Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Je to docela škoda konečně se k tomu odhodlají a výsledek stojí za prd :/ teda příběh není špatný sráží to ale optimilizace bugy a tp, ai taky docela strašná a mlácení skamerou která si dělá co chce to dost kazí za mě teda 5/10. To ani nepočítám ty pády a nejsem sám, hrozná sranda dělat něco hotového ještě jednou tady asichtěli nafouknout herní dobu a ten finální boss byl tay přehnaně zdlouhavý a otravný. I docela neoriginální abych řekl pravdu. Graficky taky žádná hitparáda navíc antialiasing jak z Xboxu360/PS3 který tam vlastně ani pořásdně nebyl bylo to pěkně rozpité i z blízka animace tváří ušla, tohle za kolik litra a půl ? předražené jako Squadron! Jinak je to překvapivě zábavné, jen kdyby to nebylo tak těžkopádné 135GB taky nechápu kde sebrali😯😬😱

  • Ravenor

    No 7/10 je HODNĚ zavádějící výsledek. Hra je reálně naprostý hnus a krom kampaně naprosto zbytečná záležitost. A ta kampaň.......no zase tak slavná taky není, mě teda nenadchla ani trochu. Těch 5, možná i 6 z deseti bych ještě bral ale sedmička už je na tuhle blitku trochu moc. Připouštím, možná teď ze mě mluví strašlivé zklamání, protože jsem se na hru docela dlouho šíleně těšil, a nakonec to dopadlo takhle....ale i tak. Hra, která by měla nabídnou to hlavní PO DOHRÁNÍ kampaně, nabízí děsnou nudu a ještě nudu....a pak už nic. To si podle mě tak vysoké hodnocení nezaslouží

  • K té podpoře do budoucna. Každý měsíc nová postava a mise pokud se nepletu. Nimcéně takové ty líbivé věci jako pěkné oblečky, za to si už budeme muset zaplatit. Takže tím, že dostaneme novou postavu grátis z nás vývojáři vlastně vytahají další peníze. Docela chytré no. Dále ta podpora do budoucna znamená, že v následných 15-ti měsících se bude uvolňovat nejen jeden Avenger za druhým ale i přidávat různé časově omezené mise a úkoly.

  • Carnage666

    Já jsem s hrou spokojený. To jak si tvůrci dokázali vyhrát s každou postavou zvlášť a každá se hraje jinak a má svoje ikonický pohyby, útoku a schopnosti je prostě pecka. Co se týče příběhu tak bych klidně bral delší a jak se píše v recenzi absence záporáků mi vadí. Jediný větší negativum hry je technická stránka.

  • TheGGG

    spíš tak 4/10, takový propadák... radši se od toho držet dál, stejně jak od všech "her jako služba" a bugfestů...

  • Jack1947

    No, neřikám že malér ale taky to není úplně hra kterou člověk musá hned mít, ono už to bylo jasné z toho Dema... generická akce jen nechápu to jak myslí s tím "do budoucna na 10let" tohle moc nevypadá že by to vydrželo.

    • Oni nejspíš asi mysleli že budou přidávat další obsah s DLC.

      • Ano co jsem pochopil, tak jsou tak hodní, že za mlátičku za kterou chtějí 60e, jednou za čtvrt roku dostaneme novou postavičku a jednou za půl roku možná novou misi. :) 

        • Jack1947

          Spidermana nikdy hehe teda nikdy na pc ani Xboner ! 😛

        • MalyZeli

          Za chvilu to bude v predplatnym microsoft...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit