Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Tohle jsem dá se říct po polovině hry protrpěl ( zásadně neodcházím od neodehranejch he kapšoo) ! Hrůza vydat hru v takové grafice dneska! 

    Ono nacpat do podobné hry příběh a pak se snažit hráče unudit k smrti a zabít s nekonečnejma zástupama nepřítel které se sice střílí rozličnými zbraněmi ale žádnej pokus o inovaci tam prostě nebyl🤮

    Nejlepší na tom byli ty hlášky paradoxně ( ten dabér byl i v minulejch dílech) Jak udělat špatnou hru dá tám grafiku z roku 2005 a hratelnost naroubovat na nudnej příběh violá a blbost je nasvětě a to me ze začátku docela bavilo i !

  • Tanatonaut

    A místo Talos Principle 2 dělali tohle.  😠

  • Už dlouho jsem neviděl TAKHLE ošklivou hru...

  • Meow

    Moc pěkná recenze. Viděl jsem hodinový gameplay a vesměs souhlasím. Ve slevě 75 % či více si to pořídím. Zatím si vystačím s jinými podobnými hrami. :_) 

  • TheGGG

    koho toto může bavit...? Naprosto nudné a nezáživné run and gun už nemá v dnešní době místo...

    • Kissino81

      Mě to také baví.....řídil jsem se hodnocením a nic nečekal. A je to proste Serious Sam.

    • WortexCZ

      Me.

  • Izmæl

    Upřímně po takovýhle střílečkách už dneska nikdo netouží. Stejně jako nikdo netouží po hrách jako je Sniper Ghost Warrior a stejně ty hry pořád vycházejí a stejně jsou o govně. Proč se tvůrci pořád snaží? Copak jim nikdo nedělá pravděpodobnostní statistiky, kdy jim vypocitaji, že hra bude stát za prd a prodělá? 

    • WortexCZ

      Nikdo? To bych se rychle probudil. "Nikdo" netouzi po odpadech jako Firewatch, Dear Ester, Everybody Gone to Rapture. "Nikdo" chodi na pribehy do kina. "Nikdo" hraje hry proto, aby hral. Za me je tohle napriklad totalni pecka. Co clovek, to nazor. Ma ne-ucta.

      • Kissino81

        Přesně tak.

    • Corvus

      NIKDO? Já se na Sniper Ghost Warrior Contracts 2 těším. A to velice. A ne, není to žádný run & gun titul. Ale přesně naopak. Čili nechápu, proč je to tady vůbec zmiňováno... Navíc zrovna hraju Sniper Elite 4 na realistickou obtížnost. Takže své publikum tyhle tituly evidentně mají.

    • Lukass

      Ja treba vubec netouzim po Last Of Us 2

      • Derp_1337

        To si nalhává každý, kdo nemá PS4 😛


        TLoU2 je jedna z těch her, kde ji pomlouvají lidé, co ji vůbec nehráli, zatímco lidi, co si to zahráli, jsou spokojení.

        Prostě nepochopíš, jak je to dobré, dokud nezahraješ. Bohužel v téhle kategorii se nachází velká spousta nedoceňovaných her.

        • WortexCZ

          Hral. Nelibi. Moc pomaly. QUAKE for EVER!

          • Derp_1337

            Tak ne každý člověk je schopný hrát všechny žánry her.

            Mám třeba kamaráda, který hraje jenom fotbal (FIFA). Všechno ostatní je podle něj prý "nudné".

            Já osobně třeba moc nemusím závodní hry. Jelikož mě ale ten žánr nebaví, tak nebudu hodnotit jednotlivé hry s komentářem "pomalé a nelíbí se mi to". Prostě to jde mimo mě a nebudu ostatním vnucovat svůj zaujatý názor.

            • 0tecFura

              Třeba já dá se říct hraju úplně všechno. Proto vždycky nechápu, když někdo píše, že není co hrát. Já mám přesně opačný problém. Absolutně nestíhám odehrát vše, co bych chtěl. 

              Navíc mi nedělá problem hrát ani starý klasiky. Třeba baldurs gate jsem poprvé hrál a dohrál předloni. 

        • Kissino81

          TLoU1 žádný klenot teda nebyl. Říkám jako PC hráč co to poctivě odehrál na konzoli. Dobrá hra ano.Řemeslně odvedená práce. Ale je to jako když koukáte na postapo film a máte možnost do toho vstupovat a to celkem významně. Za mě 75%. Ale velmi přeceňované.

          • Derp_1337

            Tak dokonalá hra to nebylo, to jsem nikdy netvrdil. Ale neřekl bych, že to je zrovna "přeceňované". Spíš je to podceněné.

            Stačí se podívat na Metacritic User Score a jak s tím zamávali hateři, co hru vůbec nehráli.

            • Kissino81

              Můj subjektivní názor. Ale tušim, že tu vyšla recenze na PC a tam vesměs potvrdili můj názor. Žádný zázraky se nedějí ale pro konzolisty jasná modla. Jo a ti hateři vznikají vesměs tak, že si jdou zahrát něco naprosto přechváleného a zjistí, že je to jen obyčejná dobrá hra.

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                "ti hateři vznikají vesměs tak, že si jdou zahrát něco naprosto přechváleného a zjistí, že je to jen obyčejná dobrá hra."


                Většina haterů té hry patří do skupiny, která se považuje za "PC master race" a nemá doma konzoli, tak mě zajímá, jak se jim podařilo zahrát tu hru na PC 😉

                • 0tecFura

                  Reakce na příspěvek:

                  Třeba já jsem pcckar (poslední konzole co jsem měl byl vietnamsky padelek Nintenda v 90satkach) a v životě by mě nenapadlo hatit nějakou PS exkluzivitu a totálně nechápu co z toho ten dotyčný má, že tohle dělá. 

                  Popravdě jsem ani nepochopil takovou tu pc vs. konzole válku. Ať si každý hraje na tom co jemu vyhovuje nejvíc (i dark souls jsem dohrál na klávesnici s myší, ale Teda jen trojku, doma mám jedničku remastered a nejak se k tomu nemůžu dokopat 🙂) a proč má někdo nutkání druhyho poučovat na čem má hrát. 

        • Veskoslav

          Co to meleš? Jsem v polovině a jestli i ten zbytek bude stejný, tak ta hra je odpad oproti 1. dílu....Navíc Lukass má PSko, někdy už postoval i svůj profil.


          Jinak v mém okolí tu hru většina prodala, protože ji nehodlají hrát podruhé. Což v případě 1. dílu neznám nikoho, kdo by ho prodal.

          • Derp_1337

            Za ty roky kupní politika konzolových her se dost změnila. Dnes je prostě moderní si singplayerovou hru koupit, dohrát a obratem ji prodat a koupit si jinou. Čím dál tím více lidí postupně přechází na tenhle systém.


            Já třeba mám rovnou několik herních bazarových obchodů do 10 minut jízdy z domova. Tenhle bazarový prodej je rozhodně čím dál tím více rozšířenější.

        • Lukass

          Ja ale PS4 mam ty smudlo

          • Derp_1337

            Čest vyjímkám 😉

            Nicméně to nic nemění na tom, že PC hrači k dané věci většinou takhle nahlížejí.

            • Kissino81

              Já ho měl také. Než jsem se ho před rokem zbavil. Byl to fajn strávený s konzolí ale pro mě je PC.

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Tak PC je určitě vždycky lepší varianta, pokud si ji člověk může dovolit. Do PC člověk musí investovat podstatně víc než do konzole. "High-end" PC člověk nekoupí pod 40tisíc.

                Největším lákadlem konzolí jsou hlavně ty exluzivní hry, které na PC nenajdeš.

                Třeba takové PS3 jsem si koupil hlavně kvůli vynikajícímu The Last of Us, Heavy Rain a MGS4.

                PS4 jsem si hlavně koupil kvůli Uncharted 4, Ghost of Tsushima, God of War, The Last of Us 2, Horizon: Zero Dawn, Detroit Become Human a remasterované sérii Yakuza.

            • Kissino81

              Já ho měl také. Než jsem se ho před rokem zbavil. Byl to fajn strávený s konzolí ale pro mě je PC.

    • x_ander

      Já po nich třeba toužím. 

    • Já teda po přesně takových hrách toužím. Nemyslím samozřejmě nedodělaných, nebo nepropracovaných, ale styl hry jako byl původní Serious Sam 1 a 2 .  Naopak netoužím po tom co je tuposledních x let a to open world , kde se opakují questy a lokace aby zaplnili mapu.

      Bohužel toto vypadá na propadák, ale stejně to asi zkusíma udělám si názor sám.

    • Derp_1337

      Takový blábol. LOL

      Je zajímavé, jak dokážeš vyčíst z věštecké koule, že nikdo nechce hry jako Sniper Ghost Warrior. Měl by ses nad tím zamyslet. Kdyby si to nikdo nekupoval, tak by to taky nikdo nevydával. Ta hra si očividně své cílové publikum nejde.


      Nemůžu přesně mluvit o účetnictví menších herních studií, ale předpokládám, že vývoj jejich her nebude až tak finančně náročný jako vývoj typických AAA her od velkých studií. Takže nepotřebují několik miliónů prodaných kopií, aby se uživili.

    • 0tecFura

      Tyhle hry co říkáš bych řekl, že jsou relativně levný a dělají je relativně menší studia. Nepotřebuji prodat miliony kusů aby videlali. Řekl bych, že se jim to asi vyplácí a někdo to kupuje. Jinak by nedělali pořád další díly. 

      Třeba konkrétně serious sama až bude někde třeba za 200 stovky, tak ho nejspíš koupím. Jednou za čas si dám rád takovouhle na mozek nenáročnou akcnarnu. U takových her si tak jakoby odpocinu. 

      • nightborne

        To, dle mýho názoru, vůbec není špatnej plán. Ona ta odpočinková, uvolňující akce tam samozřejmě stále pořád je a vůbec není zlá, jenom za současnou cenovku je těch šest hodin hraní celkem k smíchu. Nemluvě o technických problémech. Ve slevě a po opravách bych se ale vůbec nebál doporučit =).

        • 0tecFura

          Super. Díky. Ani nevím jestli to delaj na pc krabicove. 

    • Veskoslav

      Nikdo netouží a to si vyčetl ze své křišťálové koule nebo si dělal anketu v potencionálním trhu více jak 100 miliónů hráčů?

  • Rudy

    Jestli toužíte po staromilském zážitku tak si zahrajte Ion Fury. To je oldschool jako řemen, ale nenundí.

    • uher

      Mě to teda nepřijde jako nějaká hitparáda. Když pominu bug "díky" kterýmu tu hru nemůžu dohrát, tak mě tam např. vytáčí nesmylně se teleportující nepřátelé do oblastí, které jsem celé vyčistil.

      Sakra i prastarej Doom je mě aspoň schované za dveřmi, které se po nějaké mé akci otevřely.

      V IF se prostě někde zjeví i když to vůbec nedává smysl. Takové diletantství mi nepřijde jako něco co bych měl chválit.

      Stejně jako nevýrazná hlavní postava, u které si autoři řekli, že když odcituje pár věcí z 80/90tkových filmových klasik, tak se z toho hráčům v gatích postaví stan...

      Dobré úmysly chválím a jsem rád, že někdo zase vyzkoušel vzdát poctu klasikám žánru, jen tomu ještě něco chybělo.

    • Thanquol

      Ok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit