Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosty souhlas s hodnocenim - je to prumer. Vic nez Destiny ci Borderlands bych to ale prirovnaval k Warframe - uvodni cast hry vyslovene evokuje Warframe a Orokin mapy. 12 ruznych obleku - pardon, avataru Archonu - take pripomina Warframe.

    Bohuzel ale ten kdo mel na starosti design boje a schopnosti trochu zapomel na zabavu - jedine co se zmenou avataru dostanete jsou trochu jine procenta pro jiny typ utoku a mozna nejky ten summon kdyz jdete do "Archon Fury". Jinak vse co mate jsou v zasade 3 komba (4x lehky utok, 3x lehky 1 tezky a 3x tezky) a dve techniky plus fury. Techniky jsou fajn, ale jsou jen 2 per zbran a jen 5 zbrani. 

    Pitome je, ze nepratele maji vic abilit, magii, strileni, leceni, buffy - ale to je asi pod uroven Archonu. A jestli se neco rozjede na vyssich urovnich, tak je to pozde.

    Zkratka pokud chci slash and loot, muzu prave tak znova pustit Warframe a prepnout jen na boj zblizka - a bude to mnohem vetsi zabava.

  • Už když jsem to viděl poprvé, tak jsem si říkal, to vypadá jak fantasy Ehm, sorry, hra jejíž jméno budiž zapovězeno, Anthem. 

  • victor

    Naprosto zbytečné naleštěné nextgen nic ...ale neříkejte že tenhle God průse. nebyl odhalitelný už z toho jak se prezentoval před vydáním :/ ...

    Bohužel jen grafika a frenetické mlácení dobrou hru nikdy neudělalo ...

    • Jack1947

      Kdyby to mlácení nebylo jen o lootu a bylo zábavné... třeba to není extra zlá hra ale na next gen je to málo. Nebýt Epicu možná to ani nemělo žádné závratné prodeje.

  • redicius

    Tak já budu v menšině :D Čekal jsem, jestli mi dojde PS5, nedošla, takže jak dohraju aktuální věci, kupuju Godfall na PC a rozhodně se na to i po přečtení recenze těším :D Mě bohužel vyhovuje, když je hra jednodušší, protože prostě sem lama a líbí se mi, když je to barevný atd.. Prostě Ryse to schytalo ze všech stran, já si Ryse maximálně užil. I jedoduchej hlupáček si prostě chce zahrát, tak mi to neberte :D

    • victor

      ;) Mám dojem , že her pro takové s kterymi jsi se ztotožnil je nextgen od nextgenu víc a víc ....za mne ani ten Watch Dogs není dvakrát náročná hra na přemýšlení ...

      • redicius

        Tak to souhlas, Legion jsem zrovna dohrál, spíš než abych se u toho potil s mozkem sem si užíval bouračky atd.. Stejný zážitek očekávám ostatně od novýho Assasína, prostě se jen tak vyblbnout a vypnout.. ale to patří k mé práci a k tomu, že mám děcka, kdy prostě večer sednu a chci vypnout od úplně všeho a v podstatě mi stačí, že je to barevný a že se to hýbe :D

        • Jack1947

          Vypnout na 70 hodin... to spíše nějaká střílečka napsal bych COD BO CW ale tam by ten multiplayer mohl spíše naštvat.

  • Hmm a že prej se z traileru nedá vyčíst, že je hra naleštěný h*vno. 🙂

  • cNNk

    Uz podle traileru to vypadalo obsahem jako horsi mobilni hra a to jak se to na konferencich snazili tlacit na silu ukazovalo spis na pruser.

  • Hru jsem dostal ke grafice RAdeon a musím politovat autora recenze, že dospěl ve hře tak daleko. Já se po 10 minutách snažil přemlouvat sám sebe, že to určitě přijde. Ale nepřišlo. Po hodině šla hra z disku. Zápory, které píše autor recenze si vynásobte  x10. Hra je naprosto nudná,  hrdina nemastný neslaný, vizuál opravdu sen nějaké milenky ruského miliardáře. Jen bych tady doplnil, že vůbec ani trochu není povedený. Když to srovnám s 5 let starým GTA5, novou Mafiíí Definitive nebo třeba podobnou rubačkou (kteoru jsem mimochodomem dostal k minulé grafice AMD taky zdarma a je to proti tomuto o miliardu procent zabávnější hra) DMC 5, tak je to jako srovnat Trabant s Ferrari. A Godfall je ten Trabant. Nechápu, co by na tomhle nezvládl PS4. Hra  je graficky na úrovni mozná roku 2010. TOhle je hra tak pro PS3. Ale grafika dělá 5 procent zábavy, zbytek je příběh, hratelnost. Jak píše autor není zde nic. Vůbec nic. Ta hra je úplně prázdná. Za mě tuto hru hodnotím 0/10. Tohle není ani béčková hra. To je prostě totální odpad.

    • Bumtaratabumbumbum

      0/10 se snad dává hrám, které nejdou ani spustit. Na internetu jsem narazil na lidi, co se o Godfallu vyjadřovali i celkem pozitivně, takže nějaké kvality to mít musí. Nepřehánějme.

      • TAk pokud ti k hernímu zážitku stačí volit páčkou směr a pak jen mačkat 2 tlačítka, tak proč ne. Mě tohle ale opravdu nebaví ani hodinu. Za hodinu se můžu parádně odrelaxovat třemi zápasy ve Fifě. Tady jsem jen šel koridorem a mačkal RB nebo RT. Ani obranné LB není třeba používat. Když tě zabijí, vrátí tě to o 5metrů zpátky s plným životem. A nepřátelé, které jsi vyrubal jsou mrtví, ty které ne stačí dorazit. A jdseš dál. Navíc ti nepřátelé jsou pořád dokola ti stejní. Jak kdyby jsi rubal někde v nějaké klonovací klinice. Pořád dokola to samé. A díky příšerné grafice máš pocit, že jsi pořád na jednom místě. Pořád dokola nějaké lesklé nevím co. Fakt to není zábavné ani trochu, protože tady není ani elementární náznak nějakých těžkostí. Prostě jen jdeš a mačkáš s rychlou kadencí tlačítko. A grafika je naprosto otřesná. A o hrdinovi se ani nebudu vyjadřovat. Nějaký hybrid mezio vlkem, člověkem a krysou. Neřekl bych ani nulové, spíše záporné charisma. Třeba takový Trevor v GTA5 je záporák se špinavým tričkem, ale miluješ si za něho zahrát. TAdy se za toho hrdinu opravdu stydíš. Pro mě opravdu 0/10.

        • Bumtaratabumbumbum

          Přijde mi, že tu hru vůbec nevnímáš v kontextu ostatních her. Pokud bys tomuhle dal 0/10, co bys pak dal těm haldám neznámých her na steamu, kterých jsou tam mraky a mnohé z nich ani nejdou pořádně spustit. Jsou to přesně takové ty hry, co mají do deseti uživatelských recenzí, třeba do 50 koupí (stažení) a těch her jsou na steamu fakt mraky. Proti těm hrám může být vnímán Godfall skoro jako veledílo. A jak jsem psal, narazil jsem na facebooku na lidi, co se o Godfallu vyjadřovali pozitivně, které ta hra bavila a v coopu s kamarády si ji opravdu užili. 0/10 je prostě naprosto zcestné. Mimochodem, někde se tady na gamesech dá objevit vysvětlení, co každé hodnotící číslo znamená, co musí hra mít/nemít, aby hra mohla být tím kterým číslem ohodnocena.

  • Kosac

    ExcluZííííívvvvvvv 

    • TheGGG

      hra není exkluzivita, ale dobrý pokus....

      • victor

        Klidně by být mohla ( na PS5) a nikomu by stejně nechyběla ale měla by i mizerné prodeje proto šířit všem dokud to někdo koupí  ;DDD

        • TheGGG

          ????? není a nikdy to neměla být exklusivita. To je podstatné.

          • victor

            Tím bych si zas nebyl tak jistý ....na exkluzivitě pracovali a dotáhli to na PS5 a Epic ;) Ostatně PS5 zmiňují autoři snad na každém rohu a je i v kartě hry od Google  .Ale je jasné že exkluzivita by téhle hře ještě víc zavařila 

            • TheGGG

              maximálně tak časová exklusivita na některé platformy, ale moc exklusivní to tedy není, když to vyjde na PC i PS a dost možná i na další platformy v budoucnu.

              A rozhodně to nelze považovat za PS exklusivitu. Že to víc propagují v rámci jedné platformy, to na věci nic nemění. Některé díly CoD se taky propagovaly jen skrz PS a PS akce a pak to vyšlo všude jinde.

  • TheGGG

    uf toto vypadá, jak kdyby nějak dokázali vizualizovat sny a představy 10 letého kluka o fantasy světě.

    Naprostý brak a velice nudní a nenápadití nepřátelé.

    Chápu, že tech-demo nebude žádné terno, ale oproti tomuto byly order nebo ryse zlaté hry....

    • Jack1947

      Ryse jsem si docela po letech ( púort na pc) užil, ale chápu že se to prostě nepovedlo - potenciál zde byl zcela nevyužit.

    • Carnage666

      Oproti tomuhle byl Order masterpiece 😀 a teď vážně, Order mě bavil a vizualně to bylo fakt luxusní (škoda že nešel vypnout film grain) akorát ta délka to zabila no.

  • Jack1947

    To je exkluzivka kterou si může EPic a PS5 fakt nechat 😉😛

    • Ona to hlavně není exkluzivita. Vyjde to se zpožděním i na ostatní platformy


      • victor

        Časová exkluzivita je způsob exkluzivity z které mají těžit preferované platformy.Tak to je , ať se nám to líbí či ne. 

      • Vždyť to vyšlo hned první den na PC.

        • victor

          Pokud vyšlo jen na Epic tak jako by nikdy na PC nevyšlo 😂

          • Co je to za nesmyslny komentář Takže fifa taky nikdy na PC nevyšla protože jen Origin?

    • Carnage666

      To teda, ale určitě budeš mezi prvníma až to Epic bude rozdávat zadarmo 😀

      • Jack1947

        Nepopírám 😉😛

    • Thanquol

      Asi tě nikdo nic nenutí kupovat, nebo jo? 

      • Morraw

        On a něco kupovat 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit