Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jez3vec

    No jo CD projekt je špatnej, ale Bethesdě a Ubisoftu budou všichni vyjídat prdelní díru i když ty hry jsou stejně nebo hůř rozbitý. 

    Jedinej rozdíl je ten, že CD projekt dělá jednu hru za 4-5 let a s tím souvisí hype a zbytek rejžuje (hlavně ubisoft) co rok/dva, tak jsou na to lidi už zvyklí. 

    • Ty sis nevšiml toho totálního hejtu na Bethesdu který jel na plné obrátky ještě půl roku po vydání FO76? Mě to spíš přijde naopak, že fanoušci CDPR omlouvají a přehlíží problémy, které by kritizovali u jakékoliv jiné firmy.

      • surlys

        asi tak.

    • Carnage666

      Tak zrovna hra od Ubisoftu v žebříčku je 🙂

  • Derp_1337

    Tady teda proběhla pekelná cenzura. Zůstala tu tak polovina příspěvků, co tu včera večer byla. LOL

  • Už jsem se bál, že si někdo nekopne do CDPR/CP2077 😂

  • malachi

    ..no booože...tak to opravia za chodu ,ako každú hru -o pol/rok to bude vyladené a opravené všetko ok..a ..a vtedy prídem ja a kúpim si to...😎.."všechno chce klid"...😉

  • Murlock

    Všichni tak nějak opomněli fakt, že CD projekt dostal tunu různých grantů na CP s tím, že hra musí být venku v roce 2020. To je samozřejmě neomlouvá, jenom to vysvětluje ten rushnutej release.

  • Carnage666

    S výběrem celkem souhlasím i když teda nechápu pak tu recenzi tady, Cyberpunk si rozhodně zasloužil mnohem kritičtější recenzi. Každopádně mi chybí ve výběru Resident Evil 3 Remake. Hra vypadá krásně, běží skvělé ale jako nástupce výborného RE2 Remake těžce pohořel, hru jsem dohrál za 5 hodin a kupoval ji ve slevě za 20 euro, upřímně lituju každýho kdo za to dal plnou cenu tohle se Capcomu po skvělém RE2 Remake a Monster Hunteru fakt nepovedlo.

  • ALHAZRED

    Velmi dobre napísaný článok-celkovo súhlas...

    K tomu Cyberpunku, navzdory všetkym kydom čo za tu hru CD Projekt schytal, velmi si vážim počin, že to primarne vyvijal na PC a až potom portoval na hriankovače, čo nebyva tak časte, a hlavne ani jednoduche, no a pani konzolisti si na vydanie mali pekne počkať...

    RDR2 čo je aka pecka, je aj tak len konzolovka, vyzera ako konzolovka, hra sa ako konzolovka, aj ked je na PC velmi sa s tym portom nebabrali... čo je sry škoda...lebo na PC chceme PC hry...

    • Jestli to primárně vyvíjeli na PC, může mi někdo prosím vysvětlit ten inventář

    • "velmi si vážim počin, že to primarne vyvijal na PC a až potom portoval na hriankovače, čo nebyva tak časte"

      No a jestli se tu právě neukázalo, proč se to tak běžně nedělá...

    • Houdini

      RDR2 na PC fičí absolútne bez problémov.

      • Při releasu na PC to tak určitě nebylo 😂

      • ALHAZRED

        Však ano, vyše roka to prerabali na PC ešte aby nie, aj crash bandicoot na PC fičí absolútne bez problémov... 😉

        • Houdini

          Bandicoot je open-world? Čo im bránilo to ladiť rok?

  • triptich

    s výberom opäť súhlasím (toto je asi prvé best of, keď nemám prakticky žiadne väčšie pripomienky k redaknému názoru). len by som na prvé miesto jednoznačne dal sprznené prerábky commandos-ov a warcraftu. to je ukážka fušeriny a nekompetentnosti, akú si teda nepamätám za tie roky, čo sledujem hernú scénu. prepad CP2077, či watch dogs sú vedľa toho len také žuvačky na chodníku.

    druhé miesto tesne získa cyberpunk, kde CDPR nezvládli štart na konzolách a zvalcoval ich ich vlastný hypetrain, ktorý tak precízne živili. uvidíme, ako si s tým poradia. podobných "prieserov" sme už pár zažili - no man´s sky; ME: andromeda, anthem, batman arkham knight, WD: Legion + pár ďalších - a niektoré z nich sa nakoniec celkom vyhojili. CDPR držím palce, aby patrili do tejto kategórie.

    no a bronz u mňa získa WD:Legion. od druhej pozície ho delí asi len to, že som voči tejto hre nemal absolútne žiadne očakávania, takže jej prepadnutie nerozosmutnilo moje hráčske srdiečko tak, ako CP2077.

    EDIT: často spomínané TLOUII som nehral a asi ani v dohľadnej dobe hrať nebudem, takže ma nemalo možnosť sklamať + TLOU mi tiež nerezonuje ako best of hra, takže by ma ťažko mohol druhý diel sklamať viac, ako na tretie miesto.

  • surlys

    https://www.altchar.com/game-news/cyberpunk-2077-set-to-become-the-most-expensive-game-of-all-time-arjaa2a9dfqp

    Tady další zdroj o nejdražší hře historie, pokud někdo nebere wiki v potaz. S tím snad skonči nějaké debaty.

    • 0011

      Tak znovu, hele můžeš nám tu vysvětlit proč postuješ zdroj, který uvádí menší částku - tj. 314m u CP 2077 oproti tvému předchozímu zdroji - wikipedii, která uvádí 320m+ u SC a to je - viz můj post níže údaj za rok 2019, čteš ty svoje zdroje vůbec nebo si prostě zkopíroval první odkaz co ti vylezl z googlu? Nejsem Smrt a nekliknul jsem mu ani jednou plus, nevím jestli je to multiaccount a je mi to srdečně jedno, ale to co předvádíš je normální popírání reality. Tak, debata skončila, pokud ovšem nechceš tvrdit že 314m USD>320m USD nebo si protiřečit nějakým dalším zdrojem. Já naopak mám zdroj starý 4 dny který tvrdí, že SC vybral 339m, čili o 9m víc než tvrdí wikipedie.

  • JohnyTheZik

    "U takhle velké, očekávané a exponované hry se to vlastně asi ještě nikdy nestalo."

    Arkham knight? To, ze CP stahlo Sony je spis kvuli jejich neexistujici politice reklamace, nez cokoliv jinyho. Znam spoustu AAA her, ktery mely zmrvenej launch na nejaky platforme, jen u CP maji z nejakyho duvodu vsichni ocekavani druhyho prichodu herniho Jezise.

    Je to uz celkem ohrany.

    • Asi tak. C2077 není dokonalej. Ale fakt už jsem hrál hromadu mnohem horších a zabugovanějších her, které nikdo ze storu nestahoval a dokonce mají od hráčů na MC mnohem lepší hodnocení. Podívejte se na Wasteland 2, kterej jsem vzdal, protože čím dýl ho člověk hrál, tím častěj padal a crashe co 20 minut už byly neúnosný. 75hodnocení a na storu v pohodě je. Planet Coaster na PS4 - při vydání padal při každým resumu ze suspended statusu (možná už to opatchovali). Nadával na to někdo z vás? O hrách od bethesdy ani nemluvě. V C2077 jsem strávil přes 100h a ani jednou jsem tam neměl rozbitý quest, nemusel jsem pošťouchávat NPC aby se dostalo někam, kde spustí script a podobné kraviny.

      Ten stav C2077 není ideální, ale rozhodně ne výjimečný nebo nejhorší z toho co vychází. Takže stojí za zamyšlení, proč se hejtuje jen tato hra a ne všechny špatné hry?

      Jak píšeš - není to tom, že by byl V2077 nějak horší. Jen lidi od toho čekali kdo ví co a hejtí to, protože jim někdo nesplnil jejich naivní sny.

      A ti co tráví už třetí týden an fórech, protože je to prý špatná hra - nadávali jste takhle tři týdny po fórech, když vyšlo Wander? Poud ne, proč ne?

    • victor

      CDProjekt je firma ,která si udělala renomé na jedné hře .A ano Witcher není ani tak dobrý jako odlišný od zbytku soudobých akčních RPG a hráče na rozdíl od ostatních neustále bombarduje úkoly a možnostmi . 

      Tři díly a všude stoupající kvalita .

      Lidé čekají Witchera v kabátu Cyberpunku a dostanou .... Mafii 1 ve které ani policie nereaguje na projetí červeného semaforu ... Ok kdysi by to třeba stačilo pokud by to bylo nové a konkurence sekající Assasiny neudělala takovou hru ob dva roky . Jenže král je nahý a kostra několika misí s dobrým scénářem nezachrání celkovou zastaralost celého konceptu . CyberJežíš se nedostavil a na CD Projekt si teď každý ukazuje prstem ... Protože tohle má být lepší než Witcher ???? ....A to je prů.er i ve slušné společnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit