Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Hmm tohle zatím asi za krek nestojí ne v tomto stavu jak vyšlo, takže na tomse bude dělat po updatech nicméně... Modifikace zní zajímavě to bych u Ubisoftí hry ještě téhle vůbec nečekal 😯

  • dworkin

    Technická. Zdrojový kód je textová podoba kódu, který se dá vykonat (spustit), ne? Čili tady to, co uniklo, je zdrojový kód a assety, ne? Nejsem programátor, jen mě to zarazilo. :)

    • cibrut

      Jo, tzv. zdroják je prostě nezkompilovaný kód programu v textové podobě. Se zmíněnými assety (objekty, textury, levely/lokace, data animací, různé skripty apod.) nemá v tomhle pčípadě společného nic. Vzhledem k uváděné velikosti archivu 500-600GB tam bude nejspíš všechno nezkomprimované + samontý kód + hromada knihoven, resp. zase jen jejich zdrojáků ke zkompilování. Něco tam ale může chybět, něco přebývat a tak to nadšení moc nechápu, protože se může ukázat, že to nemá využití. Docela bych se divil, kdyby celá věc šla jednoduše a bezbolestně zkompilovat do stoprocentně běžící hry, dost o tom pochybuju.

      Řekl bych, že Ubisoft vidí problém spíš jednak v těch assetech a v možném reverse engineeringu kódu, navíc pokud tam bude i kód jejich engine Disrupt, tak asi taky nebudou moc nadšení, že to uniklo.

      • Hidden

        Ono realisticky, nikdo si to v zadnem vazne minenem produktu stejne nedovoli pouzit, protoze by z nej pravnici Ubisoftu pak sedreli kuzi. Rekl bych, ze je spise vice trapi ten bezpecnostni problem s unikem, nez ze se kod a assety dostaly ven. :)

  • Phillios191

    Právě to stahuji, tak jsem zvědav.

    • A co stahuješ? Čekáš že si to zbuildíš či co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit