Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jack

    Můžete, kdo jste to hrál a dohrál, porovnat bez spoilerů příběh CP2077 a W3 a TLoU1/2? Prý v tomto světle je CP2077 průměrný a zapomenutelný.

  • surlys

    Rly?

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_video_games_to_develop

    Předpokládám, že jednou SC bude nejdražší, teď je nejdražší Cyberpunk 2077 a určitě to bude růst, protože spoustu prachů do toho ještě narvou, aby to mělo alespoň základní fyziku, A.I a množství dalšího, co ve hře chybí.

    Reakce na kolegu dole o nejdražší hře.

    • 0011

      No a kdyby sis pořádně přečetl nejen Wiki, ale i zdroje, na které odkazuje, tak u SC jsou to data z roku 2019 a na Wiki píšou 320m+ při růstu základny SC je víc než pravděpodobné že nemáš pravdu.

  • Sony s největší pravděpodobností stáhl hru z prodeje kvůli rozdílné politice jednotlivých distributorů. Tedy že sony nikdy neuznávalo politiku vracení peněz, zatím co u ostatních to šlo. Takže měli možnost buď hru ponechat v obchodě mez možnosti vrácení peněz nebo ji z obchodu odstranit. Ale pak se stal zázrak a snad poprvé v životě umožnili refundaci. Zajímavé, že to nedovolí pro své vlastní nedodělané produkty.


    Chyba byla, že se rozhodli udělat hru pro zastaralé konzole. Nevím kde všude jsem už dávno před vydáním četl a slyšel z různých redakcí, že tohle rozhodnutí bude děsněj průšvih.

    A  nakonec ještě jedna poznámka. O vydání hry rozhoduje vedení a ne programátoři.

    • victor

      Osm let měli na to , aby to vyladili na konzolový nextgen v době ohlášení . To co nakonec z CD Projektu vylezlo je dílem programátorů stejně jako kravaťáků . Hlavně tyhle projekty koordinuje vždy někdo mezi a ten naprosto a vzorově zklamal .( Jinde by svoje místo asi vůbec neuhájil ) 

      • Derp_1337

        8 let?? Ne, vývoj Cyberpunku netrval 8 let.

        Většina lidí žije v omylu a myslí si, že vývoj začal před 8 lety při vydání toho slavného traileru. CDP jasně oznámilo, že byl pouze vybrán materiál na další hru a skutečný vývoj začne teprve až dokončí Zaklínače 3.

        Witcher 3 byl vydán v roce 2015, poté následovaly ještě 2 velmi dobré DLC. Takže skutečný vývoj C2077 začal až v roce 2016. To dělá skoro 5 let vývoje.

      • radim.zaty

        Takže prostě ten, kdo měl přijít a říct: "Nevydávejte to ještě na old-gen konzole, bude to prů.er", nepřišel.

  • Houdini

    Tak ten hype bol moštrózny.

  • surlys

    Za mě je zklamání i hra samotná. Je to nejdražší hra historie a v mnoha aspektech je to průměrný open-world, který je nadprůměrný jen grafikou, příběhem a zasazením cyberpunku. Na nejdražší hru historie strašně málo. Možná nejen zklamaní roku ale obecně posledních let. 

    • Nejdražší hra to rozhodně není. Takový Star Citizen je na tom daleko jinak.

      • victor

        Star Citizen není hra , to je simulátor hry na boha a jako takový potřebuje neutuchající přísun věřících s odpustky .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit