Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojte,

    aky ekvivalent karty od NVIDA ma PS5 v sebe prosim ?

    - inak cakal som, ze dostanu zlavu, resp novu hru od CD projketu resp aspon DLC zadarmo... mozno to este len pride. :-))

  • uaxpk

    Mě to přijde, ze strany SONY, jako alibismus. Kolik her, které stále prodává nebo prodávalo, je nebo bylo v horším/"stejném" stavu jako Cyberpunk? SONY ukázalo, že to může udělat (a proč ne, když to klame zákazníka) a vybralo si na to AAA hru, která je zrovna populární. Rozhodně by to měla dělat častěji a u všech her, které jsou ve špatném technickém stavu (a věřím, že jsou i rozbité hry bez jakýchkoliv patchů) a né, že se sveze pouze na populární hře - i když ta hra už zaplatila svůj vývoj.

    • Hele těžko říct , ale je potřeba si uvědomit , že ta hra měla rekordní prodeje a pokud refound už dosáhl nějaké nepřijatelné hranice , tak to projistotu stáhli.

      Ale kdo vi

      • uaxpk

        Na to bychom potřebovali vědět počty prodeje podle verzí. Ale je fakt, že PS 4 (a potažmo XBOX) se prodalo dost a dá se počítat, že hodně vlastníků si to koupilo.

  • PC verze vážně moc rozbitá není. 43h a pád třeba ani jeden. Nedohrál jsem jen jednu misi (vedlejší) - neukázal se nějaký zombík v mrazáku :-). 

    Jednou měl parťák v hlavě pistoli a hned v první misi neměla jedna ženská nohy. Ale jinak dá se říct bez chyb. 

  • Jack1947

    Jsou dost měkký... No a co že to nejede na PS4/Xbox one dobře ta hra byla v minimální konfiguraci!

    Nikdo snad nečekal bezproblémový chod lolz. Stažení nechápu, kde to jsme... prostě se to nepovedlo a na konzolích ( Skyrim cough cough) se to nepovedlo tedy na těch starých... doba pokročila starý hardware nepřekvapivě patří kam do sběru! 😉

    • Dost hloupy koment. Prvni datum vydani i druhe odlozeni bylo davno pred oznamenim launche novych konzoli. Ci-li co se tyka konzoli byl primarni ps4 a ekvivalent u xboxu a ma to na nich jet nebo to nemeli vubec na tyto kozole vydavat... Argument o tom, ze je to stary srot je uplne mimo protoze TRDR2 jede krasne i na prvnim ps4 a hra tam vypada skvele

      • Jack1947

        RDR2 je zastaralá hra, Horizon taky vypadá pěkně... GTAV( navíc z roku 2013) ale ty hry mají starší engine a optimilizovanej na PS4!

        Mícháme jablky s hruškami, navíc, by si na hlavu popel měli nasypat hráči a nikdo jiný! Naivové chtít od antikvarijního materiálu pořádnej výkon hahah neh.

      • Houdini

        Nehovoriac o tom, že nie len graficky je niekde úplne inde. Cyberpunk nie je next-gen, ale ide len na next-gene. CD project tvrdil, že si to v pohode zahráš aj na starej generacii (dokonca sa povodne vyvijala na ne!) ale pravda je, že nazahráš. To je klamanie zákazníka a jeden z najväčších prúserov za posledné roky.

        • Jack1947

          Pokud tomu věříš tak dobře ti tak!

  • Když jsem četl tuto informaci vzpoměl jsem si jak to jiskřilo v jedné z debat o hře mezi Pavlem a Alešem. Jsem fakt rád za Pavla, a jeho upřímný pohled na věc, dá se říct očima hráče, nikoliv politika, akcionáře či kohokoliv, kdo propaguje nebo omlouvá ošklivou nefungující věc. Konečně to Sony potvrdilo stažením hry ze store. Je to sice trochu ošklivé ale fakt je mi k prdu co chudáci vývojáři, já jsem platící zákazník a za své peníze chci hotový produkt, fungující věc v takovém stavu, v jakém je prezentována a ne nějakou early access bugovinu.

    • ales.smutny

      Ehm, myslíš můj názor "je naprostá ostuda, co CD projekt vydal na lastgen a lidi se musí konečně naučit nedělat předobjednávky a rozhodovat se zodpovědně a nedávat peníze předem za zajíce v pytli"? :)

      Chce to vnímat nečernobíle. Jasně jsem řekl, že lastgen verze je otřesná a stejně tak to, že hráči jsou zákazníci jako jiní. Jenom spousta z nich, naprosto nepochopitelně, dává peníze ještě předtím, než produkt dostane, i když nehrozí, že by se vyprodal. 

      • Ehm,  pravda, tesat do kamene. Docela by ale bodlo, kdyby nám k tomu více pomáhali vaše recenze. Bez urážky.

        • ales.smutny

          To by bylo super, ale v tomhle případě CDP měl pro celý svět jen PC. S tím bohužel nic nenadělám :( 

          • Možná by stačilo uvádět HW konfiguraci PC na kterém se recenzovalo a více reflektovat technický stav v celkovém hodnocení.

            • Derp_1337

              Bugy se vždycky časem opraví. To by bylo hodně divné dávat hrám extrémně špatné hodnocení kvůli pár bugům, které většinou opravil hned day1 patch.

              Samozřejmě jsou tady případy z druhé strany spektra, kdy bugy zůstávají ve hře pár měsíců a vývojářům se je nedaří opravit (zdravím Bethesdu).

              • Reakce na příspěvek:

                Nikdo netvrdil nic o extrému. Pokud se tedy budeme držet PC verze. Čekat na patch a doufat, že to někdy opraví taky nejde.

    • vaclav.pechacek

      Jen doplním, že to byl náš redakční pokec o Cyberpunku, dostupný buď tady na webu, nebo na YouTube.

    • Maxianimal

      Můžu poprosit o odkaz, na ten rozhovor mezi Alešem a Pavlem?

    • mousekrup

      Přesně, trochu mi přišlo, že tam Aleš hájí zájmy spíš obchodníka než kupujícího (jakože "když si zákazník vyhodnotí všechny informace z internetu, tak mu přece může dojít, že ta hra bude vypadat blbě a padat, tak proč bychom mu vraceli peníze, nemá být co překvapený" :D).

      • ales.smutny

        Já právě nehájím ničí zájmy, to je ta krása :) Já můžu šmahem říct, že CDP si tohle za rámeček nedá a zároveň, že lidé by se měli konečně začít chovat zodpovědně ke svým penězům a počkat, než si něco koupí. Mít doma jen PS4, tak si opravdu počkám na to, jak vypadá tahle verze a nevrazím jim peníze předem.

        • mousekrup

          To rozhodně souhlasím, že by se lidi měli začít chovat zodpovědně než někam střelit prachy od boku a pak nadávat. To jo :).

          • ales.smutny

            Právě :) Já nemám nejmenší zájem hájit CDP, ostatně to ani nedělám, pro mě je nepochopitelné, jak mohli vůbec myslet, že je před oprávněným vztekem něco zachrání. 

            Ale prostě hráči už musí být tvrdí i na firmy v tom smyslu, že jim nedají peníze předem. Pochopím nadšence, kteří chtějí kolektorku se soškou apod, ale jinak je hra produkt jako každý jiný. De facto darovat peníze předem i když k tomu není důvod je pro mne jednání, které pak firmám pomáhá zkoušet to takhle a hlavně ho moc nechápu.

            Ostatně, já kopii nedostal zadarmo, koupil jsem jí na PS5 a až potom, co jsem se ujistil, že je hratelná a vypadá normálně. 

  • Správný postup. V takovém stavu to prostě nemělo vyjít. Kdyby jim to prošlo, byl by to nebezpečný precedent do budoucna.

     Ale stejně si myslím, že si tu hru většina hráčů nechá...

  • gio1

    9 z 10😀. Největší recenzentskej fail v historii herní novinariny😀. Konzolova verze. Ok,dejme tomu. Ale já to hraju na pc a tolik bugu a glitchu jsem jeste v zadne hře nevidel. A to hraju s 1.04 patchem. Chtěl bych vidět jak vypadala ta recenzentska verze bez patchu. 

    • Na sedmičkách úplně na pendrek, ale na desítkách to jede v cajku. Jediný, co se mi děje, občas to zaškube při jízdě v autě a sem tam mě moje vlastní auto přejede, když ho zavolam. Ale jinak nic, kromě nepodstatnejch grafickejch glitchů.

    • Moc chyb jsem neměl. 43h a jen jedna mise nešla dohrát (vedlejší). 

      Neměl jsem za tu dobu jediný pád. 

    • Maxianimal

      Hraju na PC, 46 hodin in game a měl jsem celkem asi tři bugy, z toho dva absolutně nicotný a jeden byl vyřešený restartem. Skyrim, F76 nebo GTAV bylo při vydání mnohem horší.  Z komára velbloud ;)
      Navíc, jak bylo psáno - Šárka recenzovala PC verzi, ne PS4 verzi.

    • kulhy_parici_spici

      Jaky fail? Sarka hodnotila PC verzi a o chybach ve hre vedela, ale ani ty ji nedokazali zkazit zazitek. 9/10 na na PC je fail, protoze to Sony stahla z obchodu?

  • Nejaky pametnik, ktory si pameta, ktora AAA hra bola na posledy odstranena zo Sony store, kvoli technickemu stavu ? Som zvedavy.

    Hlavne, ze to bude nadalej zbierat ocenenia GOTY...Mozno to bude prva hra ktora dostane dve sucasne ocenenia - Najlepsia hra roku / Najvacsie sklamanie roku 2020.

    • Maxianimal

      Na PC se to stalo u Batman: Arkham Knight. A stejně ta hra dostávala plný hodnocení, protože byla skvělá :)

      • Jack1947

        Tomu moc nerozumím mě jela dobře pravda trošku zasekané výjezdy batmobilu ale jinak bez problému... to jsem nehrál až tak pozdě po vydání.

        • Maxianimal

          Třeba tady:

          https://www.pcgamer.com/batman-arkham-knights-launch-appears-to-be-a-disaster/
          Pak by re-release:
          https://www.windowscentral.com/batman-arkham-knight-pc-will-finally-be-re-released-october-28

          "The publisher suspended sales of the PC version in late June a few days after it went on sale, due to a ton of bugs being discovered in the game after it was released. People who bought the game before it was pulled got patches that improved Batman: Arkham Knight and now Warner Bros. Interactive feels the improvements are good enough to let people buy the game again."

          • Jack1947

            Nebylo to jedno bylo to celkem zklamání nebejt DLC... tak by ta hra zapadla. Nej bylo Arkham City a Origins! ( tam škoda že to nebylo delší).Napsal jsem že nerozumím ne že to nebylo!

    • No myslim asi zadna, nejbliz k tomu mel asi Anthem, na ktery davali refundy, protoze kvuli nemu taky lidem padala cela konzole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit