Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bodmrazu

    Podle me je to hodne individualni.

    Ja mam to stesti ze to hraju na Series X a nemam problem. Jednou kdesi levitovala cigereta a po druhe mobil. Vypada to fakt hezky a hybe se to taky obstojne.

    Jo meli si dat vice zalezet s optimalizaci. Taky delam v IT takze vim ze se porad nestiha, takze to trochu ospravedlnuji.

    Dulezity je ale obsah a ten je fakt skvely. Ten pribeh  charaktery a nektere mise, to proste jinde neni. Naprosto jsem propadl celemu univerzu a uz zjizdim take knizky a comixy.

    Ale hrat to na uple puvodnim XONE mozna bych tak pozitivni nebyl. Na druhou stranu prodavaji to za normalni cenu a ne za 120 EUR kolik jsem dal za Assassin's Creed se season passem.

  • Já pořád nechápu, kdo si kupuje hry při vydání nebo ještě nedej bože před vydáním. Stojí to ranec, je to většinou plné bugů a pak po vás za nějaký čas budou chtít další peníze za DLC. Dneska už kupuju jen komplet edice po roce či klidně i déle. Kingdom Come jsem kupoval v Royale Edici a spokojenost, pokud si vzpomínám, tak tam to v den vydání vypadalo podobně a jako bonus člověk ještě ušetří a že by nebylo co hrát opravdu nehrozí.

    • TheGGG

      no jo, lidi to chtějí hrát v době vydání, když se o tom mluví, je kolem toho hype, hrajou to všichni ostatní (kámoši, youtubeři, whatever) a působí na ně ta PR masírka.

      No a pak to tak vypadá: ku*wa 20 frameratu a prolitl jsem dwerma, stropem i podlahou... to je horší jak polska sůl...

      • Naštěstí na mne tohle nefunguje, ale je smutné, že do toho kolikrát vrazí víc než do samotného vývoje. Články, videa, propagace všude možně. Zaplacení Youtubeři, kteří to hned začnou hrát nebo o tom mluvit, přitom dobrá hra to až tolik nepotřebuje. Na mě to naopak působí přesně opačně. Jakmile vidím takhle obrovskou kampaň a hra na mne skáče všude, jak ten zelený skřet jednoho e-shopu, tak tím spíš radši počkám, než abych to běžel honem koupit. Za ty roky už jsem zažil tolik vyhypovaných her, které buďto katastrofálně selhaly (Stronghold3, Dawn of War3, ...) nebo byly rozbité jen při vydání (AC Unity, Rome TW2, ...). Po nějakém roce už to byly docela slušné hry, takže ve všech ohledech je racionálnější počkat, což dobře vědí i tvůrci, takže musí nasypat ranec do kampaně, aby děcka a slabší povahy přesvědčili, že si to musí kupit teď hned a nikdy to nebude lepší příležitost si to zahrát než v tuto chvíli.

  • Arathas

    Tak vrácení za verze na PS4  a Xbox One chápu(ale zase co čekali za záraky na 7 let starým HW). Ale že i na PC bez ohledu na odehranej počet hodin?

  • Reload

    Tak ospravedlnenie fakt za stav na konzolách nestačí - ale je sympatické, že refund ponúkajú každému aj na PC aj na konzolách. 

    BTW - Skyrim má chyby ešte aj teraz, ktoré nebudú už v živote opravené a 10/10 to malo a každý bol z toho odvarený.

  • Realtoltek

    Tady nejde jen o konzole... hra měla hype jako sviň. Zdaleka ale neodpovídá 10/10 spíše 7/10. Někteří lidi čekali next gen hru a dostali normal hru s bugama tak asi tak. Myslím, že těch refundů může být řádově kolem 30 procent což je docela ranec a možná proto i studio napsalo tu omluvu a prosbu.

  • No jen v preorderech prodali přes 8 mega (kdo ví kolik po vydání). Tak by mě zajímalo, kolik z toho žádá o refund? Myslím, že by to byla zajímavá statistika, jak moc je to opravdu vážná situace a jak moc se to nafukuje :-D

    • Zase kdyby se jednalo o par jedincu, tak ted CP nedela takovejhle damage control;)

    • Realtoltek

      Myslím si, že je to docela vážné...stačí se podívat na hodnocení na metacriticu kolik lidí je tam nasráno....Sám jsem hru odinstaloval po hodině hraní... 

      • A kolik lidí z těch 8 mega je tam nasráno? Pár tisíc negativních hodnocení?

        A jen jedna věc k zamyšlení - už jsi viděl že by takový hate někdy sklidila opravdu špatná hra? ;-) Třeba Wander (asi to nejhorší co jsem kdy viděl) má 18 hodnocení celkem. za x let Proč? Protože ty opravdu špatný hry nikoho nezajímají a nikdo nemá potřebu u špatných her řešit několik dní na fórech, jak jsou špatné. 

        U Cyberpunku to akorát ukazuje jaký je o to zájem. A narovinu - to hodnocení neukazuje kvalitu hry (nebo je to fakt na ps4 kvalitou srovnatelné s Wander?) ale jen kolik lidí mělo nereálná očekávání a teď šílí, že hra nemá to, co si oni vysnili.

        Takovej Greedfall je na PS4 snad ve všem horší než Cyberpunk (horší příběh, víc bugů, vypadá hůř, propady frameratu, ....) a má od hráčů 7.8. Proč? Protože od toho nikdo nic nečekal. Ale to z toho lepší hru nedělá. Stejně tak jako přehnaná očekávání nedělají z Cyberpunku horší hru.

        • Realtoltek

          Stačí se podívat na akcie CD projektu a z toho zle usoudit kolik bylo refundu :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit