Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • godycz

    pokud do tech 100 mega pocitaji i reklamu, kdyz jeden trailer stoji 1mega, tak to je docela ok.

    • Maxianimal

      Nepočítají.

  • victor

    Spíš to jen nechce omýlat dokolečka vymlácenou slámu jak to dělá Ubisoft ...a udělat v nastavající generaci taky něco pro mecha nadšence .Přece jen dát do TLOU2 motorku tak ani ty exkluzivity Sony od sebe nerozpoznám :/

  • TheGGG

    minimálně polovina z top 10 nejlepších her co jsem v této generaci hrál byly PS exklusivity od sony studií.... takže díky sony a doufám, že budete tuto politiku udržovat i nadále. Těch 10 éček na víc klidně  připlatím za pořádné SP AAA hry.

    • Maxianimal

      Je to tak. Sice ta cena, vzhledem k tomu, jak jsou hry jako celek v dnešní době populární, mi přijde netřeba zvedat, tak PS exkluzivity tuhe generaci předvedli neskutečný tóčo.

      • LiarForHire1

        A ta optimalizace, to je úplná nádhera. Ty hry tam jedou úžasně s vyjímkou Days Gone. Člověk si potom pustí něco od patlalů z Ubi nebo EA a chce se mu blít ze špatné optimalizace a celkové nízké kvality oproti Sony titulům.

        • Maxianimal

          Hele já kvůli tomuhle  (tedy nejen kvůli tomu, ale hlavně kvůli tomu) nedohrál Tsushimu, protože někdy mi to padalo třeba na 15 FPS a to je zkrátka absolutně nehratelný.

          • TheGGG

            já hrál tsushimu na PS4 pro a tam v režimu výkonu běží na naprosto stabilních 30fps. Základní PS4 jsem nezkoušel, ale tam by to mělo být mezi 25-30fps... takže možná ti blbne konzole.

            Jinak Tsushima za mě geniální hra a jasná hra roku. Pro mě jeden z nejlepších open worldů za posledních několik let.

            • Maxianimal

              Kdepak, všechny ostatní hry běží normálně, tohle se mi dělo pouze a jen u Tsushimi. Za mě to rozhodně není hra roku, dokonce to podle mě není ani nijak vyjímečná hra, ale o tom se tu hádat nebudu, sami sebe nepřesvědčíme o opaku. :)

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                no a máš PS4 nebo PS4 pro? Protože já mám ps4 pro a tam to běží stabilně na 30fps a všechny benchmarky na YT jasně ukazují, že PS4 verze běží mezi 25-30fps. Tudiž chyba není na straně hry.

                Jinak vyjmečná hra to samozřejmě je. Po xxx letech čekání dostali konečně všichni příznivci japonska, samurajských filmů, samurajských anime atd. hru, která důstojně a bez fantasy prvků reprezentuje toto období. Navíc má topový příběh, souboják, postavy, grafiku, hudbu atd. V tomto roce prostě nic lepšího nevyšlo a za mě hra posledních několika let. Po failu tlou 2 skutečně luxusní hra.

                • Maxianimal

                  Reakce na příspěvek:

                  Mám PS4 slim a souboj s Tengu Demonem v kruhu vran byl okolo 15 FPS, o tom se nehodlám dál bavit. Dal jsem ho, ale bylo to něco příšernýho. Jinak když už se teda chceš hádat, tak: příběh mě šíleně nudil, vedlejšáky byly lepší. SOuboják mi přišel oproti třeba Sekiru tak šíleně nepřesný, že jsem si na něj prostě nezvykl. Různý postoje fajn, ale nic už několikrát viděného v mnohem lepší formě. Grafika je hezká, ale RDR2 vypadá o generaci lépe.  Postavy nevím, nikdo mě tam nezaujal, možná ten vožrala? Jinak si vzpomenu akorát na tu zlodějku a to je klišeé nad klišé. 

                  Jak říkám, není to špatná hra, ale stejně jako Days Gone je tohle jedna z mála exkluzivit, kterou jsem kvůli nudě a průměrnosti nedohrál. Někoho, koho jó baví téma samurajů to asi chytne víc, ale já po těch uhýkaných nadšených recenzích čekal něco neviděného. No, a nestalo se. Tak, přesvědčil jsem tě o něčem? Ne? Já ti to říkal.

                  • LiarForHire1

                    Reakce na příspěvek:

                    Na tyto názory máš nárok, ale tvrzení o fps je zcela vyvrácené profesionálním měřením Digital Foundry. Ta hra má stabilní FPS, takže se může jednat jedině o vadný kus PS4 na tvojí straně.

                    • Maxianimal

                      Reakce na příspěvek:

                      Jak píšu, u jiné hry se mi nic podobného nestalo, ani předtím ani potom. Ani u RDR2, která je vizuálně ještě trochu jinde, tam to běželo stabilně. Asi tak ;)

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    příběh nudil tebe, mě přišel úžasný. Mnohem lepší jak cringe fest tlou 2. Vlastně jeden z nejlepších za poslední roky. Postavy si budu pamatovat ještě hodně dlouho, za mě lepší jak god of war, uncharted nebo horizon.

                    Souboják byl hodně unikátní a neznám jiný open world podobného typu, kde by byl souboják na stejně kvalitní úrovni. Sekiro mělo možná souboják o něco lepší, ale FS sám má dlouhou historii mizerných hitboxů a nepřesností v soubojácích.

                    RDR2 byl možná lepší po technické stránce, ale jinak utahaná příšerná nuda (a rozhodně ne lepší grafika o generaci). Spousta pěkných detailů ano, ale pokud člověk není zarytý fanoušek westernů, tak se nad tou prašnou hrou nudí. Tsushima se svou hrou barev a světel mě bavila mnohem víc a je také mnohem příjemější na pohled.

                    Jinak to že napíšu svůj názor není hádání, ty si hraj co chceš.

                    A 15 fps jsi tedy měl ty, je to možné, no já budu věřit svým zkušenostem z PS4 pro a testům na YT.

                    Každopádně trvám na tom, že nic lepšího tento rok zatím nevyšlo. Není divu, že user score na MT je tak vysoké a lidé tuto hru milují, za mě 10/10, pro fanoušky feudálního japonska povinnost.
                    BTW: po pár patchích je z days gone nejlepší zombie open world, kterému může konkurovat jen dying light

        • TheGGG

          days gone už běží dost dobře.... bohužel prvních x měsíců bylo dost problémových

    • Stormangels

      Pravda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit