Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Tak ta hra má aspon nějakou reklamu, protože světe div se, když jsem si to přečetl na jiným webu říkal jsem si co to je to je povědomé... a pak jsem zjistil že ta hra na Stýmu byla a šmahem ji stáhli ( hlavně ta kauza z tím čínským medou pů) a ne nerosvítilo se spíše pobavilo. Stejně jako Detention mne to moc neoslovilo.

  • Nu, dosáhla svého, píše se o ní. Jak jinak si vysvětlit, že své hry ze steamu nestáhla, když Devotion je odtud také stažen?

  • ElderMaster

    žádný plakát v galerii nevidím.

  • tak me se moc nelibilo uz to, ze GOG uzavrel partnerstvi s Epic store

  • zx_spektrum

    Pěkně slabý, nechat se zastrašit CCP a ještě se vymlouvat na hráče. CD Projektu jde o prodeje Cyberpunku v Číně, co?

  • Lukyz

    Nejde mi do hlavy, proč nejde hru digitálně koupit na webu vývojářů? 

    Lze zakoupit pouze fyzickou kopii + nelze stránu přepnout do ENG (nebo se mi ta možnost ztratila po Googlem přeložení webu) 

  • Zlaté svobodné devadesátky.

    • To jo. Pěkně pro krabičku za 1400 nebo si to vypálit od kámoše. No tak stáhnout si tu hru můžete i dnes a snáž. :) Jo a Čína existovala i tehdy a rozhodně to taky nebyla ukázka demokracie. :) 

      • Jack1947

        Podělaný socialisti 🤮 Hlavně aby tu hrůzu nesnažili protlačovat dál do světa... ono kolikrát by  nebylo od věci kdyby zůstali  ve své ulitě a nekazili to jiním.

      • kotty

        Jenže tenkrát neměla ve světě, zejména pak v tom herním takové slovo. Dneska se jí jen trochu něco znelíbí, a všichni skáčí, jak ona píská. Čína to samozřejmě moc dobře ví a zneužívá toho. Bohužel pokud se jí bude neustále ustupovat, tak ta situace bude v budoucnu jenom horší.

        • Ono je to stejné se všemi aktivisty a korektností, stále se ustupuje. Vymýšlí se psuedo problémy, o skutečných problémech se nesmí mluvit. Cenzura a newspeak na vzestupu. Smutné je, že i stránky s humorem vidím každou chvíli zabanované.

          • zx_spektrum

            V tomhle je pak "vtipné" jak se někteří svými názory dostávají do protikladů, třeba jako poslední iterace feministek a islám...

            Čína a konkrétně CCP v tom prostě umí chodit, korporacím z jiných zemí zamává vábničkou "trhu s miliardou obyvatel" a všichni dělaj, že nevidí nic. A že toho svinstva, co by se dalo o Číně napsat je... Od zlodějských a špionážních praktik na stranu napojených podniků jako Huawei po koncentrační tábory pro činské menšiny... Je to smutný svět a kdo trochu sleduje geopolitickou situaci, asi potvrdí, že za posledních třeba 5 let se to tam zhoršilo víc, než za předchozích 30.

            • PCMR

              "Čína a konkrétně CCP v tom prostě umí chodit, korporacím z jiných zemí zamává vábničkou "trhu s miliardou obyvatel"."

              To zní skoro jako by si chtěl tvrdit, že Čína může za to, že tam západní korporace investujou. To je samozřejmě nesmysl. Oni tam investujou svévolně. Nikdo je nenutí s pistolí u hlavy. Stejně tak dobrovolně sdílí knowhow s CCP, která tam má kontrolu nad podniky, což oni dobře ví. Je to jejich svobodná volba, princip poptávky-nabídky. Vítej v kapitalismu. Pokud tady chceš někoho vinit, tak je. Co se týče špionáže, tak špehujou všichni. Podniky jako Amazon/Google jsou jedna ruka s Pentagonem a CIA. Kauza s Huawei je imo čistě ekonomická válka západních gigantů. Prostě jim šlape na paty, tak se hraje špinavě. Jinak doporučuji nastudovat Snowdenovy dokumenty, kde zmiňuje největší špionážní hrozby/aktivity v USA. Budeš asi překvapen, ale nejsou z Číny.

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Tak to je snad logické, ne? Největší špionážní hrozby v USA jdou od vlády USA.

                Největší zájem na sledování svých vlastních občanů má přece jejich vlastní vláda. A to platí všude obecně na světě. Čínská vláda špehuje číňany, ruská vláda špehuje rusy, vláda USA špehuje američany a ani u nás se radši moc nemluví o tom, co dělá BIS 😐

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit