poslední dobou mě lákal Switch, ale stále mě odrazují zprávy o nekvalitních ovladačích, které může prý člověk po půl roce vyhodit a nebo se smířit s tím, že si ta vykvedlaná páčka dělá co chce. :/ 

      • Derp_1337

        "viděl jsem u kamaráda, jak se mu sekalo GTA5 na PS4"

        To je problém toho, že většina lidí neví, jak se o tu konzoli starat.

        Většinou lidí ji strčí do obývací stěny a zapomenou na to, že konzole potřebuje mít jistý průtok chladného vzduchu, aby mohla fungovat. Konzole opravdu nemůže být v nějaké skříni, ale potřebuje, aby alespoň zepředu a zezadu mohl proudit čerstvý vzduch.

        A kdyby problém nebyl v prostředí a dostatečné cirkulaci vzduchu, tak je potřeba ještě zkontrolovat, zda konzole není zanesená prachem. Ani PC nebude bezproblémově běžet 7 let aniž by jste aspoň jednou vyčistili prach (grafický náročné aplikace jako hry jsou velmi náročné na chlazení).

      • 0011

        U switche si počkej na revizi nebo novou verzi, ale joycony vyhazovat fakt nemusím, když nepomůže profouknutí nebo překalibrování můžeš je reklamovat nebo když máš po záruce vyměnit páčky. Jedna stojí okolo 150 korun a vyměnit je není raketová fyzika, ale chápu že ne každý to chce řešit, ostatně já taky ne ale 300 jsou lepší než 2000, u dalších verzí tohle musí vychytat a je ostuda že to nepodchytili už u Lite.

  • Phillios191

    Jestli budou postupně na PC všechny hry z PSka, tak další PS nekupuji a počkám si na porty :)

    • I bych i souhlasil. Ale, to PC je 5x dražší jak playstation, a porty diskutabilní kvality. Zas tak jednoznačné PCMR to není.

      • PC HW je sice dražší, ale cena SW je úplně jinde + u konzole do toho započítej měsíční poplatky za to, že vůbec můžeš být online a za pár let jsi na +/- stejných číslech, ale s poloprázdnou knihovnou a až přijde nová generace, tak už si nic nového nezahraješ.


        Konzole si finančně vyplatí pouze někomu, kdo má 5 her a stačí mu to. Pokud jich máš 400 a chceš hrát online, tak už je cena SW hodně znát.

      • honcka

        Akorát na PS můžete hrát akorát hry, zatímco PC je univerzální platforma. Pokud PC potřebujete k práci a nemáte úplnou plečku, tak stačí akorát dokoupit grafiku v ceně PS4 pro.

      • Spades

        Je dražší, ale taky to rozjedu na víc FPS, cože je primární tahoun.

        • Tahoun pro koho? Pokud si chci sednout a zahrát, PS vítězí. A to říkám jako majitel PC, ladění nastavení, hledání patchů a modlení se k FPS counteru je přecijen už ... pro jinou skupinu.

          • honcka

            V případě originálních her fakt hledat patche nepotřebujete, nainstalují se automaticky, max můžete třeba hledat češtinu, to samozřejmě u konzolí nemusíte, protože to nejde 😎

  • Carnage666

    Tak šup, Bloodborne 🙂. Mam ho dohraný cca 4x na PSku na platinu, ale chtěl bych si to zahrát v 60 fps konečně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit