Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ

    DLC vám zůstanou nebo vám je Epic vezme?

    • SalemCZ

      tak DLC tam jsou, ale trochu nechápu já mám koupenou hru a vlastně nemám nic navíc o proti těm co mají free hru? Jako čekal bych že dostanu alespon ten pass free

  • Mikit

    A já jsem tím ztratil přístup ke hře, kde jsem měl 400+ hodin. Ano, hra je stále dostupná i hráčům co ji na Steamu mají, ale s jedním detailem. Aby jste hru spustili, jste nucení vytvořit si Epic Games account.  


    Já vím, je to moje blbost, můžu jednoduše kliknout a hrát dál, ale když už týden co týden odolávám jejich rozdávání her, tak si to teď nezkazím. Nemám nic proti jejich exkluzivitám, beru to stejně jako když vyjde nějaká exkluzivita na konzole, ale tohle mi přijde opravdu jako podpásovka. Tohle už totiž není o volbě koupíš/nekoupíš, já už jsem si jí koupil, ale teď  jsem v pasti. Buď si vytvořím jejich účet a nebo už si hru, za kterou jsem zaplatil a koupil si DLC kvůli achievmentům, už nikdy nezahraju. Ještě bych pochopil, kdybych měl alespoň přístup k offline obsahu (zápasy s AI + splitscreen), ale ne, nedostanu se ani do menu. ☹


    Ale co, těch 400+ hodin bylo fajn, a užil jsem si je. Jen je škoda, skončit s hraním oblíbené hry tímto způsobem. Alespoň jsem se ale utvrdil v tom, že je dobře, že si poslední rok kupuji hry primárně na GOGu a všechny instalačky si hezky zálohuji na exterňák. K tomu mi nikdo přístup neodebere. 🙂


    • Tvl tak to asi tak moc oblíbená hra nebude když kvůli takové blbosti jako je jeden účet přestaneš hrát. Já jsem za to rád protože díky epicu je tam konečně cross-save takže můžu hrát s PlayStation progressem na kompu. Žádná prasarna to není.

      EDIT: a hraju na steamu a nic se v podstatě nezměnilo, nemusíš zapínat žádný epic client. Akorát slinkovat accounty. Jste jak malé děcka.

    • SalemCZ

      Jsem s tebou, jako taky jsem si koupil pár DLC a ted mi přijde že je to totálně zbytečný, ani nevím budou ještě fungovat. A kdy se Epic vykašle na update pro Steam verzi? (Pro lidi co jí mají koupenou)

    • haha tohle asi nikdy nepochopim ty musis byt v zivote asi hodne tvrdohlavej co? xDD 

    • Nějak si přece ty uživatele Epic musí získat jinak by tam nikdo neměl důvod chodit. Když to nejde rozdáváním her, protože sice už má účtů mraky, ale ty potvory jen vyzobají hry zdarma, ale u nich už nic kupovat nechtějí, tak to zkouší jinak. Koupí si hru i s hráči a doufají, že jim z toho skrz ingame store alespoň něco kápne.

      Ale souhlasím, že tohle je nové dno. Kam se hrabe přelepování krabiček se Steamem. Tam to šlo ještě zrušit a člověk je podporovat nemusel. Tady si koupíš hru a za pár let ji nemůžeš bez jejich účtu hrát.

      • Veskoslav

        Tím odradí i ten zbytek.

    • Maxianimal

      Ačoliv EGS využívám, a v Rocket League mám asi 500 hodin, tak tohle je prasárna nejvyššího kalibru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit