Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem GTA rok a vydělal jsem si poctivě i přez zlomyslnosti některých parchantů co zabíjeli z opresorů při plnění "setupů". Ale stal jsem se také obětí razie RR a to hned 2x napřed mi zamrazili účet na měsíc a snulovali mi LVL 200 a vydělaný majetek na nulu. Začal jsem od nuly  a po 5 dnech hraní mě zabanovali natrvalo i přez to že jsem nikdy moderem nebyl. Udělal jsem tedy nový účet a začal hrát po LVL 20 na mě skočili znova. Musel jsem nakonec změnit IP adresu abych pro ně nebyl "moderem" tolik k politice RR. Prodávají své hry bez ochran proti MODům a všechny co jsou na serveru kde je moder jsou všichni vini. 

    Teď jsem to rozehrál potřetí a snad budu mít více štěstí. vyhýbám se plným serverům a zatím jsem v pohodě. 

  • RAMIUS89

    to je ich problem ked maju v hre chybu. aj tak to uz tolko ludi nehraje. s mojich kamosov to uz nehraje nikto.

  • To jsou zase kecy :-D Prý snaha udržet zdravé herní prostředí. Jaký je, pro herní prostředí a fair play rozdíl mezi tím, kdy si 200 000 000 necheatuje a nebo si je koupím na store? :-D Rozdíl tam z in-game hlediska a vyváženosti hry vůbec žádný není. Takže jde jen o prachy a nic jiného. Škoda, že to neumí aspoň přiznat, že dokud jim za ekvivalent toho cheatu zaplatíte, tak jim vůbec vadit nebude.

  • SalemCZ

    se nedivte když vám tam při každým updatu dají věci za x mega

  • tuco

    Z clanku:

    "Umíte si představit věnovat se jedné hře sedm let v kuse, jednou si s pomocí chyby vydělat pár milionů dolarů a přes noc přijít úplně o všechno?"

    Vubec nevim jak GTA Online funguje, takze pouze obecny komentar k situaci kdy hrac/ka ve hre neco udela, to co udela neni nikde/presne definovany jako ze se to delat nema, a pak ten kdo tu hru vyrobil a ..  prodal,  takoveho hrace potresta. 

    Umite si predtavit hru bez glitchu a tedy bez trestu za jejich pouziti?


  • Grifus

    Muze mi nekdo vysvetlit co je na online modu zabavne? Ja ho zkousel asi 10x a pokazde vsude litali cheateri takze pro me zcela nezabavny = nehratelny.

    • Aja1984

      A tam nejdou zakládat privátní servery, když chcete jen coop s přáteli?

      • Grifus

        Jelikoz GTA 5 ma jeden jediny kamos, zbytek to nehraje, tak nevim. Kdyz sem to teda zkousel "klasicky" s publicem tak to vypadalo neco ve stylu - jedu po meste, sejme me typek v litajicim tanku. Ozivym se, sejme me typek v raketovym aute, ozivym se zapnu "nesmrtelnost" vuci hracum a nekdo mi zvetsil hlavu X-krat a s nekolika dalsima nas zavrel do jakesi zastavky na autobus (alespon nejak tak to vypadalo) kterou nechal litat ve vzduchu a ty ses mohl odpojit. Pak to zkousim zase, dojedu ve meste k nejakymu eventu kde se prihlasim a hodinu cekam az hra konecne vyhleda dost hracu na ten modu (od zavodu, nebo treba jakysi strileni v maskach v nekolikaclenych tymech v ruznych "dungeonech"). Verim ze kdo online zacal hrat hned po vydani uzil si dost zabavy, ale ted par mesicu zpet to pro novice vypadalo takto...

  • Maxianimal

    "Umíte si představit věnovat se jedné hře sedm let v kuse, jednou si s pomocí chyby vydělat pár milionů dolarů a přes noc přijít úplně o všechno?"


    Neumím, proto tyhle levárny nedělám. Simple as that.

  • Kdo jde točit Bogdana ? 😂 Občas ještě slyším tu hudbu a to jsem to hrál asi jen 3 týdny... Hráli jsme čtyři kluci z práce, tak u toho byla docela sranda. Ale omrzí to brzy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit