Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Je to docela pozastavující, jenže dnešní doba chápu že Ubisofdt nechce podporovat lidi v plenění, drancování a mordování nebožáků mnich" To je tfůj🤮😠 ty ty ty.

    Ty Odysseovské "mordy" lisdí byli spíše úsměvné.

    Nevím no já bych neměl potřebu masakrovat nevinné lidi... i když Vikingzy byli bezohledný a drsný, národ, mohli tam být i lidští. Byt teda aspon že je možnost volby no... jako v Odyssey kde jsem se snažil nebýt zlý, nevědom co se může stát.

    • Thanquol

      tvoje požadavku na lore o assassinech jsou k smíchu. Pro tebe je AC škoda, to nekupuj. ušetříš   3 litry a dech. 

      • Jack1947

        3 litry ? lol navíc já si to určitě stáhnu tak bud v klidu... stejně mi to na mojí dýchavičné 770gtx nepojede nic moc což je sranda když AC:Odyssey mi jede na High detaily 😀 a tohle  nemá fakt novej engine ani dechberoucí efekty.

  • Thanquol

    Pamatuji tento trailer na Black Flag, kdy mi Edward byl prezentovaný, jako vyloženě temnej pirát a hra mi nebyla schopná tuhle stranu mince uspokojivě naservírovat. (asi by to bylo moc krvavý a oni potřebovali prodat co nejvíce věkovým skupinám) 

    Z Valhally jsem neviděl ani minutu hraní, ale hádám, že výsledný produkt nikdy nebude tak temný, jak Assassini jsou. Pro mě proto nejlepší díl byl Rogue, kde Assassiny opravdu ukázaly z té temné stránky, jako teroristy a masový vrahy. Ámen

    • Jack1947

      Tak nevím nebylo to špatnej spin off ale a Assassínama stejně jako čtverka nemělo moc společného, to ani nemají moc první dvě hry ale dost se jim blíží jednička dvojka asi nejvíce.

      • Thanquol

        Hrál jsi vůbec Black Flag? Za mě nej Assassinovatější hra ze všech a Edward je skvělá postava. Krásně jsem si připomenul, že AC není o dobry vs zlo, dobrý a zlý jsou obě strany zárověn zaleží kterou stranu mince máš zrovna na světle. Lepší než Ecio. Hlavně když si přečteš nějaký střípky z jeho minulosti a ta zavěrečná scéna v titulkach? Nadhera. Krásná odměna po dohraní. Náhodou super hra, super lore,  super postavy, osudy a konečně TO byl ten díl, kde to začlo nějak nabírat obrysy z hlediska WTF zlatý jablko - myslím ty precursory a Sage??!! genialní. (je teda pravda že musíš sbírat ty jeho flaštičky a v kanclu zase lístečky a pak tam máš spousty jinejch zaznamů (asi z truhel nevím sbíral jsem každou lokaci do konce) a odkazů na jiny hry Bioware nikdy nevydaný - třeba Chronicles Praha?!!! Ze by se valila na nás Praha konečně?!  , ale dobrý, když to člověk hraje na 100 procenta znova hezky s klidem každou misi třeba 3x-5x s no stress přistupem - trochu člověk musí vychytat jak se to vůbec ovláda. Teď jsem ji úspěšně dohrál znova a nastartoval DLC a asi pak vlítnu na Unity po srovnaní, kde byl v podstatě genialní pohyb dolů. Možná i Syndicate dám jako oplatku někdy příští týden, ale nějak se mi do něj nechce. Přišlo mi to jak mletí z úspěchu Black Flag s grab hookem - šplhadlem wtf? Ale třeba to nebude tak zlý. V každém připadě Unity si pamatuji jako takovej převrat  lození, tak se těším, jeslti si to pamatuji dobře. 

        A ty kulisy kde se BF odehrává. Mnam. 

        BTW ted je na UBI nějake vyprodej kde maj všechny Creedy -75 procent včetně Season Pussu. 

        • Jack1947

          Hrál jsem všechny a Black flag assasinovskej moc nebyl... byt je tam hned ze začátku Assinovo pirát...Unity byla promarněná šance a stalo se že se Ubisoftu přestali přehnané sliby řešit Unity a Watch dogs.

          • Thanquol

            Určitě byl hodně assassinovskej, ale ty nebudeč člověk, co se vrtá v lore, v creedu a myšlence jejim realistickém pojetí a stranách mince a jednotlivejch postavach jejich progresu. Patrně vůbec nemyslíš, když hraješ. 

            Unity je hodně podcenovavej titul, co se snažil hodně posunout pohyb, davy, pližení i boj. to že jsi si někdě přečetl něco  neznamená, že to musíš papouškovat a srovnani s Watch Dogs nechapu. 

            https://youtu.be/wzBJPOcmke0

            Názor ti neberu, ale píšeš howna z neznalosti a bez argumentace. 

            • Jack1947

              tak sdi to najdi měl to bejt jeden z launchovej titulů Xboxu hlavně pokud se nemýlím pS4 a víme jak to dopadlo, Prostě Black Flag dobré neurazilo ale moc Assasínovské to nebylo neberu ti že tě to bavilo mě taky ale já narozdíl od tebe neřeším historickou přesnost u většiny her i když pravda u těch válečnejch to zamrzí když jsou schválně přehnané a anení to Darkest of days nebo Necrovision( safra to bys si něco podobného dal) Hlavně ty 2roviny byly super.

  • Ještě podivnější je, že teď to nejde, když dva roky zpátky v Odyssey to nebyl problém. 

    Zabíjel si civilisty, přišli na tebe lovci odměn. Když si nehrál nejlehčí obtížnost a odměna byla dost vysoká, dokázali s tebou pěkně zacvičit. 

    Dokonce i civilisti po tobě šli, když si dělal moc velkej bordel. A posbírali si k tomu i zbraně z vojáků, který si předtím zabil. 

  • Sranda je, ze jde plenit vickrat.😄 Vcera jsem jel okolo toho nejblizsiho vesnici a byla u nej zase znacka na raid... tak jsem nevahala a zautocil znova... bedny byly vsechny prazdny, ale zase se spustil narek vesnicanu, znova jim to tam vypalite, znova ta epicka hudba... no proste fraska 😄 

    • Tohle mne u single player open worldů od Ubi neskutečně rozčiluje. U MMO rozdělení na instance a jejich respawnování chápu, ale v singlu to působí divně a rušivě. Navíc to ani nemá smysl, těch lokací je tolik, že je stejně dobrovolně nechcete čistit vícekrát, ale bohužel občas kvůli questům musíte.

    • Mozna se jim tam budu vylodovat pokazdy kdyz pojedu okolo 😄 vzpomnel jsem si na scenu z asterixe s tema piratama, jak si potom radsi sami vysekavali diru do lode, aby je obelix zase nezmasakroval .... 😄 

  • Poznámečka k tý hygienický pošpiněnosti - vikingové byli známí tím, že se víc myli, než Sasové, měli ‚moderní‘ sestřihy vlasů (nemluvim o půlvyholený lebce ze seriálu, spíš to byla nějaká divná patka) apod. Zdrojů asi najdeš spoustu, už nevím, kde jsem to zachytil, ale zmiňuje to třeba ten chlapík, co velmi fundovaně mluví v rozhovoru pro Reflex o rozdílu mezi AC Valhalla a historií (link nedávám, předpokládám, že tu nechcete linky jinam).

    • Corvus

      To jo, linky na vynikající a poučné interview s odborníkem se tady rovná banánu.

      • To byla ironie (fakt nevim)? Pokud se člověk nechová jako blb, tak to tady nijak zvlášť nečistěj, ne? Beru to jako takovou novinářskou solidaritu, že neprudim kvůli blbostem (čestná výjimka ten můj poslední příspěvek:), nedávám linky jinam a nechávám vypnutej adblock.

        • Jack1947

          Je vidět že jsi nový ještě neposkvrněný zdejším ehm... systémem. Šak zkus, něco namítnout( ani ze srandy ;)

  • Johnny

    já sem pro. plenění klášterů mi dělá nejakou vnitřní radost. Pač víra napáchala a páchá ve světě stále více škody. Víru bych zakázal, a konečně by bylo ve světě o trochu méně nenávisti

    • No mimochodem je vtipné, že člověk co je pro plenění klášterů, tedy řeholních řádů, které jsou míromilovnou formou křesťanství, a jenž přinášela v minulosti spíše pokrok, chce tím bojovat proti nenávisti ve světě. To od myšlení islámského teroristy nemá moc daleko. ty taky napadají ty nejjednodušší cíle ostatních civilizací. Pogratuluj si!

      • Veskoslav

        No není řád jako řád. A v 9. století na křesťanství nebylo absolutně nic mírumilovného. Spousta znalostí naopak byla díky křesťanství ztracena, zapomenuta nebo zakázána. Většina děl rané křesťanské literatury, vychází z řecké a římské.

        • Moc není jasné co jsi tím chtěl vyjádřit, krom toho, že jsi přesunul diskuzi na obecnou úroveň... Popíráš snad, že řeholnické řády v 9 století nebyly mírumilovné? Kolik valečnických řádů 9 století znáš? :-)

          • Veskoslav

            No ono taky kolik řeholních řádů v té době bylo? Většina kolik vznik? Narážím na fakt, že si začal sem plést nějaký Islám. Ale v době, kdy Vikingové plenili a terorizovali pobřeží, tak prostě křesťanství samo o sobě mírumilovné nebylo a kostel prostě představuje daný symbol.  Ve většině zemí na severu bylo naopak násilně prosazené a původní náboženství bylo tvrdě trestáno. 


            Navíc si pleteš kostel a klášter. Klášter bylo místo vzdělanosti, kostel nikoliv. 

            • Veskoslav

              Za poslední větu se omlouvám, moje chyba...Samozřejmě se bavíme o klášterech celou dobu. 

    • Thanquol

      Kdyby raději lidé měli tu viru. Pac to, co lidé dnes mají jako vnitřní motor a soubor hodnot je byt prase.  Zrát zrát zrát a zase zrát. Sežrat i bratra, podupat ty lidi v ceste a ideálně sežrat co je jejich. 

      Ty jsi jen důkaz. Co nemáš ty, nesmí mít nikdo. Prasečí logika prasečích lidi. Bych blil 

      • yeniczek

        Víru nikomu neberu, smysl církve ale ano.

      • Johnny

        kdyby všichni lidi měli víru. to by to dopadlo. Ne diky to už tady bylo. Víra v boha prostě do moderní civilizace nepatří. Stačí se podívat ja východ...  dělá to jen bordel.

    • V první řadě zakázat lidi co by něco pořád zakazovali.  

      • Johnny

        ámen bratře!! 😂

  • malachi

    ..no ..ten seriál teda tiež nieje bohvieaká výhra...dokonca aj terajší -barbarien sú pozeratelnejší ,a to som váhal či to pozriem ked to zrovnávali z vikingami ,ktorý  mi prídu len o  trochu lepší ako polský funn zaklínač..:D..-u mna bezkonkurenčne vedie Last Kingdom!!!-surovosť scén,postáv a jazyka,uveritelnosť prostredia-špiny...tomu nesiahajú vikingova ani po členky. :D...😎

    • Kissino81

      Vikingové = populární serál pro mladé. Mně stačily ukázky. Já tam viděl zmalované punk technaře vracející se z akce.

    • exoslav

      Ty jsi asi dobrý troll, Last Kingdom je stejná sra*ka jako Vikingové. Prý uvěřitelnost prostředí... dobrý joke :D 

      • malachi

        😂ach ..ked inteligencia bolí...😂

        • twicer

          to jo, když někdo nefandí stejné ptákovině jako ty, tak je automaticky ukrutný hlupák viď. :)

          • malachi

            "preeesne"...ako dlíš bratu...😉

    • Presne! Uthred je borec, byt mu scenaristi pripsali par hovezich napadu... Ale kam se na nej hrabe Ragnar

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit