Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, není tam policie jako V GTA, není tam systém reputace jako v GTA, jízdní model není jako v GTA. Atd atd. Není to prostě jako GTA. Tenhle dojem mám od vydání z hry z recenzí a z reakcí lidí. Všichni hráli městskou akci GTA, je to standart. Takže se všechny ostatní hry, které se odehrávají ve městě, musí být + - podobný GTA jinak je všechno špatně.  :D

    Zadávání úkolů ve hře přes telefon se mě líbí. Dovedu si představit, že o v roce 2077 pracujícím žoldákovi, jsou na síti informace a že, když vstoupí do rajonu kšeftaře, tak tomu se rozsvítí žárovka, pozor je tady! Nebo tak něco. :)

    • Carnage666

      O to ale vůbec nejde, přijde ti ok že policie nejezdí v autech?  Že tě nemůžou pronásledovat? Tohle mělo už GTA 3 😂

      • Spades

        Me to prijde OK, protoze je zbytecne delat systemy ve hre, ktera je nepotrebuje.

        Budes chtit implementaci hvezdicek falloutu, aby te nahaneli serifove / brotherhood of steel po celem svete?

        Nebo v zaklinaci?

        Proc by to mela byt tak propracovana mechanika tady.

        Proste nemuze to mit vse co GTA a navic RPG / konverzace a tak.

        Kor kdyz strileni ve meste si vyzkousis jednou a pak uz nikdy.

        • spoock

          Podle me je chyba delat simulator mesta, ktere nerespejtuje zakladni fungovani sveta. Pokud tvurci nejsou schopni udelat zivouci mesto, meli udelat radeji neco ala Deus Ex

          • Spades

            Tak já to pravé beru jako deus ex s otevřenějším světem, takže mi tam ty simulace města vůbec nechybí.

        • Carnage666

          Jo jasně a to že sem měl sidequest ve kterým přímo v questu jedu v autě a je mi řečeno "sakra poldové, ztrať se jim" ale protože policajti nejezdí v autech tak sem tam žádný neměl a asi za 5 sekund mi zmizel wanted lvl je v pořádku? 😀

          A další věc, oni tam ten systém ale mají, neřeknu kdyby tam nebyl ale je tam a nefunguje jak má (to stejný gangy), takže nechápu tohle tvoje obhajování.

          • Spades

            Ok tam to už je horší no :D

            Jako souhlasím že lepší bylo ty hvězdičky vůbec nedělat, spíš mi jde o to, že z toho lidí dělají strašný problém, přitom to je tak 1% té hry, navíc vůbec ne to hlavní co je na té hře zábavné a proč sem ji kupoval.

          • MidnighT91

            Carnage má pravdu, hra má nějakej wanted systém ale ten absolutně nic nedělá, nebo jsem si toho teda za 15h nevšiml a to mám na kontě hodně nechtěnejch civilů. Nicméně je to hra od CDP takže jsem si jistej že za půl roku to budu instalovat znova se 150 modama a bude z toho úplně jiná hra. 

  • Carnage666

    Možnost rovnou rozložit junk hned jak ho seberete tam je, je to jedna z pasivek v některym stromu schopností ale teď si přesně nepamatuju.

    Jako největší problém hry když jede v pohodě bez bugů na PC vidím AI random NPC po městě a ve vozidlech. A hlavně policie, takhle useless policii sem viděl naposled v Mafia 3 ale tady je to dotažený na ještě větší lvl. Když jim ukradnete auto pod nosem nic se nestane, když čekáte že vás budou pronásledovat autem nic se nestane, protože ve hře nepotkáte jedinýho poldu co by řídil třeba po městě, takže jakákoliv honička po městě není možná a to ani s gangama, nikdo prostě mimo scriptovaný questline není schopen vás pronásledovat. Jo a motorky taky nikdo neřídí, jen vy. Další humorná věc u té policie je ten spawn, vylezete na vysokou budovu pomocí parkour prvků  a střelíte dole na ulici NPC, fajn máte wanted lvl stačí se otočit a policajt se vám spawne doslova za zadkem a další se spawne zase za zády jak se otočíte, je to hloupost a kazí to zážitek. Spawn věcí, aut a npc je kapitola sama o sobě, 200m ode mě stojí vozidlo na křižovatce a pokud se mi nelíbí stačí se jednou otočit a zase zpět a místo toho prvního auta tam stojí jiný (zkusil sem si takhle spawnout asi 3-4 auta.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit