Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jarisko84

    Univesum massefektu je take velke a oni nas stale spajaju s uz poznanymi rasami... preco nemozme ist zas objavovat??

    • Anon-ym

      V Andromedě přinesli nové rasy a všichni to zhejtili.

      • Ale ne kvůli rasám, ale kvůli tomu, že to byla úplně jiná hra (místo bioware příběhové hry z toho bylo najednou ubisoftí copy+paste vysbírávání ikonek na mapě)

    • BlueAsari

      Lebo ľudia by sa búrili a nehrali to, vidíš, ako dopadla Andromeda bez Sheparda. Dostala viac hejtu ako by si zaslúžila, len preto, že to nie je to ich staré dobré. 

      • Ja si myslim ze ten hate co dostalala andromeda nebylo kvuli tomu ze tam nebyl Sheppard. Ale kvuli tomu co provedli s koncem trojky a teda hlavne kvuli tomu ze to byl proste spatnej Mass Effect.

        • Jack1947

          Hlavně si ho ve finále tolik  nezasloužila.

        • Na tu hru se nadavalo tolik ze ve finale si zaslouzila jen asi 10% toho co opravdu dostala... Lidi to fakt prehaneli, jen protoze to prece bylo "in."

          • Derp_1337

            Lidi tomu nenadávali, protože to bylo "in", ale protože byli zklamaní.

            Kdyby ME3 nebyl třetí a závěrečný díl série a jmenovalo se to úplně jinak a bylo to s jinými postavami, tak by to pro většinu hráčů bylo "dobré sci-fi s divným koncem". Ale jelikož to byla poslední kapitola v příběhu o Sheppardovi, tak hráči očekávali nějaký uspokojivý konec, ale ten nedostali a místo toho dostali tristní trapas.


            Navíc problém byl vyeskalován vývojáři Bioware, kteří nastartovali neskutečný hype na tiskovkách s proslovy typu "Everything will matter in the end!" Ale to byli lži. Na ničem nezáleželo a bez ohledu na to, co jsi udělal, tak jsi dostal ten tristní tříbarevný konec.

      • Carnage666

        No jenže v Andromedě bylo ještě míň druhů a ras mimozemštanů než např. v jeničce ME. Pokud si dobře vzpomínám dostali jsme jednu novou přátelskou rasu a jednu nepřátelskou a jinak chybělo dost dalších co byli v původní. V kontextu příběhu že v Andromedě jsme nový to chápu že nepřiletí hned všechny rasy ale proč jich je v té nové tak málo?

        • BlueAsari

          Môj skromný názor je taký, že to mal byť začiatok novej série, kde sa rasy ukážu postupne. My sme hlavne kolonizátori, ktorí prišli na svojich lodiach, v našej pôvodnej zostave, kde je väčšina rás pôvodná. Keby tam prídeme a máme tam 4 nové rasy, začalo by to byť preplácané a neprehľadné a ono možno až tak nedáva zmysel, aby si pri kolonizovaní našiel hneď všetky rasy. V ďalších dieloch by určite niečo pribudlo. Máme síce Angaranov, Kettov a Remnantov, ale podľa mňa by došli aj iné rasy, ktoré kedysi v rozhovore spomenul Jaal. A možno by sme sa dočkali aj Jardaanov. Lebo my sme boli len v jednom Heleus Clustri, a nemáme zatiaľ techniku lietať po celej galaxii. V Milky Way sme lietali medzi viacerými Clustrami, tak sme našli viacej rás. V Andromede jeden Cluster, tak len zopár rás. Snáď si to pamätám správne. 

          • Jevo83

            Tvoj prispevok musim odfotit a poslat vsetkym ex-frajerkam spolu s textom: vidis? Da sa to!😍😎

            • BlueAsari

              Veľmi pekne ďakujem, ale čím som si to zaslúžila? 😂

              • Jevo83

                Reakce na příspěvek:

                No predsa tvojim prehladom o lore ME :) a este vzdy ma potesi ked vidim babu hrat hry komplikovanejsie nez tetris a tisic variacii farmville :)

                • BlueAsari

                  Reakce na příspěvek:

                  To som celkom prekvapená, lebo dnešné ženy veľa hrajú, ale asi v našich končinách viacej nejaké mobilné candy crush :D sú hry o ktorých sa dá rozprávať hodiny, ME, DA, Skyrim,... držím palce, nech natrafíš na nejakú gamerku IRL :)

  • BlueAsari

    Prispejem svojou troškou, čo som našla na twittri :)

    Okrem oznámenia hry v noci Mike Gamble oznámil návrat zopár starých veteránov, ktorí pracovali na pôvodnej trilógii - Derek Watts, Brenon Holmes, Parrish Ley, Dusty Everman. Čo sa týka zasadenia hry, tak nie je nič potvrdené, ale hinty z artov a traileru naznačujú, že by to mohol byť mix hier z Milky Way a Andromedy. Na artoch boli Salarian, Drell, Angaran a teraz v traileri aj Krogan. Liara je staršia, takže mohlo ubehnúť zopár desiatok-stoviek rokov. Pod príspevok Gamblovi napísali, že je smutné, že BW opustil Andromedu, lebo množstvo fanúšikov dúfalo v pokračovanie - on na to odpísal, že máme byť trpezliví a uvidíme.... Možno ďalší dôkaz pre obe galaxie... Inak hra je v skorej produkcii.

  • Já teda nevim, školy nemam, ale vytahovat z hrobu Sheparda mi připadá zbytečný, až stupidní. Jeho příběh je uzavřenej, tak dejme šanci zazářit někomu dalšímu. Navíc se v tom universu stala spousta zajímavejch událostí, který se daj prozkoumat víc do hloubky. Máme tu Rachni Wars, Krogan Rebellions (v obojim by jako bonus moh bejt Wrex, protože pokud mě paměť neklame, přímo se jich účastnil), First Contact War proti Turianům, 2 roky mezi jedničkou a dvojkou, kdy byl Shepard technicky mrtvej, ale všichni jeho kámoši provozovali po galaxii různé skopičiny, konflikt Quarianů a Gethů. Nebo se dá jít dál do budoucnosti - protože třeba Krogani by pár set let po válce s Reaprama mohli zase začít zlobit. Prostě je toho hafo. A všechny tyhle události bych viděl v herním zpracování radši, než dalšího Sheparda.

  • Inquisitor

    Opravdu bych se rád těšil, ale už tomu nějak nevěřím. Snad tentokrát překvapí příjemně.

  • Ghost77

    Nevim, nevim.. myslim, že to, že našla nášivku s logem N7, zdaleka neznamená, že se naznačuje návrat Sheparda. Mně to spíš evokuje, že je fakt tuhej, ale že chtěj navázat na původní trilogii.. Bohužel odchod Hudsona je podle mě jasný signál, že to nevyvíjí tak, jak by si představoval a nechce pod tím být "podepsaný"..

    • Tak ta N7 nasivka Sheparda opravdu neevokuje. Prece jen to byl program kde bylo vic vojaku. To proc vsichni ocekavaji Sheparda je ze evidentne vybrali cervenej konec jako kanonickej a tam asi prezil :) Ale osobne myslim ze tam nebude....Klidne to muze byt 200 let po trojce a Liare bude porad skoro pubertak...

      • Tak Mass relays jsou stary miliony let,  litaj tam obrovsky vesmirny brouci co kazdych 50 000 let vyhladi skoro vsechen zivot. Myslim ze nasivka co prezije 200 let je to nejmensi:) Plus Normandy zustala trcet nekde buhvi kde a bez Mass Relay jim ta cesta asi chvili zabrala.

      • uher

        Že by jako 200 let byla pořád stejná nášivka bez nějaké změny?

      • Inquisitor

        Pravda. Proto možná zvolili Liaru, protože klidně žije tisíc let a to dává opravdu velký prostor k manévrování. 

        Možná teď v chystané předělávce, přepracují konec třetího dílu a tím si připraví půdu pro pokračování. 

        • Sem na to zvedavej, jestli v ty predelavce budou nejake zmeny nebo ne. Hudson se pry nekde vyjadril ze ne, ale kdo vi...

    • LadaVanBar

      Ja mam nejaky disgraficky problem, dycky kdyz rano vstanu, trefim nahlasit misto reagovat. opet omylem, asi uz poseste letos, omluva Ghostovi a prosba adminum, at to nahlasit opet ignoruji.


      Co jsem chtel napsat je, ze sdilim obavu, pac vubec neusim kdo za tim stoji, takze to bude loterie. Driv mel clovek aspon jakous takous predstavu, kazdy jmeno, at uz Hudson, Druckman, Badowski, je citelny, i kdyz se nemusi libit vsem, clovek vi co od hry muze cekat.

      Protoze ted hraju celou trilogii uz asi podvanacte, tak bych si moc pral na 2021 po tom remasteru jeste jeden dil, klidne bez Sheparda, ale aspon s nekterymi postavami z puv trilogie, kde by se respektovalo rozhodnuti ze trojky. 

  • TheGGG

    to bude cringefest jako celé bioware, celý game awards a většina západní produkce v posledních letech...

  • YES, pokračování nejlepší série všech dob. Hra, která má věsměs ocenění 10/10. Už se nemohu dočkat.

    • Andromeda cough cough 

  • uher

    Učebnicový příklad upoutání pozornosti upadající značky.

    Vezme se známá postava, která už v příběhu nemá co říct a použije se jako hlavní tahák...

    Já už jim prostě nevěřím a ani mě to vlastně nezajímá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit