Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :) ale no tak... Po precteni recenze by jeden nabyl dojmu, ze se jedna o typickej cash grab - i v samotnym verdiktu je zminka o odflaknutym portu a presto si ta uboha kompilace mimo jiny 2 dekady starych her, ktera se prodava za 1500, odnese 9/10? Sice mi to pekne zvedlo tlak, ale asi mi nezbyde nic nez se s tim smirit -je to preci nazor autora, ze :) jen si uvedomte, ze kdyz uz jste jako jediny z CR zalistovany na Metacritic (jak se sami obcas radi chlubite), tak se timto defacto neprimo podilite na uspechu podobnejch praktik. Pamatujte - s velkou moci prichazi jeste vetsi zodpovednost ;) 

    • misk

      Každá jedna z tých hier prepisovala hernú históriu, dve z tých hier sa pravidelne objavujú v top 5 najlepších hier vôbec, sú vykladnou skriňou herného dizajnu, a super mario galaxy je 10/10 hra aj podľa dnešných standardov.. takže pod 9/10 hodnotenie proste klesnúť nemôže, akokoľvek sú Nintendo praktiky na facku, 

      • Veskoslav

        Jak nemůže? Pokud 1. hra i 2. hra jsou už zastaralé, nic nepřidávají, zlobí kamera, mechaniky atd. a ještě si za 3 hry řeknou 1600? A to, že se pravidelně umísťují v nějakém žebříčku? To je jako argumentace pro to, aby to "nešlo" pod 9/10? Nebo protože je to Nintendo, tak to může doprasit sebevíc? Ne nadarmo se říká fanouškům Nintenda Applisti herního světa. Téměř sekta, co odpustí cokoliv a kdykoliv, jenom na to stačí dát nálepku Nintendo.

        • Ale notak. Staří her nebyl, není a nebude hodnotící problém. Navíc 9/10 hodnotí všichni, nemusíte nadávat jen na místní.

          • Veskoslav

            Všichni by znamenalo, že na Meta například bude 90 % score, ale to není. Takže ne, nehodnotí...

            • Duchino

              Ber to tak, že hry recenzenta bavily i dnes, tak proč by tomu nemohl dát vysoké hodnocení? Navíc bych rád, aby Nintendo přineslo i další hry na Switch (hlavně Xenoblade Chronicles X ) a kolik si za to řekne, je na něm. Pokud o hru stojím a chci si udělat radost, koupím ji i za 1600 nebo si počkám na slevu, to je jedno. Prostě jsem rád, že na oblíbené platformě mám možnost tu hru hrát. Navíc ruku na srdce, konzolisti většinou nejsou takoví rejpalové jako PCčkáři, protože jsou více "casual" už z povahy věci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit