Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediné co trochu zamrzí je, že za ten HD patch chtějí 15e, představoval bych si lepší cenu pro vlastníky původní hry. Nicméně pro nové hráče je to za 20e slušná cena, ale MS mne touhle politikou lehce štve už jen tím že si za remaster AoE2 nechá zaplatit 2x a není mu to blbé. Holt je člověk zmlsaný jiným studii, kdy mu HD remastery přistanou samy v knihovně nebo jsou pro původní vlastníky za symboličtější cenu.

    • JohnyTheZik

      Narozdil od jinejch "HD patchu" je zrovna v AoE definitive verzich videt kus odvedeny prace. Zadny remastery takovyho rozsahu ti neprilitnou zdarma a srovnavat to prave s tema zadarmo je dost nefer, protoze to je presne to, co rikas - HD patch.

      • To srovnání se přímo nabízí. On kolikrát ten HD patch stačí a nikdo víc ani nechce, zbytek ať dají klidně jako DLC. Pak máš hry jako Commandos, které jsou ještě navíc osekané a ještě si je musíš znovu koupit.

        • JohnyTheZik

          Srovnavat spatnej remaster s dobrym remasterem je fakt kravina. Kdyz vic nechces, tak si stahni AoE 2 HD a DE neres, srovnavat to s Commandos fakt neni na miste.

        • LessPh

          Tak stahni HD patch pro puvodni verzi a mas to a jeste usetris. Pokud chces ale DE verzi tak ti MS nabizi slevu 25% pokud mas puvodni verzi...a to je skoro jako zadarmo a hned day one;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit