Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • netUSblb

    Tuhle hru nezachrání už ani Chuck.

  • victor

    Ta hra měla potenciál , ovšem jediný potencial co má dneska je P2W ... 

  • cNNk

    Muzete mi rict jak si ve WoT koupim tu vyhru? :D tyhle p2w breciky me vzdy pobavi.

    • Derp_1337

      Za 1.) Hraješ nejvyšší tier? Tam to bez prémiového účtu dlouhodobě nejde hrát, protože Wargaming potichu* postupně snižuje příjmy za bitvy. Prostě dlouhodobě hrát nejvyšší tier je ztrátové. Jediné řešení je investovat do premiového účtu (a nebo hrát za nějaký z top klanů, pokud máš dostatečný skill).


      Za 2.) Hra umožňuje hráčům kompenzovat nepříznivé podmínky (špatný MatchMaking) a nebo absenci skillu nákupem Gold munice. Nákup Gold munice se ale velmi prodraží a tudíž to hráče opět tlačí k investice do premióvého účtu.


      Technicky vzato by bylo přesnější to označit za "pay to play", ale P2W k tomu nemá daleko. Bez premka si střelbou z goldové munice uděláš masivní díru v herní měně a tudíž si nemůžeš dovolit moc často tak hrát. Jinými slovy ti, co mají premiový účet, si můžou dovolit pálit gold munici ve velkém.

      -----------------------------------------------------------------

      AD * : Napsal jsem potichu, protože změny v příjmech nikdy nenajdeš v žádném changelog. WG tohle neuvádí. Tohle zjistíš jenom ze zpětné vazby ostatních hráčů, když jim po patchi najednou klesli příjmy z různých tanků.

      Uvedu příklad pro pochopení: za kombinaci několika faktorů (za vyhranou bitvu + za nějaký určitý dmg a počet killů + za spotování pro spoluhráče + za určitý počet dmg bloknutý tvým pancířem) dostaneš o trochu méně herní měny než před patchem.

      • cNNk

        Ta hra ma ted tolik berlicek, ze se da v pohode hrat i bez premium uctu.  Bezi ti tam vecne snad 20+ ruznych misi najednou, muzes si pustit osobni zalohy, pustit si klanove zalohy na vetsi prijem kreditu taky dneska neni problem, protoze ty bedny na jejich vyrobu padaj i z randomu a z novych misi jich pada tolik, ze i lama klan na to v pohode dosahne. V ty hre se da vyjezdit kde co, kazdou chvilku jsou tam premium tanky jenom za hrani. Takze i lidi bez jedine investice jich muzou mit dneska uz desitky.  Samozrejme pokud je nekdo levej, tak se mu pak hraje spatne, ale to neni chyba na strane hry.

        • Derp_1337

          Hele, já tu hru hrál tak dobře, že jsem byl v jednom z top 15 klanů na EU serveru a do hry prakticky neinvestoval ani korunu, protože mi vše proplatili příjmy z klanu. V garáži jsem měl přes 200 tanků, takže mám velmi dobrou představu, jak fungovala herní ekonomika a nákup nových tanků. Opravdu mi nemusíš vykládat něco tom, jak se ta hra dá hrát.


          Navzdory faktu, že jsem do hry neinvestoval prachy, tak se mi nelíbilo, kam WG směřuje vývoj. Krok za krokem se to postupně měnilo na arkádu, která upředňostňovala lamky, kteří do hry budou sypat prachy.

  • Jack1947

    Hezké no, ale tu hru nehraji takže mě to vlastně zajímat moc nemusí 😉😛

    Ten Pz.Sfl. IC s posádkou na 100% zní hezky... ale i tak asi zkoušet tuhle p2w hovadinu nebudu znova.

  • Derp_1337

    Na WoT jsem dávno zanevřel. Vývojáři tu hru úplně zničili a udělali z ní P2W arkádu. Velká škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit