Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po dohrání příběhu špatně fungující repetetivní nuda. Marvel má tolik zajímavých postav, záporáků, ale my musím šrotovat boty dál a dál :-/

    Ještě dodám, to se to Crystal Dynamics pouštěl do Tomb Raider Angel of Darkenss (2003), že to je odstrašující případ, že takhle ne, když udělali TR Legend. No možná konečně pochopí, jak těžké to měli tehdy vývojáři Core Design, kteří v šibeničním termínu museli dokončit hru, kterou prostě nestíhali protože se snažili o inovaci, a přeci jen vývoj her z PSX nevyžadoval tak dlouhou dobu jako právě PS2 tituly a ještě navíc tak velké sousto. Prostě TR Angel of Darkness byl zajímavej Tomb Raider, který se pokusil přijít s něčím novým, snažil se být adventurou, mít prvky stealth (tehdy ještě nebyl zaběhnutý model jak by měl fungovat a hlavně být zakomponován do grid systému hry), prvky vylepšování dovedností postavy a další. Škoda, že jim dal Eidos tehdy stopku a nenechal je ani dokončit Tomb Raider Anniversary Edition pro PSP. Vydavateli se zdála hra špatná. Možná vydavatel netušil, co hráči od TR chtějí. No nic z Lary je teď nudná postava a Avengers propadají.

  • bodmrazu

    Videl jsem nejake let's play a jako takovou singl player jednohubku na vikend bych si ji koupil, ale radeji az ve sleve, nebo az udelaji next gen verzi.

    Uz aby to Square poslal do slevy, pokud chteji moje penize. Ale cim driv, nez zacne vanocni sezona, pak tam bude plno.

    Anthem jsem ve sleve taky kupoval a na par hodin okay, ale ze bych hral roky multi player jako v Destiny 1 a 2 to nebylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit