Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak mně teda tohle žíly netrhá.  Jestli se hodnotí leden-prosinec nebo prosinec-listopad mi přijde fakt celkem jedno. Je to stejný jako kdyby Cyberpunk vyšel v lednu no. To, že se to zrovna letos takhle sešlo je prostě jenom náhoda. Chápu, že to teda nejsou nejlepší hry za 2020 a vypadá to blbě ale to je tak všechno. Jestli je tohle podmínka pro to abychom mohli mít takovouhle akci tak ji s klidem přijmu.

  • celoush

    Když si člověk najde už deset let staré video "Angry Joe Interviews Geoff Keighley", tak se musí sám sebe ptát, jak moc jsme se do té doby posunuli?

  • zx_spektrum

    Jako celkem seriózní beru BAFTA Game Awards o kterých v článku není ani prd. Ocenění za 2020 proběhne v březnu, minulý ročník: https://www.bafta.org/games/awards/bafta-games-awards-nominations-and-winners-2020

    A ano, samozřejmě to možná není tak populární, třeba protože to není marketingová akce.

    • iSpirit

      BAFTA je dost neobjektivní, většinou vyhraje hra, která je USA/ENG

  • TheGGG

    filmové udílení cen už je taky jen špatný vtip, kde o kvalitu snímků vůbec nejde. Oscary snad už nikdo nemůže brát vážně, po jejich posledních krocích... herní ceny jsou přehlídka trapnosti na minimálně stejné úrovni. Z akcí na xxx hodin bych vyházel reklamy, celebrity, blbé šplechty, e-sportovní kouče a koncerty, nechal jen pár trailerů, herních ukázek, rozdání sošek a nazdar. No jo, ono ale i to samotné udílení cen bude trapné. Mě je naprosto jasné kdo a proč zhrábne všechny videoherní ceny v tomto roce v každé myslitelné kategorii... s kvalitou to nebude mít nic společného.... Stačí se podívat na výsledky cringefestu golden joystick 2020

    • Na druhou stranu, proč ne. na nominace se čék podívá a u cringe a celebrit se zasměje. A že je víc nezávislých subjektů je aspoň záruka kvality/konkurence. 

      Raději toto, jak nic nebo nějaké suprčupr oficiální oscary.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit